Trpím při trhání obočí. Záleží na kosmetičce?

Ahoj holky, nevím, možná jsem rarita, ale strašlivě trpím při trhání obočí. Jak jste na tom vy? Myslím, že moc záleží na obratnosti kosmetičky... Nemá někdo z vás zkušenosti s někým šikovným v Praze? Díky!!!
Odpovědět
Profilova fotka
a zkusilas to sama? Mě teda do teď nenapadlo chodit s tím někam a ještě za to týrání platit :)
Odpovědět
elitera: já jsem zas opačného názoru, obočí si umím pěkně vytrhat sama, ale nikdy to nemám tak hezké a upravené jak od kosmetičky...Kdo nezkusil, neví... ;-)
Odpovědět
souhlasím s ivett, ne že bych chodila jen ke kosmetičce, ale třeba jednou za měsíc tam zajdu nechám si to upravit, pak zas měsíc trhám sama a tak pořád dál. osmetička to umí vyčistit opravdu krásně a i když se snažím, tak prostě po tom měsíci to tak pěkné není.
Odpovědět
Diky za reakce! Sama jsem to zkoušela, ale záhy jsem zjistila, že nedokážu sama sobě ubližovat... :-| . Skafandrik a ke komu tedy chodíš, mohu-li se zeptat, že jsi s ní tak spokojená? Já bych potřebovala někoho, kdo to vytrhává hrozně rychle - že je ta bolest taková "jednolitá"... Před lety u bazénu v Podolí byla taková šikulka, která mi to vytvarovala rychle a krásně podle mých představ (a taky podle toho, jak to měla sama - myslím, že nejlepší je si to nechat udělat u někoho, jehož obočí se ti líbí - udělá ti to podobně)..., ale pak už tam nebyla a nikdy víc jsem takovou nepotkala.
Odpovědět
pai, nejsem z Prahy, ale u nás mám takové dvě a prostě podle času tam zajdu, stojí to asi 25 Kč, takže to nezruinuje a jednou za měsíc se to krásn vytvaruje. A od kosmetičky mi to ani moc nebolí, ona používá nějakou vodičku, asi jen obyč pleťovou vodu, kterou to místo vždycky potře a pak trhá, zas potře a trhá, tak to dělám i doma.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky a k čemu takové trhání obočí je??Není to trošku zbytečné a kvůli tomu trpět???POdle mě je to jen zbytečnost.... :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Ale když Vás to baví, tak si to užívejte... ;-)
Odpovědět
skafandrik - není to pletova voda, ale alkoholové tonikum - trochu znecitlivi tu čast vendulka - ono pro někoho je to nezbytné víš...
Odpovědět
Je to k tomu, aby člověk nevypdal zarostle, nebo aspoň u mě, navíc se mi líbí, když je pěkně tvarované a dodá obličeji výraz.
Odpovědět
vednul: slovy mé kosmetičky: "obočí dělá obličej", s čímž souhlasím, chodím k ní pravidelně několik let, nechávám si navíc obočí i trošku přibravovat, protože ho mám hodně světlé a když se dívám na fotky z dob, kdy jsem si ho buď vůbec netrhala nebo trhala sama - je to děs a hrůza, vypadám prostě líp, a o tom to je... Já osobně to teda nepotřebuju nějak nutně, protože jsem blondýna a tudíž i obočí mám světlejší, ale když má někdo tmavé vlasy i chlupy, vypadá to prostě líp, když je to obočí pěkně vytvarované...Viz. Lucka Vondráčková, ta by to zrovna potřebovala jako sůl, jen je právě onou zastánkyní názoru, že NEE ;-) To je věc názoru...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, také chodím na škubání, sice bolest, ale efekt za to stojí. Chdím tak jednou za 6 týdnů, nezitím se to snažím udržovat sama, no, moc mi to nejde.. ;-) . Neumím si představit si obočí netrhat, byla bych jako Brežněv :-) . Ani neznám nikoho, kdo nechodí. Mám fajn kosmetičku, škube jako ďábel, ví, že to nesnáším, tečou mi u toho slzy ;-) . Je to horší,než depilace nohou, ale , co jsme schopné vydržet pro krásu, že? :-D
Odpovědět
Ahojky, chodila jsem ke kosmetičce, byla levná, ale trhala mi obočí cca 20 min a dost bolestivě....to byl taky hlavní důvod proč jsem od ní odešla. Teď chodím k jiné, platím sice víc, ale obočí od ní tolik nebolí a hlavně ho má za 5 min hotové..takže si to užívám...Moje kosmetička mi říkala, že také hodně záleží, jestli má žena před měsíčkama nebo po. Nejméně to bolí tak 3-5 den po měsíčkách... :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Holky, myslím, že každý to má jinak, já osobně rozhodně nijak nepřeháním, co se týče kosmetické péče, ale co se týče toho obočí, v mém případě je to jednoznačně lepší upravené, a ne zarostlé "jako Brežněv" :-D , ale ty slzy u toho, to je docela drsný, a taky je to můj případ... Alis, pokud jsi z Prahy, nedala bys mi kontakt na tu tvoji "rychlou" kosmetičku?
