Taky váš muž kouká pořád na ženský?

muj manzel porat kouka na zensky , jdeme nekde spolu a on si klidne otaci hlavu za jinyma kraskama. vim , ze chlapy budou porat koukat ale je to neslusne , kdyz je semnou. a to nemluvim na internetu projizdeni tech profilu. Co vy stim delate?
Odpovědět
1
2
15
Profilova fotka
ahoj,no já bych začala dělat to samé ;-) ,lehce v humoru a chvílemi vážněji,aby si uvědomil,že to asi není až tak příjemný a zaregistruj se do nějaké seznamky,budou ti na netu chodit nabídky na seznámko a uvidíš,že mu to taky nebude moc příjemné,jinak si osobně myslím,že se s tím nic moc dělat nedá :-|
Odpovědět
Profilova fotka
nevím, i ten můj se občas koukne po nějaký ženský .... ale jsem ráda, že je "normální" ... že nekouká po chlapech ... a že si mě chce vzít .... tak se mu přece taky líbím, a chce být se mnou ... možná, kdybychom to my ženský míň řešily, bylo by nám lépe ;-)
Odpovědět
Muj teda nekouka a na internetu hleda povetsinou informace o nejakem vyrobku, recenze na filmy a knizky, zapojuje se do diskuzi na zpravodajskem serveru... I kdyz jsem hledala nekdy neco svyho v historii, nikdy jsem tam nenarazila na neco zarazejiciho. A ohlizeni za jinyma holkama bych mu rozhodne netolerovala, pro me by to bylo ponizujici, kdyby se dival za jinyma. Snad si te vybral jako tu nejlepsi z nejlepsich, tak at necumi jinam! x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli koukal na zensky i pred manzelstvim, tak bude koukat dal...ale na druhou stranu je lepsi, kdyz jen kouka, nez kdyby za nima behal, nebo se s nima schazel, ne? ;-) ... Ale vseho musi byt s mirou...ja bych mu to rekla, ze ti vadi, ze to dela, tak jestli by to mohl omezit...nebo neco v tom smyslu. Treba si ani neuvedomuje, ze ti to vadi.
Odpovědět
Přesně jak píše mmmk, můj též nekouká, ani na netu, toto období má za sebou jak říká sám, no já taky koukala dřív po klukách a to aj když jsem měla nějaký vztah, teď ne...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojte holky, nedalo mi to a musím se taky připojit. Můj teda kouká. Je to šílené. Bojuju s tím už dlouho, ale žádná změna. Někdy mám pocit jako by je svékal očima, no hrůza. Nejvíc si všímám, že čumí, když jedeme autem. To mu vůbec není blbé podívat se ještě do zpětného zrcátka. Když mu řeknu, proč to dělá, že mi to vadí, tak mně vždycky odpoví, že je chlap a že dívání je dovoleno. Jinak je to vzorný manžel. No nezbyde nám nic jiného, než si zvyknout. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, já bych to zase až tak moc neřešila. Pokud opravdu jenom kouká, tak na tom nic není a navíc je to dobré pro jeho plodnost, protože koukáním na něco, se se mu líbí, způsobuje tvorbu spermií.. :-) Takže mě by to vůbec nevadilo, ovšem mého chlapa bohužel zajímají jenom počítače.... :-(
Odpovědět
Môj určite pozerá, ale zatiaľ som si to nevšimla.... (je šikovný :-D )
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, všichni chlapi koukají po ženských, já neznám žádného, který by to nedělal! Ze začátku mě to taky štvalo, třeba když jedeme autem, proti nám jdou nějaké kočendy a když je mineme, tak se podívá nenápadně do zpětného zrcátka. Já vím, že je to blbost, ale párktát jsem se kvůli tomu i pohádali, v tomhle jsem hrozně žárlivá, ale pak jsem pochopila, že je to u chlapů normální a že to neznamená, že bych se mu už nelíbila, že by si hledal jinou apod. A tak si z toho spíš děláme srandu, společně sem tam nějakou