Svatba - co je vhodné.

Zdravím, potřebuji poradit zda je vhodné mít na svatbě malé děti svatebních hostů a zda je vhodné aby svatební hosté brali na svatbu, která je v zoo své psy. Já si myslím, že děti by výt mohli. A jsem zásadně proti psům na svatbě, moje máma chce brát na mojí svatbu dva psy :-( :-( a já jí to neumím rozmluvit. :-( :-( Díky za rady
Odpovědět
Profilova fotka
Taky si myslím, že děti na svatbu patří, ale psi rozhodně ne automaticky, jen když si to nevěsta a ženich přejí. Ale chápu, že mámě je to těžké rozmluvit. Má pro ně hlídání? Třeba je nemá kam na tu svatbu dát, zkusila bych se jí tak zeptat a třeba i pomoct zařídit, kdo je pohlídá.
Odpovědět
Profilova fotka
U dětí bych řekla, že záleží na tom, jak si tu svatbu představuješ. Pokud chceš divokou párty nebo slavnostní romantickou událost, tak tam děti moc vhodné nebudou. Naopak na takové přátelské rodinné akci budou děti super, jen u těch menších musíš počítat s případným vyrušováním při obřadu nebo hostině. U psů zase záleží, jak jsou vychovaní. Já jsem po zkušenosti ze švagrovy svatby (kde jsme všichni měli oslintaný flekatý šaty), psy fakt nechtěla, ale nakonec jsme tam jednoho měli a vůbec nikomu nevadil. Já jsem ho za celý den viděla jen dvakrát. Poprvé, když způsobně ležel v kufru auta, podruhé, když se večer loučili a odcházeli z místa hostiny... byl tak nenápadný, že ani netuším, kdy ho přivedli dovnitř a jak dlouho tam byl :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Děti jsou v pohodě, měli jsme jich na svatbě skoro 20. Ale každý je vzal podle svého uvážení. Jedni kamarádi mají třeba hodně aktivní chlapečky a nechali je doma, protože by si sami svatbu vůbec neužili. Psi - dle uvážení a velikosti. Ale jestli máte svatbu v ZOO, tak bych si to hoooodně dobře rozmyslela. Budou z ostatních zvířat uplně mimo. Pokud se jedná o "kabelkové psy", tak ti asi ok. Ale kolikrát taky bývají horší než velký mazlíci.
Odpovědět
@drabik Když měl svatbu můj strejda tak psy měla doma, to jí nenapadlo je vzít. Ale mě tím chce svatbu zkazit a otrávit.
Odpovědět
Profilova fotka
@19zuzik92 nemyslím si, že ti chce svatbu zkazit, ale jak vidno nemáš ke psům vztah, proto to nemůžeš pochopit. My zase nechceme na svatbě děti. Ale jde o to, to slušně sdělit. Řekla bych mámě, že psy budou štěkat, že v zoo je plno pachů a že si to neužije, když bude hlídat psy.
Odpovědět
@tarbo ja mam ke psům kladný vztah, prvního jsme si pořídili když mi bylo 6, byla vychovaná - na nikoho neskákala, nechtěla nikomu jíst s talíře, bohužel stářím zemřela. Pak si pořídila další dva, které nezvládá - jsou vychování. Takové psy na svatbě nechci. Nechci mít zničené šaty a zkažený den.
Odpovědět
Profilova fotka
@19zuzik92 Pokusim se to vysvětlit jinak - ty nejsi pejskař, kdybys byla, poskákaný šaty a oslintanej makeup ti vadit nebue - tohle jsem myslela, že nemáš k pejskům vztah, to není výtka , to je konstatování, za to nemůžeš. Ale fakt bych se to snažila uhrát na pachy zvířat a štěkání a lovění zvěře:)
Odpovědět
@tarbo mě nevadí zamazané oblečení a olízaný obličej. Jen prostě nechápu proč moje svědkyně, přátelé a snoubence teta může nechat doma bez problémů psa a moje máme ne. To je celé. Jan vůbec můžete říci, že nejsem pejskař. Téměř 20 let jsem měla psa, když mě poprosili abych ho nechala doma tak zůstal doma. A ještě pro upřesnění můj strejda se oženil letos a psy máma na svatbu nebrala a to se celá svatba konala venku na statku. Já jí mám mít v zoo a za plného provozu, myslím že není prostě vhodné je tam brát. Já sama mám morče a dvě ještěrky a taky je tam brát nebudu, zajistila jsem si hlídání - to jsem taky špatná chovatelka?
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám za to že do Zoo ani psi nesmí. Takže je to asi jasné. My jsme dva pejsky měli, yorkšíry a bylo to v pohodě,ale bylo to na zřícenině,tam psi normálně chodí. Děti do Zoo určitě jo.
Odpovědět
@andelka Do některých zoo psi můžou, momentálně asi do šesti v ČR. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@litta aha,do naší ne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?