Šicí stroj Privileg. Máte zkušenost?

Ahoj děvčata, máte některá zkušenost s šicími stroji Privileg z Quelle? Teď je jeden typ v akci a ráda bych si ho koupila. Ale bojím se, jestli jsou v Čechách náhradní díly a příslušenství (cívky, jehly atd.). Aby se mi pak ten nákup neprodražil ... :-| Díky za každý tip a zkušenost! :-)
Odpovědět
prosím, prosím, napište mi své zkušenosti ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám takovýto stroj už cca 8 let, zatím šije stále dobře, oprava nebyla nutná, jenom vyčištění. Náhradní patku, kterou jsem ztratila, taky nebyl problém sehnat. Jsem s ním spokojená a na amatérský šití mi bohatě stačí, má hodně druhů stehů, i ozdobné stehy,které jsem ani snad ještě pořádně nevyužila. Nebála bych se toho, jehly jsou universal, cívky skoro vlastně taky a Privileg je všeobecně stále platná a uznávaná značka.
Odpovědět
Díky moc za tip! ;-) Stroj už jsem objednala. Dokonce jsem získala telefon na technickou podporu u Quelle a tam mě uklidnili a vyjmenovali veškeré přislušenství. Jsou schopni mi poslat třebas jehly a cívky navíc ... dokonce zdarma. Máme ve městě prodejdu, zboží zasílají tam a poštovné se nehradí. Pro "sychr" jsem si objednala ke stroji kufřík. Těším se, jak si leccos ušiju. Asi to bude chtít ze začátku trochu cviku. Byla jsem zvyklá jen na mámin šlapací stroj :-D a ty ozdobné stehy a patky mě trochu znervózňují :-D :-D Ještě jednou díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Fakt se není čeho bát! Právě přímo přes Quelle není problém součástky sehnat. Jo a ten kufřík schvaluju, právě díky tomu, že tenkrát ještě k tomu nebyl, jsem poztrácela při převážení autem dost věcí... A stehů se neboj, ke stroji je návod k použití a všechno polopaticky popsaný i s obrázkama ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Ahoj, chci si taky koupit šicí stroj Privileg a teď přemýšlím o tom, jestli je u něj při práci dobý používat vysouvací rameno, aby byla levá strana více podložená. Nemám s tím žádnou zkušenost protože jsem zatím šila na stroji Veritas skříňový, kde je pracovní plocha vyhovující jak pro ruce, tak pro rozložení látky.
Odpovědět
Tak ja privileg mam vic nez rok a jsem maximalne spokojena. Taky ho mam pres Quelle. Umi akorat to, co od siciho stroje jako neprofik potrebuju x-) Myslim, ze pres Quelle nebude problem ani s nahradnimi dily nebo prislusenstvim. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Ahoi, vcera jsem obdrzela od sve tchyne sici stroj Privileg 1510, normalne na stroji umim... naucila jsem se to ale na starem modelu (snad z Ruska) no a nevim si naprosto rady s uvedenim do provozu co se tyce navleceni niti... ma tchyne je totiz nemka, a k tomuto stroji jsem ziskala nemecky navod k obsluze, nemecky umim velmi dobre, protoze sama v Nemecku jiz 2 roky ziji, problem je ale v tom, ze tento navod k obsluze je ponekud nesrozumitelne vytvoren a ja to zkratka nechapu.... prosim muzete mi tady nekdo nejak detailneji popsat jak tam ty dve (spodni a horni ) nite navleknout, aby ten stroj sil ????? dekuji za kazdou i malinkou pomoc ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak vam moc dekuji za odpoved..... zjistila jsem to sama..... :-S 8-(
Odpovědět
Nemáte prosím někdo zkušenost se šicím strojem privileg 485, nebo s jiným starším modelem privileg.? Velice děkuji za jakoukoliv radu. :) :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Zdravím chtěla bych se zeptat,nemáte někdo zkušenost s šicím strojem zn,Privileg combi super automatic model 660:-)děkuji za info;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
@mlada_maminka_ dobry den,mam stejný problém,nitě navleknu,ale jak začnu sít tak se ta vrchní pretrhne a nesije to,nevim,co s tím;(
Odpovědět
Ahoj, nedávno jsem zdědila šicí stroj privileg, ale chybí u něj návod. mohl byste mi ho někdo poslat oscanovaný, nebo link kde ho najdu. Díky
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, mohl by nekdo poradit jak navleknu sici stroj - Privilega super nutzstich? Nikde3 nemuzu najit navod. Dekuju
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Používala jsem Privileg 485 téměř tři roky a byla jsem velmi spokojená. Nyní jsem přešla Pfaff a nejradši bych se vrátila...:/
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@vanusak dobry den,cetla jsem,ze mate sici stroj Privileg..dostala jsem ho od kamaradky,ale bohuzel bez navodu a na netu nikde neni..bylo by mozne,ze byste mi ho nafotila a poslala prosim? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, bohužel vám nepomůžu, stroj je kupovaný kdysi v Německu a návod jsem k němu ani nikdy neměla. Vím ale, že kupovaný v ČR samozřejmě ano. IvaM
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Holky po roce vás zdravím. Návod na privileg jsem dostala ke stroji. Kdyby jste ho ještě někdo chtěl nafotím. Nyní jsem měla stroj v poruše vymlácené zuby na ozubeném kole :-( sehnat díl no hrůza. Momentálně jsem ho složila a šíje opačně. Asi půjde na seřízení k odborníkovi :-).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
@simonagaurova dobrý den, prosím, mohla byste mi návod na šicí stroj Privileg poslat do mailu? lidka.cellerova@centrum.cz; moc děkuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
@simonagaurova dobrý večer, mohla bych Vás též poprosit o návod do e-mailu, psala jsem Vám zprávu, dekuji moc
Odpovědět
Profilova fotka
@renata_pankova Dobrý večer prosím mohla by jste mi taky zaslat návod na Priwileg 5004 poslat emailem? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@simonagaurova dobrý den máte prosím ještě návod na šicí stroj privileg. Jestli ano moc prosím o zaslání na mail 8onika@seznam.cz děkuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
@simonagaurova dobry vecer mohol by som ten navod k sijaciemu stroju ? vojtechflaska@gmail.com
Odpovědět
@simonagaurova dobrý den, mohla bych Vás poprosit o zaslání návodu na šicí stroj Privileg 1510 do mailu? lenkacibulkova@seznam.cz Mockrát děkuji 🙂) Zrovna se s ním trápím. udělá tři stehy a sekne se mi na místě a neposouvá látku 😞disappointed:
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@simonagaurova Dobrý den,máte ještě návod k šicímu stroji PRIVILEG?Dostala jsem teď starší a nevím si s ním rady 🙂.Moc by mi to pomohlo.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
ano jsou zrovna sháním napájecí kabel i s pedálem.ale dá se sehnat jen nevím kde.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?