Taky se v práci nudíte?

Profilova fotka
Nastoupila jsem po škole do práce a tak nějak jsem zaměstnaná, ale není práce :-( Máte to někdo taky tak, že odpočítáváte minuty a postrkujete hodinovou ručičku silou vůle vpřed? Je mi to hrozně líto, protože bych chtěla něco dělat, dál se vzdělávat, ach jo... Jiná práce v okolí není, stěhovat se nechci a tu praxi si prostě někde odbýt musím. Prostě děs!
Odpovědět
Axi jestli jsi v práci zatím jen chvíli, tak to zkus nějak přežít - třeba se nenápadně uč nějaký jazyk - takhle jsem to dělávala já, když jsem nastoupila. Taky jsem ze začátku neměla do čeho pořádně píchnout, ale bylo to spíš tím, že jsem taky skoro nic neuměla a ničemu moc nerozuměla. Tak jsem prostě měla rozprostřený nějaký papíry po stole a pod nima angličtinu a drtila jsem se slovíčka.. To popostrkávání hodin znám velice dobře. 8-) Jinak si myslím, že po nějaké době se práce určitě vyjeví a nebudeš vědět kam skočit dřív ]-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
To se skoro nikdo nenudí v práci? To vám zavídim :-) . Já se teda nudim šíleně. Hledám si něco jinýho, ale min. tu výpovědní lhůtu tu budu muset přetrpět. Najde se někdo, kdo taky nemá co na práci s kým bych mohla praocvní dobu prokecat? :-)
Odpovědět
Taky se nudím. Nejsou zakázky :-( Mám si prý něco studovat, ale už mě to nebaví. A taky hledám teď něco jinýho. Téměř celou pracovní dobu proserfuju a pak mám z toho výčitky svědomí.
Odpovědět
Profilova fotka
Je, tak v tom nejsem sama :-) . Co děláš za práci, jestli se můžu zeptat? Já se snažila se něco učit, ale to mě bavilo chvíli, teď už jsem tak znuděná, že mě nebaví nic, už ani nevim kam na netu koukat..mam pocit, že tu akorát zblbu. Měla jsem zajímavou nabídku na práci, ale až od podzimu a to už nevydržim. Teď mám pár nabídek, ale bojim se, že nikde na mě 2 měsíce čekat nebudou. Tak asi dám výpověď a budu hledat pak..
Odpovědět
Holky, já se taky převážně nudím. Není to tak vždy, ale v týdnu se téměř pravidelně najdou takový 2 až 3 dny, kdy nemám do čeho píchnout. Mám tu učebnici němčiny, ale to mě ubijí snad ještě víc :-| Před těmi 2 měsíci jsem si hledala práci, kde by bylo klidnější pracovní tempo, málo odpovědnosti, zkrátka abych se mohla s čistou hlavou věnovat svým koníčkům, ale zrovna dnes se to táááák vleče a vůůůůůbec nic se neděje, že bych brala bláznivý pracovní šrum a hlavu plnou úkolů.
Odpovědět
Profilova fotka
To já se ani koníčkům věnovat moc nemůžu. Dělám (teda spíš nedělám :-) ) od 9 do 6 a protože dojíždim, tak jsem doma většinou až v půl 8. To tak stihnu procházku s hafanama a nic jinýho.. Než jsem se přestěhovala, dělala jsem v Praze v reklamce, tam jsem neměla čas se zastavit, pořád ve stresu a hrozně mi to vyhovovalo.. když jsem nastupovala jsem, tak taky říkali, jak bude hodně práce atd. a ono nic. Už jsem byla několikrát za šéfem, že nemam co dělat a on slíbil, že mi něco dá a zase nic. On má pocit, že toho mám hodně, nechápu.. Takže teď usilovně hledám a chci pryč co nejdřív..
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, já to mám v práci také tak. Někdy fofr a někdy hrozná nuda a už nevím, jak to nicnedělání mám maskovat. A navíc mám pocit, že se nudím a že nemám co na práci, jen já. Ostatní makají jak zběsilí. Tak tomu fakt vůbec nerozumím a strašně mě to trápí a mám z toho strašně špatné svědomí :-( .
