Vaše povolání či obor studia. Jaké je to vaše?

Profilova fotka
Ahoj holky. Občas se někde něco řeší a zabrousíme na práci a studium. Zajímá mě, čím se zabýváte a jako co pracujete. Já jsem grafička a na půl úvazku učím a celkem mě to baví. Tak se pochlubte :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,tak já jsem ještě student,studuju třetím rokem španělštinu na VŠ v Brně a pokud to všechno dobře půjde,tak příští rok v červnu ze mě bude bakalář :-)
Odpovědět
Profilova fotka
a co pak chceš dělat?
Odpovědět
Profilova fotka
Já vystudovala zahraniční obchod (kvůli jazykům), pak jsem 5 let pracovala v bance (nejprve přepážka pak úvěry) a nyní už 6 let pracuji v automobilovém průmyslu - plánuji výrobu + kontakt se zákazníky. Zajímavá pestrá práce, která je navíc dobře ohodnocena, jsem spokojena :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To je vážně zajímavé, já bych se v tom nevyznala :-D
Odpovědět
Já studuji VŠ v Brně Manažersko-ekonomický obor. Letos jsem udělala bakaláře, tak ještě necelé 2 roky a doklepu to na ing. :-N Po studiu bych chtěla tak nějak zůstat v oboru, lákala by mne práce týkající se personalistiky, nebo marketingu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja mam vystudovanou stavebni fakultu na ČVUT, obor geodezie a uz dva roky delam v geodeticke firme... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
samá vysokoškolačka :-(, ale já si tu vysokou dodělám :-D
Odpovědět
Pandi já mám také jen SŠ, veřejnosprávní. A nyní pracuju na ekonomickým úseku jedné firmy.
Odpovědět
Mam vystudovanou Vošku a ted pracuji jako zahradni architekt.Ale mam pritom dalkove studium ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
to je krásné lejnka :-), jsem s tím kdysi taky koketovala, ale zůstala jsem u počíteče :-D
Odpovědět
já jsem taky SŠ, pak jazykovka-státnice, pracuju v muzeu
Odpovědět
Profilova fotka
Já studuju VŠ, ošetřovatelství. Na Filozoficko - přírodovědecké fakultě. Jinak jsem rok pracovala ve VFN v Praze na II. INT. klinice, kardiologii s prof. Aschermannem a na kardiochirurgii ve FN Olomouc. Taky jsem žila s 2ma farářema na faře a učila náboženství, ale jen chvilku. :-D Teď studuju a to se mi líbí. :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já pracuji v neziskovém sekrotu v soc. službách - jako vedoucí střediska pro seniory s Alzheimerovou chorobou. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
mám VUT stavárnu pozemák a pak ještě doktorandský, které jsem ještě nedokončila (snad to udělám letos). jinak teď pracuji v bance
Odpovědět
Ja studuju farmacii - VŠ ;-)
Odpovědět
Já jsem v páťáku na české filologii, dálkově ještě přitom dělám zahraniční ochod a taky pedagogické minimum. Ale absolutně nemám tucha, kam se za rok vrtnu, nejlíp by mi asi bylo v nějaké reklamce...
Odpovědět
Chjo, tady je to samá vysokoškolačka :-| Já mám obchodku, vždycky jsem chtěla dělat v bance, chystala jsem se na ekonomku ale nakonec jsem zkončila v IBM...chtěla bych si udělat VŠ, ale nějak na to nemám vůli a hlavně mozek na matiku 8-(
Odpovědět
Já jsem dokončila letos VŠ a jsem Mgr., asi rok a půl jsem sociální pracovnice v Domově důchodců (také neziskový sociální sektor), kde jsou senioři a lidé s Alzheimerovou chorobou a mám na starosti pečovatelskou službu a denní stacionář pro seniory;-) a mische, hořím zvědavostí, v jakém městě působíš, písnu do IP;-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky to je super, mate vsechny krasna povolani :-)
Odpovědět
Profilova fotka
panda: chtěla bych dělat překladatelku nebo někde v cestovce,dá se i učit na jazykovce,ale to se mi zrovna moc nechce,i když jako start by to nebylo špatný.
Odpovědět
Profilova fotka
na jazykovce si zase vydelas, je to opruz, ale kamoska mela ze startu dost dobry plat ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, tak já studuji druhým rokem španělskou univerzitu v Praze obor ekonomika a management a bude ze mě BBA. Pak se ještě rozhodnu, jestli budu pokračovat někde dál na Ing.. ;-) princeznicka2411 : Taky jsem dělala přijímačky na španělskou filologii, ale do Prahy. Udělala jsem je, ale kvůli kapacitě oboru mě nevzali.. :-( Možná je to tak lepší :-)
Odpovědět
Profilova fotka
fakt?tak to je celkem fajn,já si jenom říkám,jestli tam nechtějí nějakou praxi nebo tak něco,protože to zatím nemám a jelikož si nějakou zkoušku ze ŠJ budu dělat teprve v listopadu,tak se snad příští rok někde chytím.
Odpovědět
princeznicka2411: A taky jsem rok předtím dělala na španělskou filologii do Brna, ale tam jsem to ani neudělala. Kvůli těm TSP..:-( To znamená, že jsme ty přijímačky dělaly stejný rok, když jsi teď ve třeťáku... třeba jsme se tam někde potkaly... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
sunik: no vidíš,já jsem dělala přijímačky do Prahy taky,dvakrát,protože správně bych měla teď být o rok výš,ale dostala jsem se až na druhý pokus,tak jsem rok po střední chodila na pomaturitní studium ŠJ.Do Prahy jsem se nedostala ani jednou,ale nějak mi to nevadí,protože mi tam ten přístup neseděl,už jsem to slyšela z víc stran,že je to tam takový divný.V Brně jsem naprosto spokojená,je to tady super!!
Odpovědět
Ahoj :o) Tak já jsem taky "jen" SŠ, pracuju teď jako účetní :-) Chci se ale zeptat ... musím hlásit zaměstnavateli dálkové studium na VŠ a proč? :-. Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
kulenka: tak to teda nevim :-(
Odpovědět
kulenka: jediné, co mě napadá, je to, že dálkové studium je často v pátek a v sobotu, takže bys asi potřebovala volno v pátek. Někteří zaměstnavatelé na studium i přispívají. Ale jinak nevím.
Odpovědět
já bych to oznámila, protože můžeš mít nárok např. na studijní volno ve zkouškovém
Odpovědět
Nahlásit to můžeš, ale pokud to nebudeš mít nařízené z práce, na volno můžeš zapomenout ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?