Sháním komponent do bižuterie. Poradíte?

Profilova fotka
Jsem unešená z tohoto náhrdelníku - ráda bych vyrobila kamarádce jako dárek. Jen netuším, kde by se dal sehnat ten bižuterní díl. Nemáte některá nějaký tip? Děkuji mockrát.
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus nějakou korálkárnu. Nebo kde bys sehnala ty perličky? Určitě u vás něco takového bude nebo alespoň nějaká švadlenka. Jen bych si nebyla jistá, že seženeš takovýto tvar... Ještě mě napadá zajít do nějakého obchodu s bižu a tam určitě najdeš něco, co by se dalo použít - brože, sponky do vlasů, náramky atd., vypreparovat a udělat náhrdelník s perličkami. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
v českých korálkárnách tohle seženeš jen těžko. Spíš bych zkusila zahraniční weby a nebo prolézt nějaký hrabárny, bazary, starožitnosti a vypreparovat to z nějakého starého náhrdelníku.
Odpovědět
Ahoj, já se korálkám trochu věnuju, ale na podobný komponent jsem nenarazila. Každopádně v Praze vím o jednom obchůdku (mají i pobočky v jiných městech) a tam je opravdu super výběr. A pokud by nic podobného neměli, tak by ti určitě poradili, kde se to dá sehnat. Pošlu ti odkaz...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Fakt je, že tohle asi bude chtít opravdu prolézt vetešnictví, bazary a podobně. Někdy tam najdeš poklady..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?