holko ohodnotíme a když potkáme nějakou, která se mu podle mě líbí, tak klidně řeknu, že byla hezká nebo zajímavá a on mi na to většinou odpoví, že jo, ale že já jsem ta nejkrásnější na světě :-) Takže se tím určitě netrapte, ani tím koukáním na netu, to dělá taky tak 96 % chlapů :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mě by to asi taky vadilo. Můj přítel se za celou dobu našehoi vztahu ohlédl po holce párkrát a to jen proto, že měla nějaké šílené oblečení atd. Nevím, jestli je vybíravý, ale je pravda, že se mu moc hezké ženy nelíbí(např. Julia Robert, Simona Krainová atd. jsou pro něj hnusné :-N ). Vždycky si naopak říkám, proč je se mnou, když se mu Krainová zdá hnusná, tak co já :-D . Když jde někde sám, nebo s kamarády, tak ať se koukne, ale když jdeme spolu tak to prostě nedělá, protože mu to mimo jiné nepříjde přede mnou slušné a fair ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
consti: Ten můj se to taky snaží dělat když tak nenápadně, že to dělá jsem si všimla až po nějakých 3 letech vztahu a to už je co říct. Rozhodně to není tak, že by se za nějakou holkou otáčel, to v žádném případě, jen prostě vím, že se třeba mrkne, když má nějaká holka sukni, protože je "dolňák",ale nedělá to tak, abych se cítila blbě. Už jsem kolikrát viděla na ulici páry, které se vedli za ruce a ti kluci se za holkama doslova otáčely a jejich partnerky se tvářily, jako že se nic neděje. A že se koukají skoro všichni chlapi si člověk ověří tak, když sleduje, kolik chlapů se dívá tebe. Kolikrát je mi to až trapné, když proti mně jde páreček a ten chlap se na mě usmívá, nebo mě svléká očima. Radši se dívám jinam, protože je mi to blbé vůči té jeho partnerce a doslova se za takového chlapa stydím..
Odpovědět
Profilova fotka
marinka máš pravdu, spousta chlapů e dívá, ten můj jen asi míň a když je se mnou, tak se snaží nedívat :-D . Každopádně, kdyby se nějak vyloženě otáčel, jak píšeš ty, tak to by mě teda dost štvalo :-(
Odpovědět
Článek se načítá
Holky, můj milej to dělá asi hodně nenápadně... Ale taky by mi to vadilo, kdyby to dělal moc okatě:-( Ale jemu se líbí boubelky, takže si říkám, dobrý, nemusím žárlit na hubněnky:-)
Odpovědět
Holky upřímně si myslím, že každý chlap se dívá. Kdyby se nepodíval na ženskou myslela bych si, že je na chlapy. Můj se samozřejmě taky dívá. Už jsem to tady někde psala, že za tu dobu co jsme spolu jsem tak nějak přebrala jeho vkus a přesně poznám, na kterou se podívá a která se mu líbí a taky která ne. Dělám to tak, že když vidím nějakou pěknou babu (už i dle mého soudu), tak se na něj podívám a vím, že se on podívá na ni, jenom čekám až ji zmerčí. Ještě než cokoli řekne, prohodím něco jako, má pěknou postavu co? vypadala dobře? nebo ... má hezký vlasy. Prostě se snažím aby mě to nechalo klidnou. I když občas mám taky "červíčka". ;-) Ale já osobně si myslím, že tím, že mu nedělám "scény" nebo že to na sobě nedám znát, že on si toho tak nějak víc váží. Nevím jestli to nevysvětluju zmatěně, ale je to tak jak psala Marinka, je lepší si o tom pokecat a odlehčit to smíchem třeba něčím co má dotyčná slečna na sobě. Je totiž lepší se tomu zasmát než se nad tím trápit. Protože věřím tomu, že se opravdu jenom kouká. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
