VacuShape. Máte s ním zkušenost?

Profilova fotka
Ahojky děvčata! Máte některá zkušenosti s tímto "přístrojem"?
Odpovědět
1
2
7
Profilova fotka
Holky, neříkejte že s tím žádná nemáte zkušenost?! ;-) :-(
Odpovědět
Profilova fotka
vubec nevim co to je
Odpovědět
ja na to chodim. co te zajima?
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky:-) gloria: no zajímá mě hlavně, jestli to funguje:-).
Odpovědět
Profilova fotka
chystám se na to s kolegyní...no, není to zrovna nejlevnější, tak by mě zajímalo jestli to není vyhození peněz...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, ja s tim mam svelou zkusenost. Zmensi se ti objem (bricho, boky, litka) a zmirni se celulityda. Ale v cem tkvy kouzlo.... v pravidelnosti... Ze zacatku je dobre chodit tak 2x - 3x tydne a potom 1x tydne na udrzeni. Jakmile s tim prestanete do 2 mesicu to mate zpet :-( Neni to sice nejlevnejsi, ale oproti jinym proceduram je to levny a hlavne se u toho hybete a spotite, takze mate pocit, ze pro sebe taky neco delate :-)
Odpovědět
jí na to chodím a velká spokojenost :)
Odpovědět
ja mam za sebou asi pulku - 10 cviceni, chodim 2 x tydne, u nas doporucuji uvodni set z 20 cviceni co se tyka objemu a celulitidy, nepozoruju na sobe zadne zazraky jazdopadne se mi ale zlepsila fyzicka, pridavam si zatez a jsem mene udychana, ale to by behani po venku bylo teda levnejsi :) a drahe je to dost - 200 kc/pul hodiny podle me dost zalezi na tom, jestli clovek do te doby neco delal - pokud vubec nic, tak je efekt veliky (nejaka zenska u nas shodila 6 cm v pase po 5 cvicenich..)
Odpovědět
Profilova fotka
gloria: urcite je to typ od typu, nemuze to na kazdeho pusobit stejne. Na me to zapusobilo primerene a cejtila sem, ze mam pokozku pevnejsi a celulitida mi zmizela, ale na objemu sem moc nesundala, ale ja v te dobe toho tolik na sobe nemela :-) spise sem potrebovala usmernit celulitidu :-) ale kamaradce to hodne pomohlo a i mela hodne centimetru v obvodu dole, ale u ni bylo co davat dolu... ale pokud Vacu spojish s fitkem/aerobikem, tak staci chodit 1x tydne....
Odpovědět
myslim ze je to jak se vsema podobnyma procedurama pro zmenseni objemu a celulitidy jako napr.podtlakovy masaze atd...uspech = pravidelnost = strasne moc penez a jakmile prestanete je to zpatky to znamena ze vynalozeny penize na to sou pryc :-S
Odpovědět
Profilova fotka
děkuju za informace.:-) Chěla jsem o tom právě vědět víc od více lidí. Kolegyně z práce mi říkala, že má známou a ta na to prý začala chodit na podzim minulého roku, předtím než na to začala chodit, byla prý ta známa celkem dost oplácaná, kolegyně jí potkala nedávno a málem tu známou nepoznala...prý šla hrozně dolů přes břicho, zadek stehna. Řekla jsem si teda že to zkusím, taky se trochu omezit v jídle :-| , k tomu lyže a tenis...no a to by v tom byl čert aby to nešlo dolů 8-) :-D . U nás to vychází taky kolem 200kč půl hoďky. Ale koukala jsem na net a ty ceny se hooodně liší...
Odpovědět
Profilova fotka
souhlasim s kata267, vsechny tyhle masaze, lymfodrenaze, bailine atd maji smysl, pokud se delaji pravidelne nebo jako doplnek ke cviceni nebo pro nastartovani hubnuti - aby clovek videl rychle efekt a motivovalo ho to cvicit normalne a mene jist. Pokud od toho clovek ceka zazrak, tak to je chyba. Funguje to, ale chodit jen na to, nebo si pak vysledek neudrzovat jinak, to jsou vyhozene penize.
Odpovědět
Článek se načítá
souhlas s jasnenkou...pokud to budete brat tak ze si kazdej tyden vymezite z rozpoctu pozadovanou castku a porad na to budete chodit je vysledek pravdepodobny ale tech penez :( a rekneme si to po pravde neni levnejsi nezrat? :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
urcite je levnejsi nezrat :) ale ja tyhle veci doporucuju, sama jsem kdysi potrebovala videt, ze ty centimetry ubyvaji a videt to rychle, jinak bych ztratila motivaci. Stoji to dost penez, ale jak uz jsem psala, pokud to clovek bere jako zacatek zmeny zivotniho stylu, nebo jako doplnek ke cviceni, stoji to za to. Jinak ne.
