Stand up show na svatbě

Dobrý den máte zkušenosti se stand up show na svatbě?prosím.kolik to.tak vychází cenově a jak dlouho vystupovali účinkující?a kdy? myšleno přesnou hodinu.děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Tam kde hraji, tak se setkávám s vystoupením zpěváků, nebo kapel, protože mám plnou výbavu akustiky i světlotechniky a tak není problém udělat plnou podporu pro učinkující, ale Pepo vtipkára jsem ještě nepotkal. V pravdě řečeno nejlepší zábava je aktivní začlenění hostů na parket. Poslal jsem Vám nabídku. Největší úspěch sklízíme s několika hrami a mobilním atelierem, který je proaktivní a vždy je u toho super zábava, která pokračuje i tím, že ty fotky následně promítáme na plátno. Podívejte se do hodnocení na našem profilu. Jinak cena bavičů je reálně od 5 tis do i třeba 20 tis., záleží na tom jak je to známá osobnost. Doba je obvykle 1 hodinu. Doba objednání je také úměrná jak je známý a je to i třeba více jak rok.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem stand-up komička a na svatbách vystupuju, buď sama s kratším výstupem (tj. okolo 15-20minut) anebo se to dá nakombinovat třeba s jedním až dvěma dalšími kolegy. Taky se to dá udělat, že je více jednotlivých vstupů v průběhu večera.
Odpovědět
Děkuji za odpověďi
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?