To můj manžel se určitě taky podívá, ale málokdy si toho všimnu. Kdyby se hodně nápadně otáčel za ostatníma, tak by mě to dost uráželo. Já se taky kouknu na hezkýho chlapa, ale tak, aby o tom můj miláček nevěděl. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Já neříkám, že bych třeba někdy nežárlila, když se zálibně koukne nějaké slečně směrem k výstřihu ... ale, jde o to, že vím, že miluje mě ... že chce být se mnou a že se mu líbí vše co mám ... a přece z toho nebudu vyšilovat. Protože kdybych to dělala je mi to stejnak p.. platný, ne? Holky nemá fakt cenu to řešit, pokud se ti vaši jenom koukají ... buďte rádi, že jsou to chlapi .... a když jim to budete vyčítat, tak to začnou dělat více ... no a třeba nezůstane jen u koukání ... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
kdyby se nedival, tak by nebyl normalni....divame se spolu :-D
Odpovědět
Můj taky kouká. Jsme trochu exoti, protože většinou koukáme společně a dokonce je hodnotíme :-D . Teď si zrovna posteskl, že při řízení musí teď místo ženských sledovat tachoměr :-D Ne vážně, vždyť o nic nejde. Prostě to k chlapům patří, tak bych se tím zase tolik netrápila ;-)
Odpovědět
no u nás toto bylo na začátku celkem silné téma.manža byl předtím dlouho sám (já taky) a tak nějak pozapomněl, že to může být nepříjemné...mně bylo hlavně trapně, když se třeba otočil za holkama v obchodě a prodavačka se na mě podívala soucitně-kdyby to nikdo neviděl, tak to překousnu, ale aby mě někdo litoval .....]-( Pak jsme jednou byli v Zoo a on tam obíhal terárko za slečnou v minisukni (no, co se dá dělat-já bych v minisukni vypadala nechutně..) a to mě tak dostalo, že jsem mu pár týdnů potom řekla, že ho sice mám ráda, ale že na tohle nemám žaludek a že bych vždycky žárlila a trápila nás oba a že bude lepší, když toho necháme hned na začátku, protože mě to bolí....on se úplně zděsil a začal si dávat velkej pozor a od té doby se to hodně zlepšilo...dodnes se koukne, ale už si nevykroutí krk opačným směrem než jdeme.... řekla bych, že hodně holek to toleruje, i když je to mrzí-moje švagrová mi na začátku svého vztahu s přítelem řekla, že se jí to nelíbí (navíc on má ještě potřebu ty holky s ní rozebírat), ale že nechce být hysterická....no, já si teda hysterická nepřipadala, mám pocit, že nám hodně pomohlo, že jsme si o tom promluvili a dneska je to úplně někde jinde.....lepší než se užírat, abych náhodou nebyla označena za hysterickou-a já to navíc řekla klidně :-) ..každopádně si taky připadám trapně, když proti mě jde pár a on kouká-nejhorší je, když ona to ví, já to vím...někdy fakt nechápu-když jde kluk s nádhernou štíhlou holkou a já s rozměry menší skříně...nechápu to...a je mi někdy za ty chlapy stydno.... ...jo a nepodléhala bych omylu, že když kouká po holkách, tak není na chlapy...znám hodně gayů, kteří na holky koukaj :-)
Odpovědět
dívá se tajně - absolutně to kamufluje, takže otočení za ní nepřichází v úvahu. Jestli by to dělal evidentně, začala bych totéž dělat s chlapama. Ať si šmákne, jaký je to příjemný pocit...
Odpovědět
a k té hysterii: já teda hysterická jsem a když mi něco provede, klidně mu fláknu na ulici. Ať mi každý pr.. políbí. A on to samozřejmě po sedmi letech ví, takže si dává jo bacha, aby při tom nepohnul hlavou!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ať si říká kdo chce co chce, podle mého není normální, aby se chlap otáčel pochvlaně za ženskou, když je se mnou. Nepadá v úvahu a toho mého to ani nenapadne (anebo je tak šikovný, že jsem to ještě nikdy nepostřehla). Když je sám, ať si hlavu třeba vykroutí, co oči nevidí....