Odpovědět
pai - bohužel z Prahy nejsem, takže ti nepomůžu... :-|
Odpovědět
Ahoj hoky chodím také na úpravu a barvení. Měla jsem kosmetičku ta měla nějakou automatickou pinzetu či co a vůbec to nebolelo teď je bohužel na mateřské takže hledám náhradu a nedaří se mi to všichni to barví moc světlenebo skoro vůbec nevytvarují.
Odpovědět
Díky alis. Niki.h. - to je tedy zajímavý tip s tou "automatickou pinzetou"... Třeba se ještě někdo ozve, kdo má s tím nějaké zkušenosti... a třeba někdo bude mít kontakt na někoho šikovného... x-)
Odpovědět
Já jsem teda na trhání obočí strašný lempl :-| . Ke kosmetičce s tím nechodím, přijde mi to zbytečné, jít tam jen kvůli tomu obočí. Trhám si ho sama, bolest mi nevadí, ale mě to tak nebaví si ho trhat, to je nejhorší péče o vizáž, která pro mě existuje ]-( . Mám strašně moc husté obočí, trhání mi zabere min.půl hodiny a fakt mě to vadí. Takže kolikrát než se k tomu přinutím a to už fakt musím, mám obočí jak brežněv :-S .
Odpovědět
manicka77: ale kosmetičky jsou i od toho, že k nim přijdou lidi "jen s tím obočím" :-D Stojí to pár peněz a výsledek je neporovnatelný s tím, co si holky tvoří s obočím doma - jestli se tomu dá někdy vůbec říkat tvorba :-D
Odpovědět
Pai: Z Prahy nejsem, takže Ti bohužel nikoho poradit nemůžu. Chodím pravidelně ke kosmetičce do Benátek nad Jizerou a jsem s ní spokojená. Trhání obočí mě někdy bolí víc, někdy míň, beru to jako "nutné zlo", které je ale k něčemu dobré... Úprava trvá většinou velmi krátce, takže se to určitě dá vydržet ;-) Vždycky si u toho v duchu řikám "vydrž, zas budeš vypadat o něco líp" :-D :-D :-D
Odpovědět
Díky za reakce a názory!!! ;-) Bohužel pořád nikdo z Prahy, který by mě nasměroval k nějaké rychlé a schopné trhačce... |-|
Odpovědět
ahojky, jsem asi divná, chodila jsem ke kosmetičce a i si trhám obočí sama a vůbec nikdy mě to nebolelo.spíš se mi to líbilo!!!a TO FAKT NEJSEM SADO MASO!!
Odpovědět
:-) trhání obočí mě bolelo asi jen poprvé (šmarjá, to je jak z bravíčka :-D)... řekla bych, že pak už to znecitliví :-| takže asi nejde ani tak o bolest, jako spíš o to, umět si to obočí vytrhat do přijatelného tvaru ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
hele tak tohle je sranda diskuse,ja si ani nepamatuju kdyz jsem si poprve trhala oboci,ale u kosmeticky jsem nikdy nebyla,krome jednou na obarveni ras.Trham si ho sama,a vetsinou kazde rano sem tam nejaky choupek,jen jednou za cas to vezmu od podlahy,ale nebavi me to,protoze mi u toho tecou slzy.ne ze by to az tak bolelo,ale vzdycky to tak desne stipne,ze se mi ty slzy vyhrnou. Jo a moje mati ta me porad prosi,at ji vyskubu oboci,ze nema cas si zajit ke kosmeticce,ale ja na ni nesahnu,vim jak to dokaze byt neprijemny a nechci pusobit bolest sve vlastni mame :-N
Odpovědět
Hoj strouzek.. neboj divná nejsi.. protože mě to také nebolí:) vždy se tam těším a strašně si u kosmetičky odpočinu!!! Chodím jednou za měsíc a nechávám si ho také barvit ;-) škoda že není z Phy... je totiž prima a hned jí doporučuji!!!!! Mějte se fajné a happy day :-D
Odpovědět
ahoj tady, jsem na tom podobne a navic jsem z prahy. pani je moc sikovna a sympaticka, taky chodim na tvarovani a mezitim se trapim sama.. je to u ni myslim za 25 kč nebo tak nejak jediny problem je, ze je malicko slozitejsi doprava. je to na metru "b" zastavka nove butovice a pak jeste 5 minut autobusem a pak uz je to 2 minutky od zastavky. jestli mate zajem, mrknu se po cisle a napisu ho sem. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
hele holky a slyseli jste uz,nebo zkusili jste si vytrhavani oboci niti?Ja o tom nedavno slysela poprve,delaji to kosmeticky,a je to pry rychlejsi a prijemnejsi nez pinzetou.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, mám stený problém. Sama sobě si prostě neubližuji. Pokud moje kosmetička nedorazí, trhá mi obočí manžel :-D . Prostě od cizího to míň bolí :-) Krásný den Z.
Odpovědět
jj to o té niti jsem slyšela, dokonce v indii se tak i holí!!!!!!!!!!!!!!! mazec
Odpovědět
Coooo :-o ... a jak to funguje s tou nití???? No to se musím na příští návštěvě optat :-D :-D
Odpovědět
Ahoj, dlouho jsem se sem nedívala a helemese - ony přibyly názory a dokonce i jeden konkrétní tip na kosmetičku v Praze! Díky! S tou nití - to zní taky zajímavě, ještě jsem o tom neslyšela! Bolestivost je asi hrozně individuální, ty, které to nebolí, ty se tedy mají ;-) !
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?