V kolika letech jste se brali?

máte na to nějaký názor jetli přece není na co čekat? nebo není kam spěchat? poděl te se o svůj názor
Odpovědět
je to pro mě celkem důležité vědět :-(
Odpovědět
Moje kamarádka se vdávala teď v létě svatbu plánovali, a během plánování přišlo i mimi, taky plánované, bylo jí 20, mě to čeká letos a to mi bude ještě 24 ale už to táhne na 25 =( O čekání to není - je to o vztahu a jestli se dost znáte a cítíte oba na to že chcete.
Odpovědět
Profilova fotka
@aventas Mně bylo 29, manželovi 34. Byli jsme spolu v době svatby něco přes 4 roky, bydleli jsme spolu prakticky od začátku.
Odpovědět
nám bylo oběma 28, když jsme se brali. Ale není to o věku, ale spíš o kvalitě a délce vztahu (nejvíc se pozná když spolu potom lidí začnou bydlet), o finančním zajištění (pokud oba studujete a nepracujete ani brigádně a neměli byste spolu kde po svatbě bydlet a kdo by vás živil, tak bych se určitě nevdávala ani kdybyste spolu byli už X-let ...). Ale je to individuální. Já myslím, že pokud člověk není v prvních 6-12 měsících té prvnotní největší zamilovanosti, tak to potom tak nějak pozná a vycítí, že přišel ten správný čas a nebo to potom udělá z čistě praktických důvodů (když se třeba brát nechcou, ale mají spolu dítě apod.), a jestli je mu/jí 20 nebo 60, tak na tom nezáleží ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mě bude v době svatby 21, přítelovi bude 26 a v době svatby spolu budem necelí 2 roky, ale hned od druhého týdne co sme se znali sme spolu bydleli.
Odpovědět
tak pokud vše vyjde tak jak má tak mě bude 26 a příteli 30 a v den svatby spolu budeme 5 let. A souhlasím s janictourek sestěhovali jsme se velice brzy po seznámení a nelituji toho, protože jsme se opravud poznali, hodně prožili a víme koho si navzájem bereme :-) nebo jsme o tom aspoň hluboce přesvědčeni :-D slyšela jsem názor, pokud se dva berou v té prvotní zamilovanosti tak je to fajn, potože pak mají prý hezký začátek manželství a později příjde rozvod. No nevím, neztotožňuji se s tím, zamilovaná se vdávám i po těch letech a o tom jestli příjde nebo nepříjde rozvod nevíme nikdo. Jsem ráda, že u nás to vyplynulo a nic nehrotíme..
Odpovědět
mě je 25 a přítelovi 30 a jsme spolu tři roky a máme malého ročního chlapce,...podle mě,,pokud spolu chcete mít budoucnost a nejste spolu tři měsíce ale nějaký ten čas , znáte se, víte co od sebe čekat, tak si myslím že pro do toho nejít, ale hlavně to chce vědět, že se kvůli něčemu nebudete hned za půl roku rozvádět, jak je v dnešní době moderní....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?