Svatebni misto za babku

Ahoj holky, moc prosim o nejaky tip na svatebni misto okoli Louny, Praha.. Nasla jsem nekolik mist, stodol, co by se mi opravdu libilo, ale pronajem za 75kk nebo za 40kk? Nejsem blazen 🙈 Vim, ze vsechno neco stoji… ale nechci davat za svatbu 200kk. Obed delat nechceme, jen polevku. Libilo by se mi neco na samote u lesa s chatickou.. nebo neco takoveho, kde se daji venku postavit cataringove stany a proste parit venku… jenze bohuzel hledam a ne a ne neco najit 😒 Poradite mi? Prosim🙏 Moc dekuji za jakykoliv prispevek. Niky
Odpovědět
Moc Vám nepomůžu, nejsem z tohoto regionu, jen chci říct, že taky nechápu, proč je ten pronájem tak drahý? Když jsem to partnerovi řekla, vůbec mi nechtěl věřit 😄 .
Odpovědět
@zuzek122 Ja jsem cenu pronajmu oznamila nejblizsim(rodicum partnera i mym) a byla jsem za blazna, ze co to chci za svatbu 😆 Pritom obycejna svatba ve stodole? A to se bavime o cene pouze za pronajem 😆 Takze si pricteme fotografa, jidlo, piti, kvetiny aj. a opravdu jsme na 200kk pomalu 😅🔫 Ja to asi nevidim, holt svatba nebude 😩😆
Odpovědět
Profilova fotka
Niky, mrkněte na Samotu Křemen Hrála jsem tam na svatbě a bylo to super. Je tam stanová louka, lidi kempovali, největší pohoda. A fajn majitelé.
Odpovědět
@hudbanaobrad Moc dekuji, je to pekne, ale bohuzel uz trosku daleko😒
Odpovědět
@nikoletdaniel To je masakr. To bych taky nedala. Z tohoto důvodu uděláme svatbu asi klasicky v restauraci nebo na jednom zámku, ale záleží co mi odpoví, jaké také mají ceny, my jsme ze severu Moravy a tady ani takové stodoly moc nejsou 😄 .
Odpovědět
@zuzek122 Tak mi schvalne napiste😆 drzim palce, at je to levnejsi🙏
Odpovědět
@nikoletdaniel děkuji, no jsem zvědavá, máme rozjednane jedno krásné místo, mají mě právě informovat ohledně ceny, tak jsem opravdu zvědavá 😄.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že leda něco, co není svatební místo... kemp nebo nějaká chata, kolem které si postavíte párty stany, nebo třeba restaurace (která na vás utrží za konzumaci), skautská základna... Svatební místa, která jsou na to přímo určena a vybavena znají svou cenu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?