Věci ze svatby na památku. Schovali ste si něco?

Profilova fotka
Ahoj holčiny, je některá z Vás takový blázen,jako já, že si některé věci ze svatby schovala na památku?
Odpovědět
Profilova fotka
Mě zbyly z minulé svatby šaty a korunka, neprodala bych je, jsou to památky.
Odpovědět
Profilova fotka
já zatím ještě nevím, jestli si něco nechám. Moje mamka si nechala jednu růži a má jí krásné krabičce vyložené bílým šifónem. jako dítě jsem se na ní chodila dívat jako na nějakou posvátnou věc x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně zbylo spodní prádlo, které už těžko využiju, takže fakt památka, botky šité přímo na svatbu, zatím jsem je jinam neobula, dále usušená kytice, panenka na auto a bižuterie.A poslední zachráněné oznámení, a prý že jsem jich objednala hodně.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem si třeba schovala figurku z dortu, naše jmenovky a ženichovo výslovné přání bylo schovat si cylindr, který měl na autě a později na únose v požehnaném stavu na hlavě. Vždycky když ten cylindr vidím, tak se musím smát, nedávno mi ho dokonce přidělal na sklo na dveře.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky mám samozřejmě usušenou kytku, moji i do klopy, jmenovky, svatební noviny, zasedací pořádek a velká paráda je střep z talíře.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem si taky nevhával nějaké ty drobnosti ze svatby. Mám doma schovanou bižu, korunku, kapesníček ženicha a samozřejmě podavzek :-D no a manžel si uchoval i střep z talíře. Jo a taky jsem si nechávala vývazky s myrtou.
Odpovědět
Já si určitě koupím svatební knihu, kam nám budou hosté psát něco na památku a tu si nechám :-D potom bižuterii, podvazek, oznámení, polštářek atd.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám taky ze svatby doma drobnůstky jako svatební holoubky, podvazek, punčošky, střep pro štěstí, jmenovky, vývazek, oznámení a určitě to nedám pryč! některé věci sice mám doma k prodeji, ale nějak se k tomu nemohu odhodlat je prodat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě mi zbyly svícínky, co jsem vyráběla na hostinu, letos na Vánoce jsem je pomalovala a obdarovávala.Střep mě nenapadl a o ostatních věcech ani nevím, kde jsou - jmenovky, vývazky, musím se pozeptat. Po svatbě jsme měli hodně práce, nějak jsme se po tom zapomněli pídit.
Odpovědět
Profilova fotka
ja jsem si nechala strep z talire, korunku, jmenovky, ubrousek, podvazek a oznameni..... abychom meli co ukazovat vnoucatum x-)
Odpovědět
Ahojky já mám schovanou svatební kytici, svatební oznámení, šperky, skleničky z obřadu, střep z talíře, podvazek, boty a spodní prádlo :-)
Odpovědět
tak ja si urcite odlozim: pohare, usuim kyticu, podvazok, spodne pradlo mi to tiez bude pripominat, crep z taniera, topanky, svad, oznamenie, obrucky, foto, video... bude mi ten den utrcite aj pripominat moja VONA a tak isto aj drahusikova vona
Odpovědět
Článek se načítá
Ja som si ususila kyticu, pohare sme si dali do obyvacky na pamiatku, zostalo mi spodne pradlo, bizuteria, korunka, zavoj, topanky, obrucky ;-) , mame foto, video...je toho dost. Ale korunku, zavoj a topanky kludne predam, pretoze ich nevyuzijem. A zostalo nam 20 svadobnych oznameni :-)
Odpovědět
No, ja som si nechala menovky, ale len nase, my sme ich mali priviazane na vrecuskach. A nemam to srdce vyhodit svietniky a sviecky z vyzdoby. Snad sa raz k tomu odhodlam. A samozrejme mam ususenu kyticu a zenichovo "pierko". A este mam aj kamienkove sponky, co som mala vo vlasoch. Uz ich asi nikdy nevyuzijem, ale necham si ich. Ja inak vseobecne skladujem strasne vela "spomienok" na hocico. A neviem sa tych veci zbavit. :-N
Odpovědět
Sharlotta, ked som mala detsku lasku, asi tak so mala 6-7 rokov, tak mi dal jeden chalan taky umely, plechovy prstienok, ze z lasky.. mam ho doteraz, nie preto, ze by som k tomu dotycnemu nieco citila, ale preto, ze su to kraasne spomienky na tie casy... :-) az sa cervenam :-N
Odpovědět
Ja jsem si nechala zavoj, jmenovky na stul, oznameni, svatebni blahoprani a zenichovu svatebni kosili x-)
Odpovědět
:-) ahoj babenky :-) no my sme si nechali svadobne pohare-viem ze ich este vyuzijeme :-) samozrejme mame aj obrucky-a to je tiez akoby pamiatka :-))) no,,a este mame kusok crepiny z taniera na uvitanie novomanzelov :-) no a este nejake cacky zo svadobnej kytice a zo stolov-kamienky a pierka..ale to je niekde zalozene a nevieeme kde presne :-) este mam aj moje popolnocne satky a korunku :-) a podvazok..a topanky, ktore som uz dvakrat od svadby pouzila :-) a este aj postavicky na tortu mame :-) uf..no ked tak na to pozeram, tak asi sme trosku blaznivi ked sme si tolko veci uskladnili :-) ale je to pekna spomienka..
