Spor zamilované ženy. Je tak aktivní jak před tím?

Profilova fotka
Omlouvám se, pokud tu toto téma již bylo ;-) Slibuju, že nikomu nebudu nadávat, páč to zakládám já. Nene.-)) K věci. Jsem v Praze 3 roky, ze začátku jsem chodila pravidelně plavat, hrála jsem beach volejbal ale taky šestkový s partičkou... pak mi do života vstoupila láska, já se na to vykašlala a teď zjišťuju, že jsem si nechala spoustu kamarádek, ale se všemi se nejlíp akorát kecá a sportu dáváme pravidelně sbohem... Tak mě napadlo si o vztahu k sportu alespoň poklábosit, zavzpomínat na sportování v dětství a možná kdo ví, se s některýma stejně opuštěnýma najdeme a nějakou tu míčovou hru nebo jiný sport dohromady dáme... Klepne mě, když moje téma zase skončí u 10 příspěvků :-D
Odpovědět
1
2
5
Profilova fotka
8-)
Odpovědět
Profilova fotka
já se hlásím já se hlásím od 6 let jsem chodila na sportovky a v 9 jsem přesedala na volejbal, který jsem hrála asi 10 let závodně....potom taky rekreačně.......k tomu posilovna, squash, ale od doby co jsem v Praze cca 3 roky jsem taky polevila a už se starám jenom o manžu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ale tento týden jsme se s manžou hecli...v úterý jsme byli hrát ping pong a dneska jdeme běhat :-p
Odpovědět
Profilova fotka
no elis diky alespon to nebude potupna nula.. :-D :-p
Odpovědět
Profilova fotka
nene: jj díky, mohla bych být díky tomu první v miss :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ty blaho to ti docela zavidim. akorat som minule surfovala na netu kde se prodavaji pingpongove stoly neni to az takova palka, kettler za 6litru to docela de.. nooo behat by me nedostal nikdo ani omylem:-)prilis stereotypni, kdybych si u toho alespon mohla driblovat.. :-D P.S. elis: to uz ale neni soutezna disciplina v miss .-)))
Odpovědět
Profilova fotka
elis... :-p :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
chichi no tak nic já běhání fakt nesnáším, moooc nesnáším, ale manža se mnou nechce chodit do posilky a samotné se mi nechce, tak mě ukecal na běhání, prej pravidelné, potřebuju nějakou aerobní činnost, svaly vadnou :-D
Odpovědět
Profilova fotka
to mi povidej. ja muzu micove hry a plavani lyzovani, akorat ja byla zvykla 2x denne na treningy, hrala sem zavodne hazenou takze sem mela aerobni cinnost anaerobni cinnost endorfiny atd. docela me bavil ten beach volejbal ale nejak se to rozpadlo... na strahov jsme chodili. sice to tam smrdelo jak ve stajich /sme se taky honili jak kone/ ale clovek si v tom pisku docela zamakal..
Odpovědět
Profilova fotka
my chodíme na beach celkem pravidelně v létě...ta zima je stejně na prd, v létě se dá dělat věcí - brusle, kolo a vůbec všechno
Odpovědět
Profilova fotka
v zime je to bud lyzovani nebo neco nekde vevnitr. docela sem mi zalibio na barandove v aquaparku jsou tam skvele virivky a taky tobogany. nevim zda je to taky nekolik kalorii dolu ale je to supr :-D a kam chodite v lete na beach?jen tak vramci koupalsite nebo fakt mastite o zivot?
