Těhotenství a chronický zánět močového měchýře

Profilova fotka
Ahoj slečny/paní. Ráda bych se Vás zeptala,zda trpíte někdo záněty močového měchýře a co dělat když teď čekám miminko. K lékaři jdu až 1.3. ,ale jsem z toho na hlavu, jelikož se bojím o mimčo. Nemám většinou žádné projevy (chytne mě to jednou za 2-3 měsíce),ale léčila jsem se 4 měsíce s antibiotiky (brala jsem každý den) tripgrim což mi přišlo jako nevhodná cesta. Poradíte kam jít na vyšetření či co mohu používat v těhotenství pro léčbu? Jsem bezradná ani mi neřekli z čeho to mám,ale dočetla jsem se, že to způsobuje z 85% bakterie e-coli.Prosím moc o veškeré rady!
Odpovědět
ahoj, taky na to trpím, byla jsem na urologii i gyndě a jediný, co mi poradili bylo klasické : neprochladnout, hodně pít, před sexem a po se jít vymočit...jinak se to dá léčit homeopatií, pokud jsi ochotná jít touhle cestou...taky docela doporučují uroval-manosa, tak se na to zkus zeptat doktora nebo jsem dostala "vakcínu" v tabletách Urovaxom, ale špatně jsem to snášela... takže jsem ti asi moc neporadila...pokud já mám akut zánět tak, než stačím jít k doktorovi, piju urologický čaj a vodu se sodou (snižuje to kyselost moči)... tak snad dobře pořídíš, držím pěsti
Odpovědět
Profilova fotka
Na zánět močového měchýře trpím hrozně, poslední dva roky mě to stíhá tak jednou za měsíc až dva. Když to není vyloženě mučivá bolest tak už ani nechodím na urologii, protože mi tam nikdy vlastně moc nepomohli. Co mě pomáhá je pít, aspoň trochu do toho zakombinovat urologické čaje a i když člověk není zvyklý, tak zkusit vypít třeba čtyři pět litrů denně a prostě se přemoct. Jen se zdržovat vyloženě ledových nápojů. Pak by měl pomáhat Urinal, ale já jsem ve fázi, že si ho beru radši celý rok preventivně. Popřípadě jestli máš takovou tu vyhřívanou deku do postele, tak ta sice nepomůže ale uleví, nebo takové ty polštářky do mikrovlnky, plyšáci a podobně a položit si je do oblasti močového měchýře. To asi tak nejvíc zabírá mě, tak držím palce ať se to s nikým netáhne tak jako se mnou. Mě už na urologii dokonce i řekli, že jestli na to takhle trpím, tak se toho nikdy úplně nezbavím, tak musím vymýšlet cokoli, aby se to dalo snést :-|
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
Ahoj. Záněty močového měchýře znám také a moc dobře. Naštěstí je nemám tak často, ale občas se objeví. Hlavní je opravdu pít, a také si vařit urologický čaj hlavně ten sypaný. Naposledy jsem si v lékárně koupila uroval akut, který jsem přečetla někde v diskuzi na internetu a nevěřila jsem, že mi pomůže, ale opravdu do 3 dnů jsem cítila úlevu. Byla jsem ráda, že to zabralo a já nemusela jít k doktorce. I když pokud bych asi měla nějaký víc rozjetý zánět tak bych se antibiotikům nevyhla :/.
Odpovědět
Ahoj holky, já mívala zánět měchýře pořád a obrovský problémy. Pak jsem se někde dočetla, že na záněty jsou výborný brusinky - v tabletkách - jím je už několik měsíců vkuse (na internetu se dají sehnat mnohem levněji, než v lékarně či obchodě) a je po problémech. Denně jím 1 tabletku ráno. Když někde prochladnu a začnu mít příznaky zánětu, hned zvýším dávku (většinou 2-3/den). Už po pár dnech užívání ucítíte obrovskou úlevu, takže vyzkoušejte, u mě to funguje 100% ;-)
Odpovědět
Trpěla jsem na opakované záněty močových cest. Bylo to snad moje nejhorší období. Bála jsem se jít vyčůrat pro tu hroznou bolest. Neustále jsem navštěvovala lékaře a ten mě vždy dal ATB. Jenže toto zabíralo jen chvilku a pak se vše opakovalo. Jednou při návštěvě kamarádky mě to chytlo u ní a ona mě nabídla k vyzkoušení přírodní produkt OK Tau+. Produkt jsem brala 3x denně 10 kapek. Do týdne jsem měla od problému pokoj. Nechci tady prosím dělat žádnou reklamu, jak si asi spoustu lidí bude myslet, ale chci aby jste věděli že se to dá upravit i bez léků a máte pokoj jako já. Kdo by měl zájem dám sem email na kamarádku může určitě pomoci i někomu jinému pokud by měl zájem. fenix.2@seznam.cz x-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Ježiš, já když si vzpomenu na svoje těhotenství, tak pokaždé to byly hotové žně pro záněty močovýho měchýře. Je fakt, že s tím mívám problémy i když nejsem těhotná, resp. mimo těhotenství, ale určitě ne v takovém rozsahu jako při něm. Vyzkoušela jsem v té době snad všechno, abych nemusela brát antibiotika a neuškodila tak dítěti. Ve finále zabrala nejspíš kombinace toho všeho dohromady – zobala jsem brusinky jako bonbony, pila od rána do večera vodu a užívala jsem uroval akut, který se naštěstí může i v těhotenství.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?