Odpovědět
Profilova fotka
kristi: jasne strucne vystizne :-)
Odpovědět
kristi, chtěla jsem napsat úplně to samé, jen když jsem viděla nadpis diskuse samozřejmě nic se ale nesmí přehánět, že :-D
Odpovědět
Dendi: "klidně mu fláknu na ulici" ----- Jsi fakt číslo :o) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Je rozdil kdyz kouka a otaci se za zenskyma a svoji ignoruje a rozdil, kdyz se spolecne kouknete a zhodnotite. To prvni bych si libit nenechala (nejdriv mu to rict a kdyby neprestal, jukala bych velice okate na chlapi-aby videl jaky to je), to druhy (spolecne komentare) jsou myslim v pohode.
Odpovědět
Rozhodně je hrozný, pokud se chlap otáčí za ženskejma když je s partnerkou, to bych nepřekousla. Nenápadně se kouknout je něco jinýho, ale taky by mně to mrzelo, přemýšlela bych, proč to dělá... Já jsem toho svýho snad nikdy za ty 3 roky co jsme spolu neviděla se kouknout po jiné. A to jsem dost žárlivá a podezíravá, takže ho sleduju:-) Ale nikdy nepoznáme, jací chlapi jsou jenom s kámošema bez nás, musíme jim věřit... Každopádně moc se mi nelíbí řeči typu "je to chlap" nebo "to by nebyl chlap kdyby to nedělal" atd. To je podle mně spíš způsob jak se s tím vyrovnat - dělají to všichni, je to normální. Myslím, že slintat může i ženská nad chlapama, stejně jako některej chlap může být rád co má doma a ostatní ho nemusí zajímat. Já třeba si hezkýho chlapa skoro ani nevšimnu, pro mně je takovej plitkej, když neznám jeho dušičku, je to jenom figurka. A moje kámoška pořád "hele ten je hezkej" a "divej na toho", ale mně to nějak nebere... Pevně věřím, že i chlap to může takhle vnímat... každopádně co oči nevidí, to srdce nebolí.
Odpovědět
Marinka, nesouhlasím s tebou, než jsme se poznali a na začátku vztahu měl PC samých obrázků apod., teď nic, po roce jsem mu řekla, že mi to vadí a jak by se cítil on, kdybych to měla já tak s chlapama, vše jsme si vyjasnily, vyházeli společně dost cd a aj když máme teď doma dvd s erotikou, koukáme se spolu, ví že to mi nevadí, kdyby se koukal sám, tam mi to vadí, bylo veliké a bouřlivé období a teď si říkáme všechno, mě těší, že má ke mně důvěru a nevadí mi nic, když mi to řekne na rovinu. Když kluci něco donesou do práce, řekne mi o tom a já si ho za to moc vážím prostě není ON, jsme MY, možná někdo semnou nesouhlasí, ale jsme každý jinej.... Rozhodně mi je toto milejší než u Milady, kdy její chlap, už manžel volá na erotické linky apod. vše za jejími zády a před 2 týdny to prasklo, on říká, že je to normální, no já nevím....řekl že ji miluje a že to omezí, no nevím když je mu nějaká k...na lince přednější než jeho žena.....
Odpovědět
Je fakt, že když se sejdeme s nějakými známými a které on nezná nebo naopak tak pak to zhodnotíme a jako jemu nevadí, když řeknu že jeho kolega je pěknej chlap, tak mi nevadí, když řekne o mé kámošce, že je to pěkná holka, to je normální...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak volání na erotické linky by mi teda taky vadilo, to už mi tak normální nepřipadá. Ale pohledy? Nevím, ale myslím, že je spousta důležitějších věcí ve vztahu a peskovat ho za to, že se podíval na jinou, mi přijde malicherné. Vždyť i já se podívám na hezkýho chlapa a nevidím v tom nic špatného. Samozřejmě se to nesmí dělat moc okatě...
Odpovědět
1
2
15
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?