Svatební den. Co bylo to nej?

Ahoj nevěsty a čerstvé novomanželky, chci se zeptat, co vás ve svatební den mile překvapilo, protože jste to vůbec neočekávaly, kdo nebo co vám ten "váš" den zpříjemnilo tak, že jste o tom ani nesnily. Prostě co vás v tom dobrém slova smyslu "dostalo na kolena". Prosím pozitivní zážitky (na ty opačné už tu téma je). Moc děkuju a těším se na příspěvky
Odpovědět
PS: Dá se téma ještě dodatečně umístit i na SK stránky? Zapomněla jsem zatrhnout, že bych ho tam umístit chtěla :-N
Odpovědět
Cena za hostinu ;-) a pak, že dojela naše býv.spolužačka i s novorozenětem přes celou ČR a i její maminka, naše bývalá paní profesorka ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dostalo mě počasí - naprosto jak na objednávku a nádhernej rudej měsíc, který nám svítil až do svítání.. Jedna z nejkrásnějších teplých nocí za letošní léto vůbec. Ráno pak to byla také cena za hostinu, čekali jsme jednou tolik :-)
Odpovědět
No jo počasí, na tom bych zapomněla.... to jsme taky měli jedinečné, a to jsem náročná, pod 25 st. mrznu :-D ... když já si spíš vzpomínám na to, co se nepovedlo :-N Po půlnoci jsem běhala venku po parku bosá a byla zem nádherně teplá
Odpovědět
Když mě manžel poprvé v náš svatební den uviděl při předávání kytičky,ukápla mu slzička a to co mi řekl do smrti nezapomenu,prostě mě dostal x-) x-)
Odpovědět
Tak potesila me spousta veci, ale "na kolena" me dostaly dve: 1/ Kdyz mi prisla SMSka od kamosky, ze je cela republika na nohou a jede se na me podivat (a ze prijely skutecne babky z cely republiky x-)) 2/ Tesne pred prijezdem na misto obradu jsme potkali nejakou skolu, maly decka na vylete... a jak jsme kolem nich pomalu projizdeli, tak jsem slysela, jak ty decka volaji "jeeee, ta je krasna". V ten moment mi vhrkly slzy do oci podruhe a ten den i naposledy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mě tedy nejvíce dostal můj skvělý manžílek,byl naprosto úžasný!!! x-) :-) moc mu děkuji a cena za hostinu také mile překvapila prostě náš svatební den byl dokonalý!!!!! ;-)
Odpovědět
Holky, jak tu tak píšete, tak přestávám mít depky ze svatby a vzpomínám na to hezké - jak píše Žirafka - na Bouzově těch dětí byly desítky, jeli jsme pomalu po příjezdové cestě, oni ustupovaly na kraj, mávali a asi 3 holčičky volali, že Pozor, princezna jede na hrad. Ještě teď se mi chce dojetím brečet, jak to byl úžasný pocit, prostě asi 300 metrů jsme jeli krokem davem turistů, kteří mávali, tleskali,... no a samozřejmě půlka mě má na svých fotkách z dovolené, jsem se musela s leckterým vyfotit (úžasná byla banda Španělek, ty byly ze mě úplně hotové, nevím, jesli v cizině se svatby na hradech nedělají :-D :-D )
Odpovědět
Profilova fotka
Tak me na prvnim miste mooooc prekvapil krasny teply slunickovy den, takze pocasi. x-) Cely tyden pred svatbou i patek predpovidali na sobotu dest. Zase jim to nevyslo. ;-) A na druhem taky muj manzilek, choval se cely den uzasne a ja si pripadala opravdu jako princezna. x-)
Odpovědět
keď pre mňa prišiel môj princ a vonku trúbili všetky autá, naša svadobná kolóna bilo mi srdce až v krku...a keď ma tato viedol pred oltár a hral svadobný pochod tak mi tiekli slzičky šťastia
Odpovědět
Profilova fotka
me dostal jeden starsi pan,. uplne cizi clovek,.. teda nekdo z rodiny ho zna,.. nejaky soused... na obrad sel nejdrive zenich, pak vsichni svatebcane a ja byla celou dobu schovana,.. nikdo me za cely den jeste nevidel.... no a kdy prisla rada na me,.. vysla jsem s tatkou a sla jsem spalirem a deda zacal tleskat :-D :-D :-D :-D nikdo se nepridal a tak stary pan prestal tleskat .... to me vazne dostalo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
