Suchý samoopalovák. Máte s ním někdo zkušenosti?

PROSÍM O RADU,VIDĚLA JSEM REKLAMU NA TEN NOVÝ SAMOOPALOVÁK OD lOREAL, KDE SE STAČÍ JEN NASTŘÍKAT A JE TO!!!!!NEMÁTE S TÍM NĚKDO ZKUŠENOSTI, NEDĚLÁ TO MAPY?? JÁ OSOBNĚ POUŽÍVÁM KLASICKÉ SAMOOPAL. MLÉKO ALE TOHLE BY MĚ FAKT ZAJÍMALO!
Odpovědět
1
2
13
Ahoj, mám velice doporučuju. Dělá krásnou barvu, žádná žlutá, žádný fleky. Nastříkáš na odlíčenej obličej, je to taková jemná mlha, která ti sedne, hlavne nešahat, za minutku je to suchý, nikde nic neteče. Za 5 minut ani necítíš, že jsi něoc použila a pak se teprve namažeš krémem. ;-)
Odpovědět
Ahoja Miiskaa... a jak dlouho Ti vydrží jeden opalovák a máš i na tělo???
Odpovědět
Tak to ještě nevím, mám první, obličej jsem si stříkala asi 5x a zdá se mi, že ubylo minimálně. Vydrží to asi jako klasickej krém. Na tělo nemám, to si natírám Nutribronzem od Lorealu ;-)
Odpovědět
Jj.. tak to jo:) no já uvidím tedy asi zkusím na tělo i obličej:) a nemůže se stát, že by si na nějaké místo nastříkala třeba více a bylo to tmavší??? Sorry za otázky, ale jsem moc zvědavá:)
Odpovědět
A kolik ten sprej vlastně stojí?
Odpovědět
To nic, jenom se ptej. Teoreticky je to tak jemnoučká mlha, že bys to nikde neměla přehnat. Já si obličej sprejíkuju krouživýma pohybama a asi někde stříknu víc, ale barva je jednotná =-)
Odpovědět
Super jsi moc hodná:) tak snad už je to vše:) měla jsem totiž od Johnsona samoopalovák, ale jaksi jsem pak vypadala jako když mám lepru :-N tak hned po práci ženu a kupuji:) budu jako od moře:) a za jak dlouho je to znát:))
Odpovědět
Viděla jsi na něj reklamu s Laticií? Tak takovou mám přesně barvu, znát je to hned po prvním nastříkání. Ale to je možná u každýho individuální. Johnson na sobě nesnesu, smrdím po něm jako magi. Po Lorealu nesmrdím :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Čauky holky, tolik teda cca stojí??? Díky x-)
Odpovědět
Já jsem ho koupila za 8 euro, nejsem teď v ČR
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, takže asi něco přes dvě stovky. Tak se po něm taky zkusím podívat :-)
Odpovědět
Miiskaa... fakt :-o no tak to je fajn:) neváhám ani minutu a kupuji:) Jannisb na nějaké net stránce jsem koukala, že je za 229.- bez poštovného 69.-, v Rossmannovi ho teď mají v akci za 199.- takže bereme drogerie útokem: :-D :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Já chodím vykecávat na dámu a už na můj popud si ho několik holek koupilo a všechny jsou spokojený ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Super, Rossmana mám pod barákem, tak tam zajdu.
Odpovědět
No vidíš Miiskaa a my jsem další:) Jannisb já ho mám cestou domů, tak tam rovnou skáknu:) tak pak napiš jak jsi s ním spokojená... hned co přijdu dom... tak bude aplikace :-D
Odpovědět
Jo a Miiskaa... děláš si peeling než se stříkáš???? Jo a s tím smradem od Johnsona máš pravdu.... také jsem ho ani nedopoužívala ]-(
Odpovědět
ahoj holky díky za radu, hned to zkusím. Jinač stojí okolo 250 kč, ale teď ho měli v rosmannu za 199,-
Odpovědět
Ne, Marti, nedělám, je to fakt dost jemný a krásně barví. U Avonu jsem si peeling dělala, teď nemusím ;-)
Odpovědět
Ok... děkuji Ti Miiskaa udělala jsi mi při pátku radost:) a to jsem si myslela, že dnes budu mít den blbec:) jejda... já se nemůžu dočkat:) tak se měj moc hezky... ať se mužskej pořádně vyšlehá ať neuschneš a veselé Velikonoce :-D :-D Hody hody.... ;-)
Odpovědět
ahoj, já používám na tělo ten Nutribronze a je pravda že nic lepšího jsem zatím neměla. Kam se hrabe Nivea nebo Dove. Ten sprej mají tady černém Mostě v DM za 300 něco. Což mi přijde dost. Říkali jste v Rosmanovi že ho mají ve slevě? Že bych do něj šla?
Odpovědět
Tak holčiny a už jsem doma a s dvěma Sublime bronze:) vzala jsem si v Rossmannovi hned dva jeden na obličej a druhý na tělo.... dnes jdeme na oslavu narozenin.. tak to hned prubnu a Anngie stál teď v akci 199.- á ks Zdar samoopalovákům :-D :-D
Odpovědět
martinka.t: tak hned napiš prosím jak jsi dopadla. Jestli písneš že dobrý, tak do něj jdu taky :-) tak honem honem :-D ;-) :-)
Odpovědět
Ty jo tak já si to jdu aspoň prcnout na ruce, jo???? A pak Ti napíši:) aby si mohla hnát do obchodu :-D :-D
Odpovědět
prcni prcni a písni :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
taky čekám jak to dopadne, ačkoli sem se nezúčatňovala :-D ;-)
Odpovědět
Tak Anngie už to tam mám :-D :-D No nádherně vonííí fakt úplný rozdíl oproti krému od Johnsona:) No a vypadá to zatím dobře:) jsou tam takové malililinkaté třpytky... a v návodu píši, že se to projeví už po dvou hodinách po nanesení:) tak Ti ještě v 16 dám vědět, jak se to vyvíjí:))) Má se to opakovat po dvou dnech takže neděle to jistí:) Jdi do toho a za chvíli budeme vypadat jako ta modelka:) ať v tom nejsem sama :-D :-D :-D no a pak dej vědět, jak to u Tebe dopadlo:) jsem zvědavá na ksicht:) mám make up tak ten si nastříkám až večer:) Tak dej pak vědět:) no a asi to fakt opalujeeeeee :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jdu do toho taky.. :-D 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky chcuuuuu. Koupím :-)
Odpovědět
Joooo.. super holčiny:) to nebudou mít modelky co žrát :-D :-D :-D Silent koupila jsem ho v Rossmannovi na T.G. Masaryka naproti Obchodní akademii:) tak směle do toho a půl je hotovo:) Ale v regále mají jenom na obličej, tak si řekni u pokladny, že chceš i na tělo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Martinko - děkuji :-D ;-)
Odpovědět
1
2
13
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?