Odpovědět
Profilova fotka
moja maminka dala listok zo svadobnej kytice do vody, on sa chytil a uz je z toho dost velka rastlinka, takze velmi pekna pamiatka na dlho :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já si nechala polštářek na prstýnky,umělé slunečnice na stůl a svícny ;-) jinak měli jsme deník kam nám všichni něco ve svatební den napsali,tak to je nejkrásnější památka :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já chtěla prodat všechno,ale nakonec jsem si to nechala,i boty.....akorát nevím,na co,důchodu se nedožijeme a tak nebudeme ve stáří nostalgicky vzpomínat
Odpovědět
Profilova fotka
Ja som si nechala zavoj, pohladnice, a moj zapisnik, kam som si pisala kontakty, ked sme vybavovali svadbu. Je to podla mna pekna pamiatka. A takisto som si zobrala par ozdob zo svadobneho stola a kusok stuhy, ktorou sme mali ozdobene auto. A ako najvacsi ulovok mam bubenicku palicku, ktoru zlomil bubenik z kapely, ktora nam hrala. Uz sa tesim, ked to po case ukazem manzelovi. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holka,tak já mám schované oznámení,což je asi normálka,ne :-N ?Pak usušenou svatební kytku,spodní prádlo a bižuterii a střepy s talíře.Jo a ještě mě s šatu upadly štrasové kamínky,tak ty mám taky schované x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Me zustaly botky, kabelka, byli puncosky, susena kyticka (moje i manzelova do klopy), strep z talire, oznamko a to bude asi vsechno. Jo, uctenku z hostiny jsme si taky nechali ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj :-) my sme si nechali: svadobne oznamenia, menovky zial nestihli ale hostia si ich enachali kedze boli rucne vyrabane, ets mame pohare s nasimi menami, sperky, oblek, topanky, lodicky, svadobne saty, zavoj, plno fotiek, dvd, svadobne vino, a plnooooo spomienok :-D :-D :-D uctenku sice nemam, lebo nam ziadnu nedali :-| ale mam kalkulaciu o za kolko 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
dolda: ...kdybys věděla, co JÁ mám všechno schované na památku a to ještě ani ne ze svatby, tak by sis připadala naprosto normálně :-D :-D , konkrétně ze svatby toho mám plnou krabici sponkama počínaje a účtama konče, ovšem jdu ještě dál - vyrábím z toho knihu, kde jsou podpisy a přání našich hostů + k tomu přidávám fotky a lepim všechny tyhle serepetičky (i když střevíce asi vynechám ;-) a takových je určitě víc. Jen doufám, že se fakt nikdy nerozvedeme, když jsem tomu dala tolik energie :-D
Odpovědět
Já si taky schovala na památku snad všechno,co se dalo :-) Teda kromě střípku pro štěstí,ten jsem bohužel zapomněla na hostině, a taky jsem si nemohla usušit kytku,ono to u slunečnic asi dost dobře nejde,sice jsem se o to pokoušela,ale zbylo mi jen takové torzo,co by se hodilo maximálně do rodiny Adamsových :-D Ale jinak mám schované jmenovky (moc mě potěšilo,že i ostatní svatebčani si je nechali na památku,někteří je mají dokonce dodneška vystavené), podvazek (chtěli jsme ho původně vydražit,ale nakonec k tomu nějak nedošlo),bižu a prádlo,vizitky všech dodavatelů a dokonce i účet z hostiny (ten jsme si nalepili do alba za fotky a gratulace, abychom měli věčnou vzpomínku,jak jsme úspěšně kalili :-D )
Odpovědět
Profilova fotka
tak botečky i punčošky mám taky samozřejmě schované :-D ty ještě někdy využiju :-D :-D :-D až někam vyrazíme :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak já mám ze svatby manžela :-D :-D Není ani v mrazáku a ani usušený....:-))Jo a schovaný taky není...:-Ale prostě mi zůstal...a už asi zůstane do smrti smrťoucí :-D :-D
Odpovědět
Justinna: No vidíš, na tuhle památku bych dočista zapomněla, shodou okolností mi zůstala taky! :-D Tak nezbývá než popřát nám všem, abychom se v životě dostaly jen málokdy do situace, kdy budeme mít sto chutí tuhle "památku" usušit, strčit do mrazáku, vyhodit z okna nebo prodat nějaké jiné nevěstě! :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ja mam ususenou svatebni kytku, kaminky ze stolu a jednu pozvanku :-D chtela jsem si nechat zamrazenej kousek dortu a cukrovi ale nasi furt drzkovali ze nemaj misto v mrazaku kvuli tomu :-N
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?