Špagety jako svatební chod

Profilova fotka
Jak už název příspěvku napovídá, naše svatba bude trochu střelená. Původně bylo v plánu udělat jenom večerní raut, jelikož obřad máme až odpoledne. Jenže pak mi došlo, že bychom přišli o krmení se, což považuji na svatebních hostinách za nejzábavnější!! Mého milého v tu chvíli napadlo, že bychom mohli mít špagety. Je to od něj další romatické gesto, jelikož špagety miluju! (Skoro jako jeho.) Jenom mi vrtá hlavou, jak se na to budou tvářit naši svatební hosté... Popřípadě - bylo by hodně divné, kdybychom si špagety dali jenom my dva (jako atrakce pro obecenstvo) a pak spustili výše zmíněný raut?
Odpovědět
Profilova fotka
@toleleto Rozhodně to proveďte! :-D Před otevřením rautu bych prohlásila, že chcete dodržet tradici a zkoušku vzájemného krmení, ale že nudlová polévka je pro žabaře, takže vy jdete rovnou na špagety :-D Ooooo, já bych u tohohle moc moc moc chtěla být! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pirek A myslíš, že je máme nechat připravit i pro hosty, nebo si to střihnout sólo?
Odpovědět
Profilova fotka
@toleleto Já bych to dala vysloveně jako zpestření programu těsně před rautem. Až byste to do sebe docpali a hosté se smíchy přestali lámat v pase (věřím, že to bude velmi zábavné), hned by se otevřel raut. Hosté pak budou v té správné náladě si dát do nosu. Ale zajistila bych, aby ta vaše porce špaget byla spíše menší a symbolická, aby hosté, pokud budou hladoví, moc nečekali ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pirek Díky za tip, zkusím to večer nadhodit..:)
Odpovědět
@toleleto Střelený to je,proč ne...:-) ale asi by to bylo fajn jen pro vás dva. A jak jsi psala že je krmení zábavný-my se krmili polévkou,a zábavné ani legrační mi to nepřišlo... =-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?