tak mě v ten den čekalo hned několi milých překvápek, první přišlo hned, když jsem vycházela z domu, venku bylo šíleně lidí a známých, které jsem neviděla sto let a všichni tleskali, to bylo úchvatný, pak nás potěšilo počasí, které bylo úplně jiné, než jsme čekali dle předpovědi, nespadla ani kapka :-) Po obřadě nás mile překvapili kamarádi, kteřá připravili originální zatahování, a pak celou cestu na hostinu jsme jeli za jejich hasičským autem, pod houkačkama, takže celá doprava v Plzni stála, než naše kolona 20ti aut projela :-D No a krásné bylo i dojetí k restauraci, kde nám přes most pustili v oblouku vodu ze stříkačky a každé auto si tou slavobránou z vody projelo.. bylo těch milých překvapení a příjemných věcí spousty, ale jahůdka na dortu byl profi ohňostroj, který nám připravil kamarád a my o něm do poslední chvíle neměli tušení..to bylo krásné x-) A na celém dni byl nej můj manžel, zářilo z něho tolik lásky, že to nejde ani popsat, bylo to krásné.. jé, to je tak fajn si zase skoro po 2 měsících na to zavzpomínat x-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Tak já jsem byla nadšená z počasí,bylo fantastický,pak mě dostalo to ,že se hosté i my perfektně bavili.Prostě se to povedlo a co víc si přát ;-) A po svatbě mě dostali naše fotky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
8-) Nám složili kamarádi písničku na kytaru, refrén naučili všechny hosty a tuto písničku s osobním textem jen pro nás nám zazpívali všichni dohromady večer v 23.00 hodin.Moc milé!!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě dostalo na kolena to že naši se po skoro patnácti letech nenávidění (nemůžou se potkat na ulici) spolu normálně bavili a to jak máma s přítelem vše ohlídali a jak se táta snažil. V ten den jsem nebrečela, ale teď mám na krajíčku... :-N x-) x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě nejvíc asi dostalo to, že se přijeli podívat kamarádi, o kterých jsem třeba nevěděla, že přijedou x-) a pak se mi moc líbilo jet v koloně, jak všichni troubili a ostatní po nás koukali ;-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Jo ta kolona byla dobrá, pač jsme místo květin či panenek měli na autě potkany z ike :-D měli obrovský úspěch u všech co jsme míjeli :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to pro mě byla nejúžasnějším zážitkem projížďka v kočáře ze Staré Boleslavi do Brandýsa na zámek. Ten den byli Císařské slavnosti a spousta lidí čekala na historický průvod, cesta byla obestoupená lidmi, měla jsem taky kostým, takže moc lidí nepoznalo že jede nevěsta a najednou synovec který jel se mnou v kočáře řek "Jů, teto tady je lidí, to jdou všichni na svatbu?" Málem jsem smíchy vypadla s kočáru
Odpovědět
Profilova fotka
Mě dostalo na kolena všechno... slova od mého manžela, mé rodiny, přátel... vzpomínám si na svého bratránka, kterého mám jako vlastního bratra a s kterým jsem od mala vyrůstala, jak mi při gratulaci řekl "Marky, moc ti to sluší"... ta slova mě hrozně moc dajala... přitom je slýchám denně od svého báječného manžílka... možná právě proto, že to byla slova od člověka, od kterého jsem to nikdy neslyšela... :-) Dále mě dostala maminka mého bývalého přítele, která se na nás přišla podívat a plakala jak malé dítě. Stejně tak bratránkova přítelkyně plakala... a všichni... :-) A také byl nádherným překvapením půlnoční ohňostroj, který nám přichystala sestřenka s přítelem... takže mě dostal na kolena celý náš svatební den. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a taky mě dostalo to, že mi manželova teta dala krásný prstýnek z bílého zlata x-) a pak mi švagrová při gratulaci řekla, že u nich mám vždy dveře otevřené...hodně mě to od ní překvapilio a dojalo, protože jsem se stěhovala do cizího města (kde bydlí i ona) a se švagrovou jsem se do té doby stýkala minimálně :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, plná čerstvých zážitků: - dostal mě můj muž, kterému to náramně slušelo a protože jsme se viděli až na obřadu, tak to, že mu zvlhlo oko když jsem se objevila, jsem viděla i na tu dálku. - dostal mě obřad. Něco tak nádherného, emotivního a upřímného, co tam proběhlo, jsem nečekala. Byla jsem dojatá a nebyla jsem sama. - dostala mě výzdoba. Moje kamarádka Olga se opravdu vytáhla, ta dokáže udělat svatební tabuli i z neohoblovaného stolu - dostali mě svatebčani. Tolik fajn lidí v dobré náladě pohromadě jsem ještě neviděla a už nejspíš neuvidím. - dostala mě pomoc spousty lidí, od kterých bych to snad ani nečekala...