Odpovědět
Profilova fotka
To já to nemaskuju, já to dávám hodně najevo, aby mi něco přidali a nějak se nedaří :-( blka, tak když nemáš co na práci, nemůžeš třeba pomoct někomu, kdo toho má hodně? U nás to moc nejde, na tu práci jsme tu dvě, ta druhá taky nemá moc co dělat, jen je na recepci, tak bere telefony..
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem už kdysi šéfce říkala, ať mi přidá práci, tak mi něco málo přidala. My máme spíš nárazovou práci a to pak nevím, kde mi hlava stojí a nemůžu se zastavit - a to mi celkem vyhovuje. Ale zas kdybych to měla denně, tak nevím nevim... Pomoct někomu to právě moc nejde. My jsme u nás 2 asistentky a každá máme svou práci. Ona většinou někdě lítá a vyřizuje mimo kancelář a já tak co je potřeba v kanclu. A ti ostatní jsou manažeři, kterým teda moc nepomůžu - bohužel :-( .
Odpovědět
Profilova fotka
No tak to jsme na tom podobně. Jenom u nás je 98% dní, kdy neni co dělat :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, =-) =-) , tak to valím oči jako blázen, nudit se v práci?! Můžu Vám jen tiše závidět :-o . Jen si to užívejte, kdoví jak dlouho tyhle "krásné" časy budete ještě mít ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já se také přidávám do klubu nudilek :-D Znám tohle dost dobře. Navíc dělám dvanáctky dva dny, pak dva dny volno, a tak pořád dokola...navíc někdy ta práce je, někdy ne, a když je, tak jen na chvilku...nosím si sebou knížky, časáky, jenže u toho usínám a tak...občas si pustím telku, ale spíš celý den poslouchám rádio...s internetem je to tam taky blbý, na něj až tak moc nemůžu...takže tím ta nuda je ještě horší...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
teda já si o nudě v práci mohu nechat jen zdát, ale upřímně ani bych ji nevyhledávala. Podle mě to musí být hrozný muka nemít co dělat...pak to pomalu utíká...brrr. ale zas na druhou stranu, mít té práce zas moc, to taky není dobrý, tak a teď si vybrat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
"Nudilky", ze zajímavosti - v kterém zaměstnání se dá nudit tak, jak popisujete?? Ať přemýšlím jak přemýšlím, nic mě nenapadá :-N . Budu ráda když mi to třeba písnete do IP, jestli nechcete tady. Díky
Odpovědět
Profilova fotka
digina - taky by mě to zajímalo, jak jsem psala, já si nedovedu představit, jak třebas psala ardila, že z 98% času nemá co na práci....
Odpovědět
Profilova fotka
téda nuda v práci???to bych chtěla zažít :-D dnes jsme měli premiéru-dělám ve zdravotnictví-takže vybírání poplatků :-( :-( takže ještě více práce domů chodím utahaná a s nervama v háji,ale je fakt že to utíká,ale někdy bych se nudit chtěla :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No ja taky delam ve zdravotnictvi:Mam ted noc a nenudim a to uz mam vse hotovo.Nu coz kolegyne od vedle to jisti. :-D
Odpovědět
Já to mam tak, že někdy jsou dny, kdy doslova není do čeho píchnout, kdy už mám zkrátka zadané věci hotové, o jiných nevím, ale jsou taky dny, kdy nevím, kam dřív. Spíš mi vyhovuje ten druhý případ, ale jsem zase ráda, že někdy si i můžu "odpočinout". Úplně nejradši mám dny, kdy ta práce je hodně různorodá, tzn. něco napsat, něco načíst a rozebrat, oběhat město. Ráda se totiž proběhnu, protože celý den dřepět na zadku je hrozný.
Odpovědět
já jsem dělávala jednu dobu brigádu na recepci v jedněch novinách, někdy jsem si ve 3 odpo vzpomněla, že jsem se ještě nestačila najíst a jindy jsem chodila otravovat do PR, aby mi udělali nějaké dopisy na skládání, protože jsem se děsně nudila :-N ale musím říct, že ta nuda je mnohem horší než čilý pracovní ruch :-)
Odpovědět
Holky, kdo tu nudu nezažil, ten to nepochopí. Dřív se mi stávalo, že jsem musela pracovat i o víkendech, ale posledního půl roku se prostě nudím a ani není vyhlídka, že by se to zlepšilo. To člověka baví tak měsíc, aby si vyčistil hlavu, ale potom už přemýšlí, jestli ta práce má vůbec cenu.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo Hana_r souhlasím. Já jsem v práci teda jen rok a půl. Ale ten první rok mě strašně bavil a posledního půl roku se nudím. Ne teda každý den, ale většinou asi ano. Nebo pokud má kolegyně dovolenou, tak dělám práci za 2 a to nevím, kde mi hlava stojí. My máme spíš takovou nárazovou práci. Ale doufám, že se to v tomto čtvrtletí zlepší.