Odpovědět
Profilova fotka
mastíme o život :-D hrajeme v Pardubicích s kámošema
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj sportovkyne :-) Ja jsem "za mlada" :-D taky dost sportovala, co jsem v Praze tak chodim jen obcas na spinning ci jogu....a v posledni dobe ani to ne :-( Ale jen co bude trochu lip tak zase vytahnu brusle. Bruslite? Brusle ja opravdu miluju....a pak lyze, jojo.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Čau holky, tak já jsem chodila často na aerobik, ten mě ale přestal těžce bavit...Teď chodím na břišní tance a je to supr odreagování... Jinak rekreačně mám ráda lyže, ty jsou supr, pak taky jakýkoli výlety a na jaře či podzim jsou super kolečkový brusle...akorát je to dřina, mnohem větší než na ledě ;-) Asi je to ale o technice...kdo ví, budu muset trénovat =-)
Odpovědět
hlásím se mezi sportovní blázny :-D sice tedy za "mlada" toho bylo více, ale teď mám práci a ta mi zabírá hodně času. Ale chodím 2x týdně na spinning + občas s manžou zajdeme na bazén a bowling, doma sem tam cvičím a v létě trajdám na kole :))) v zimě jezdíme na lyže ... na základce a střední jsem hrála závodně volejbal, na základce jsem ještě zvládla skok vysoký .... takže trocha atletiky. No a také ráda běhám :-D to jsem já, a tohle má vizitka :-) )))))
Odpovědět
Profilova fotka
julie: tak ja se priznam ze brusle moc ne, pac vubec ale vubec neumim brzdit.. :-D spis kolo nebo kdyz brusle tak 4 kolecka ne inline... iviska: koukam taky mas toho hodne to musi byt postavicka ;-) charlie: jak se snazim tak se snazim, ale technika u brusli u mne muze byt vysvetlena 100x, mam 177cm a nez teorie z hlavy dorazi do noh tak sem na zemi :-D vcera sme byli zase na barandaku, hooolky to byl relax, tolik vyrivek ani masaz nepotrebuju..doporucuju.
Odpovědět
Profilova fotka
já bruslííííím hrozně ráááááda, začli jsme s manžou teprve před rokem, ale hrozně nás to baví
Odpovědět
Profilova fotka
a umis brzdit? jak se to delaaaaa... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já nebrzdím, já dycky nějak akorát dojedu :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
a to te na tom nejvic bavi co ten adrenalin ze nevis kde skoncis :-D :-p
Odpovědět
Profilova fotka
:-D no ne, mě to příjde jako taková lepší forma běhání (které nesnáším)
Odpovědět
Profilova fotka
to je fakt minimalne je to rychlejsi nez behani. a co lyze? bezky nebo sjezdovky? nebo skokansky :-D nebo prkno?
Odpovědět
Profilova fotka
já běžky 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja skokansky:-]]] :-p
Odpovědět
A kam v Praze jezdis bruslit Elis? My jsme jezdili zatim jen dve sezony, takze jsem taky zacatecnik.......ale miluju to! Kdyz je krasne, slunicko sviti, vitr ve vlasech :-) Uz se tesiiiiiiim.
Odpovědět
A jinak ja sjezdovky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, Nene, tak to musíš být ještě asi mladice ;-) , když jsi se sportu takhle vzdala :-o . Jelikož sport pro ženy kolem třicítky (jsem bohužel já) je něco jako povinnost, jinak to může mít katastrofické následky =-) . A navíc, když chutná jíst..... :-| . Jinak jsem pečená vařená na spininngu, aerobic mě moc nebaví, v zimě sjezd. lyže, v létě horská turistika, kolo, tenis, no vlastně od všecho trochu. A copak tě tomu vedlo, že jsi se na sport vybodla :-( ???? Navíc v Praze musíš mít tolik možností...... ;-) . Tak sportu zdar :-) !!!!!!!
Odpovědět
Digino, mas pravdu, me teda jeste 30 neni, ale je fakt, ze uz ted se me ta kila drzi nejak vic nez pred 5ti lety ]-( :-( No a rekla bych, ze nene28 bude 28 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já byla velmi aktivní sportovec, hrála jsem závodně fotbal, chodila na bedbec, sqaush, bruslit, jezdila jsem na kole, chodila plavat... jenže mi před 2 lety silně propuklo astma a já se teď zadýchám i při vystoupání do 1 patra...:-( taky jsem do té doby dělala irské tance, to mě mrzí moc...bavilo mě to...šíleně! teď chci zkusit břišní tance a s manžou chodit občas na bedbec... digi: jak to, že už nechodíš do "svého" tématu? tě postrádáme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Julie, mě také ještě 30 není :-) , ale asi za necelé 3 měsíce bude :-N . Jj, ve dvaceti jsem také nemusela hnout prstem, a postavička byla ham ham :-D . Sabča - teď jsi mi tedy nechytala na hruškách, jj, moje větvičky ...... :-)
Odpovědět
1
2
5
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?