Odpovědět
Profilova fotka
Ten pohled kdyz me polovice poprve videl v satech :-D x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mě dostal táta - začal se po mně shánět a když mě uviděl, zadrhnul se v půlce slova x-) A pak naše psisko (teda našich psisko). Všichni šli do kaple, venku nikdo, tak se šel podívat, co se tam děje. Došel až k ženichovi, zavrtěl ocáskem, zjistil, že se nic neděje, tak šel zas pryč. Kaple celá mrtvá smíchy, že přišel místo nevěsty :-D A prostě bych si to zopakovala x-)
Odpovědět
Jednoznačně obřad: na naši žádost jsme dostali paní oddávající, která mluví tzv. spatra, tedy nic nečetla. Říkala nám křestními jmény, do proslovu zařadila spoustu osobních údajů (délka vztahu, seznámení azd.), které jsme předem nahlásili s přáním, aby byl obřad osobnějšího rázu. Bylo to úžasné, k tomu paní hrála na varhany a pán krásně zpíval. Doteď litujeme, že jsme neměli objednanou kameru. Lituju jen, že už si přesně nepamatuju výraz ženicha, když mě poprvé viděl v šatech už učesanou, nalíčenou.
Odpovědět
U nás toho bylo povícero : 1) když mě poprvé uviděli rodiče, tak slzička ukápla a když řekli že jsem jako princezna a že a´t se děje co se děje - jsem jejich a pokud budu mít problémy, čekají mě doma s otevřenou náručí!!! 2) když jsme rozbalovali obálky se svatebníma darama (penězma) šokoval mě dědeček - sice důchodce, má několiko vnuček, vnuků i pravnuků a stejně ušetřil a dal nám moc moc peněz 3) to že na svatbě byli všichni moji příbuzní - které mám velmi ráda a jsou pro mě důležití, že všichni dojeli s dobrou náladou a bavili se bez pomoci do 3hod ranní 4) dorazili i známí hodně z daleka - jezdíme s nima na hory, překvapili i svatebním darem - prostě jsou fantastičtí!!! 5) přivítání novomanželů na nádvoří zámku od manželových kolegů z práce - zapálili domeček a my si ho museli uhasit a jejich krásná básnička - ušitá nám přímo na míru 6) manželovi neteře a synovci - složili čupr básničku .... přednesli ji po obědě a nikdy jsem neviděla svého manžela tak na měkko .... 7) a to nejdůležitější .... když jsem vcházela do sálu ... manžílek se otočil .... a zaslzel .... pak mi zašeptal že mě miluje a váží si mě jako nikoho jiného!!!
Odpovědět
Profilova fotka
no mna dostala manzelova prisaha, teda slub, bol velmi dojimavy... az tak velmi, ze som zabudla tu svoju :-D ale nastastie sme mali pred sebou tahak...
Odpovědět
1. manzelsky bozk... taky uprimny a nekonecne osobny, dlhy, s dotykom ruk, .....ze az... precitila som vsetko, co mi chcel povedat, preblesklo mi v hlave vsetko, co sme zazili dovtedy a presli mnou zimomriavky, zdalo sa mi, ze som na par sekund omdlela... neskutocne. :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Cely svatebni den x-) ale hlavne kdyz me manza poprve videl a predal svatebni kytici, to se mi malem podlomila kolena :-D vstup do obradni sine a prvni tanec :-) .....juuu hned bych si to zopakovala ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Můj otec je trochu podivín, docela jsem si podivila, když se rozhodl, že mě povede k oltáři, na samotné zábavě se pak překonával tím, jak bavil ostatní. :-) Opravdu mě mile překvapil. Celý obřad byl zážitek, jelikož jsem vůbec nevěděla, co mám dělat a pořád jsme se museli něčemu smát. Když mě můj otec přivedl k oltříi, říká mu můj manžel "tak já bych si ji zdovolením vzal..." A když se mého manžela ptali, jestli si mě vezme, řekl svoje ano tak nahlas, že se paní matrikářka lekla a bylo to na ní vidět! No, prostě to bylo veselé!
Odpovědět
Profilova fotka
me prijemne prekvapilo pocasi.... hlasili nam privalove deste a zimu....a misto toho nam svitilo slunicko x-) jinak taky to, ze se vsichni super (vcetne nas) bavili a neustale nam kazdy opakoval, jak se jim tam libi. to me potesilo hodne.
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?