Odpovědět
Profilova fotka
taky se v praci nudim a proto za tri tydny odchazim za lepsim :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já se klidně pochlubim :-) Dělám asistentku v realitce. Jsem tu asi 5 měsíců. Už ani nevim, proč jsem sem šla. V červnu jsem dodělala VŠ a hned jsem obešla 4 pohovory a mohla jsem si vybrat, kam půjdu. Jedna nabídka byla dělat koordinátora výuky a překladů v jazykovce v Jablonci, teď hodně lituju, že jsem to nevzala, nemusela bych dojíždět tak daleko, určitě bych se nenudila, využila bych jazyky.. Teď dojíždim do práce hodinu, nevyužiju tu nic..Pak jsem ještě mohla jít do reklamky, ale to jsem si říkala, že by tam bylo moc přesčasů, že bych se nezastavila..no co bych za to teď dala. Když jsem nastupovala sem, rozjížděli jsme novou pobočku, tak první dva měsíce bylo plno práce, muselo se to tu zařídit, sehnat makléře, recepční, zorganizovat slavnostní otevření, zaškolit makléře a recepční..no a teď jsou všichni zaškolení a dělaj si tak nějak všechno sami. Ředitel mi dá práci jen občas. Měla jsem mít na starosti marketing, ale to byla taky práce jen ze začátku. Holky, fakt není co závidět. Rok jsem dělala práci, kde jsem se často nestihla ani najíst, pořád se něco řešilo, často jsem tam byla přes čas, někdy i o víkendech..a hrozně mě to bavilo. Takže já bych si určitě vybrala hooodně práce než "odpočinek". V nejbližší době dám výpoveď, nedá se to vydržet.
Odpovědět
digina: klidně prozradím svou unuděnou pozici: recepční/sekretářka. Jsem víceméně závislá, jak makají ostatní, protože jim pak pomáhám. A jelikož jejich práce je nárazová, moje také, stává se, že půl dne se doslova kopu do zadnice. Ředitel má vlastní asistentku, ta sice úkolů má spoustu, ale radši by se rozkrájela, než aby mi něco předala. Měnit místo nechci, protože zaděláváme s manžílkem na fazolce ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jindri, vždyť říkám ať si tu nudu užívejte, nemusí to tak být vždy ;-) . A pokud zaděláváte na fazolce, tak to není co řešit :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
já jsem tedy druhý extrém, co je to nuda v práci, to neznám.... naopak stres, adrenalin, nervy, sem tam nějaká ta slzička... ale baví mě to, mám ráda to, co dělám :-)
Odpovědět
digina: to víš, člověk je tvor věčně nespokojený a chce zrovinka to, co nemá :-) Většinou se zabavím sama, ale někdy je to takové nůůůůďo, že bych šla snad házet lopatou. aaa: to bych nemohla. Miluji klid a z toho co popisuješ bych byla vzteklý pes, i doma.
Odpovědět
Profilova fotka
aaa, můžu se jen zeptat co děláš?
Odpovědět
Profilova fotka
Já se právě vyvztekám v práci a doma jsem jako beránek :-) , myslím, že by mi ten adrenalin chyběl ;-) . Pracuju jako vedoucí směny na recepci ve velkém hotelu a jsou dny, kdy se tam přes nás převalí i víc než tisíc hostů :-) .
Odpovědět
Já dřív dělala práci, kde jsem makala 12 hodin denně a můžu říct, že jsem práci nesnášela právě kvůli té neskutečné nudě!! Jsem seděla za stolem, koukala z prosklené stěny na silnici a říkala jsem si, ještě 11 hodin, 10,9,8,7...když si na to vzpomenu, brrrr! Nyní mám práci, velice časově náročnou, kdy taky pracuji někdy i 12 hodin denně, ale mám takolik práce, že se nezastavím, ale baví mě to, jsem ráda, když vím, že mám před sebou plno práce a tím pádem se nebudu nudit.....nemůžu si to vynachválit :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?