Odpovědět
v brozure k tomu vacushape prave pisou, ze se clovek v jidle omezovat nema, dokoce mi tam rikali, abych pred cvicenim jedla carbohydraty a po cviceni bilkoviny a ja nejim ani pred ani po a nevidim vubec zadny rozdil na sobe :) slo mi spise o zpevneni a o zmirneni celulitidy, necekam zhubnuti o velikosti :) v te brozure jsou priklady merene po 10 - 20 opakovanich a vsichni tak 4 - 10 cm zhubli za tu dobu ale jak rikam, i v te nasi telocvicne nekteri maji viditelne rozdily
Odpovědět
Profilova fotka
gloria: prave chyba je, ze po cviceni nejis... telo po cviceni potrebuje z neceho brat, aby mohlo tvorit svaly. Proto je dobre po cviceni si dat nejaky koktejl sacharidovy a k veceri si dat bilkoviny. Pokud se budes trapit hlady, tak naopak kila pujdou nahoru. Kdyz telo nedostava najist, tak si i z toho mala uklada zasoby na horsi casy, coz je, kdyz nejis. Zacni jist pravidelne po 3 hodinach kvalitni jidlo a dej k tomu pohyb a uvidis, jak to pujde :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, taky se chystam na VacuShape do ted jsem chodila na lymfo masaze a zabaly ale vyslo me to teda podstatne draz nez VacuShape nasla jsem u kousek od bydliste VacuShape za 180,- pokud si koupim permici na 10 cviceni :-) tak jdu do toho potrebuju se nejak rozehrat na nahodit telo na stav sportu jinak se nezacnu hybat nikdy a VacuShape je mi zatim nejsympatictejsi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky Hypo, taky se chystám na VacuShape. Už jsem objednaná na čtvrtek, tak uvidíme jaký to bude:-). Přesně jak píšeš ty, taky se potřebuju naladit na stav sportu:-). A ten VacuShape mi je taky sympatický:-).
Odpovědět
Profilova fotka
tak nam pak dej vedet vysledky :)
Odpovědět
Profilova fotka
jasně jasněnko :-) budu referovat průběžně... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja jdu v patek :-) taky poprve tak uvidim jak se zapotim :-) manza me ze me srandu, stejne u niceho dlouho nevydrzit tak mu chci dokazat ze u tohoto urcite vydrzim :-)
Odpovědět
Profilova fotka
hypo: tak to jsme na tom stejně. jak s manželovo řečma... ;-) , tak i s tou "silnou" výdrží:-). no tak když já jdu poprvé zítra a ty v pátek, tak si podáme vzájemně informace, postřehy... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ok :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky hypo: tak včera jsem absolvovala ten vacushape. nejdříve byla konzultace s pánem o tom co vacushape je, pak něco málo o stravování, o pitným režimu a blablabla... Pak mě zvážil, změřil kde se dalo:-) a už jsem šla na pás. Jo vlastně taky jsem se ještě dozvěděla že zdarma je k tomu ještě bodyroll (20min na prohřátí těla, jsou to takový dřevěný válečky, absolvuje se před vacushape), iontový nápoj a krém na celulitidu, kterým se namažeš před "procedurami". jinak samotný vacushape byl fajn, poslouchala jsem přitom hudbu a čučela na dvd. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nazdarek srkacka - a to jsi chodila nebo behala :-) a je ten tlak nejak citit? :-) ja jsen abych vedela do ceho jdu :-) a kdy jdes zas? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ještě jednou čusík hypo: včera jsem jen chodila, ale určo mi to bude postupně zrychlovat (i když nevím jestli se bude i běhat:-))). jj, když to ten pán zapnul, tak jsem ten tlak cítila, pak už ani ne. musím říct, že jsem to v poho zvládla(a to nejsem nijak trénovaná) a i tak jsem po skončení měla pěkně vlhký triko a legíny.jdu zase dnes, protože o víkendu jsem pryč a pak až v pondělí. to už budu chodit pravidelně po-st-pá. ty jdeš teda dnes poprvé?
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, behat tam rozhodne nebudete :-) jde tam spise o sviznou chuzi a muzete si pridavat zatez tim, ze si zvysite sklon pasu. Jedna se tam hlavne o tepovou frekvenci, abysme se pohybovaly v urcitem rozhranni... to je dulezite prave pro spalovani a odbouravani celulitidy. Maji asi 10 programu, ktere budou na vas stridat. Ze zacatku davaji jeden z lehcich programu, ale jsou i jine, napr. ze jdete podstatnou cast pod hodne velkym tlakem a na chvili se tlak zmirni a pak znovu a u toho se rozhodne behat neda, ale zapotite se vic nez dost :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ach tak :-) ja jdu dnes prvne ve tri hodinky :-) uvdim jak budou mit casik na dalsi objednavani ale vic jak 2x do tydne to asi nebudu stihat :-( tak snad budou videt vysledky i tak jinak ja se uz doma zmerila, stehna boky, bricho jen na vahu jsem nevlezla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tohle sem nasla na netu: V průběhu aplikace je monitorována tepová frekvence tak, aby se jednalo po celou dobu o aerobní cvičení, kdy je spotřeba energie hrazena z 80 % tuky. Optimální tepová frekvence přitom vychází z jednoduchého vzorce 0,65 krát 200 minus věk klienta. Účinky se prý dostaví po nejméně 10 aplikacích, ale doporučuje se raději dvacet opakování (jedna lekce stojí od 100 korun). Pak by měla být kůže příjemně vyhlazena, dojít by mělo i k viditelným váhovým a centimetrovým úbytkům. Během terapie je samozřejmé a nutné dodržovat i správný pitný a stravovací režim. A co tedy jíst před terapií? Hodně uhlovodanů, tedy rýži, brambory, těstoviny, müsli. Po proceduře si tělo žádá především bílkoviny z ryb, masa, drůbeže nebo tofu například se zeleninou ale bez tučných omáček. A nesmí se zapomínat ani na pitný režim, tedy tři až čtyři litry tekutin denně. Není nutné začínat s dietou. Čemu se pak raději vyhnout? Nemělo by se chodit do solária a do sauny. Stejně tak by se na čas měly vynechat sporty, které extrémně zatěžují svaly na nohou.
Odpovědět
Profilova fotka
a jeste sem narazila na odkaz na stranky topshop , kde je vyrobek Celluless za 1500, ale verte tomu :-) vyhledavam nejaky clanky pro praci, tak pri tom narazim na takovyhle vecicky... :-)
Odpovědět
1
2
7
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?