Seznamka stejně starých manželských párů

Milé mladé nevěsty, zakládám toto téma pro všechny mladé paní, které se potýkají s podobným „problémem“ – jste šťastně vdané, máte skvělého chlapa, dobrou práci (nebo ještě studujete) a pár skvělých přátel…s upovídanými singles kamarádkami se rády zajdete na víno, na kafe, popovídat a podrbat, s manželovými singles kamarády je zase sranda a pohoda, ale sem tam vás zamrzí, že nemáte ve svém okolí žádný přibližně stejně starý manželský pár, se kterým by se dalo zajít do divadla na ples, jet na vodu, na dovolenou, nebo jen tak na chatu… Některé kamarádky sice mají partnery, ale často je mění a často řeší nekonečně jiné problémy než vy. Prostě jste se dostaly jinam, i když vám ještě není 35 let a sem tam si mezi stejně starými kamarádkami připadáte trochu divně a zdá se vám, že lidé o 10 a více let starší, kteří už mají děti jsou taky trochu jinde. A taky znáte ten pocit, kdy vás na dovolené mrzí, že se všichni rozprchnou za svými objevy a novými letními láskami, snaží se dělat dojem na plavčíka nebo na sličnou servírku a vy s manželem marně ostatní lanaříte k návštěvě hradu nebo výletu loďkou na moře… Byla bych moc ráda, kdyby toto téma sloužilo lidem v podobné situaci k tomu, aby si našli dobré přátele, se kterými jim bude fajn a se kterými užijí spoustu pohody.
Odpovědět
1
2
67
Profilova fotka
Tohle je konečně téma pro mě, díky za něj. S mým manželem máme ten "problém", že jsme se brali na poměry našich kamarádů "moc brzo" a zároveň se ještě necítíme natolik připravení, abychom se dali na děti. Takže jak kdyby nikam nezapadáme. Pro singles jsme páprdové a pro ženaté/vdané kariérní zhýralci - myšleno s nadsázkou. Ty pocity často nejsou úplně příjemné, na druhou stranu nemáme problém být s manželem jen sami dva, úplně si vystačíme. Jen sem tam nás napadne, že by bylo fajn mít kolem sebe pár podobně smýšlejících párů.
Odpovědět
Profilova fotka
tak se holky přidávám, sice ještě vdaná nejsem, ale už teď mám ten pocit, že nějaký podobný manželský pár bude chybět... Kamarádi totiž většinou ještě studují nebo cestují a na svatbu rozhodně nemyslí (taky se bereme na dnešní poměry docela mladí). Taky si dobře vystačíme i sami dva, ale na některé akce je přecejen lepší nějaká větší společnost... :o)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, já mám trošku jiný problém, většina našich známých už jsou vdaní, ženatí a společné akce bývají ale málo, problém je v tom,že většina z nich už má i děti, takže buď nemají čas na akce nebo musí všude brát i děti a přizpůsobovat vše jim, samozřejmě to chápu ale tím pádem se vidíme úplně minimálně. proto bych ještě brala nějaké kamarády (páry, manžele)co ještě nemají děti a měli by čas na tyto akce.... jinak si také vystačíme s manželem sami dva, ale někdy je fajn když se můžeš podělit o zážitky i s dalšíma lidma..
Odpovědět
Ahoj holky! Super, že jste se ozvaly, už jsem myslela , že tohle téma zapadlo! A dokonce koukám, že jsme docela kousek od sebe 8-) - Já momentálně bydlím s manželem taky v Brně ;-). No, jak jsem psala v úvodním příspěvku... máme oba své přátele, zkoušeli jsme seznamovat moje kamarádky s jeho kamarády, ale moc to nedopadlo - jsou tam věkové a názorové rozdíly a tak jsme tak trochu jako Marschal a Lilly z HIMYMU :-D. Máme spoustu přátel, ale singles a chybí nám někdo podobně založený... Mám nápad 8-): Pojďmě založit soukromou skupinku na koníka a napsat něco více o sobě - je skvělé, že jsme ze stejného okolí a dalo by se toho využít. Veřejně nic psát nechci. ;-) Co vy na to?
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky :o) když se zmiňuješ o Marshallovi a Lilly, tak určitě nějakou společnou zálibu mít budeme ;-) já bych pro soukromovou skupinku byla, vždycky je fajn někde si trošku pokecat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky :-) tohle téma mě moc zaujalo protože jsem se v něm úplně našla.. naši kamarádi jsou single, nás čeká svatba příští sobotu a poslední dobou oba pociťujeme, že naši kamarádi už na nás nemají tolik času, protože svůj čas tráví zábavou a žůrkama a to nás dva už moc nebere... raději jedeme někam na výlet :-) bylo by to fajn kdyby jsme se seznámili s někým párem který je na tom podobně ;-) před rokem jsem se přestěhovali z Kolína na malou vesničku kousek od Uhlířských Janovic a nemáme tady pořád žádné známe nebo přátelé :-| takže pokud by se taky někdo z okolí našel, určitě se mi ozvěte :-)
Odpovědět
Ahoj holky, no my to máme taky trochu podobně. Kdysi dávno jsme byla velká banda a všichni páry. Postupně se to začalo rozcházet (někteří i po 8 a 11 letech) a ve finále z party o 16ti lidech jsme posledním párem zůstali my... Máme už měsíc po svatbě a všichni naši kámoši byli přítomni. Bylo to zvláštní, protože někteří tam již byli se svými novými protějšky (dpst z nich si asi měsíc před svatbou začali nácházet nové partnery a tak nám počet svatebních hostů začal narůstat i když něktěré jsem před svatbou nikdy neviděla, ale byo těžké říci ty půjdeš a ty ne..). Občas mám podobný pocit. Většině z nás je kolem 30ti ale všichnis si spíš užívají, ale rádi by ten protějšek našli. S manželem jsme stále akční a jezdíme i na celovíkendové párty, ale taky už by jsme rádi prcka a tak mám pocit, že to už pak budme úplně out. Mrzí mě, že naši přátelé zatím neměli tolik štětsí, najít jeden druhého. A občas si přijdu jak v jiném světě.
Odpovědět
Ahoj všem :-), no skvělý :-). Tak jestli je zájem, tak koncem týdne založím soukromou skupinu na MK a zájemce přidám. Ještě bych chvilku počkala - vzhledem k tomu, že bude skupinka uzavřená - tak dáme ještě chvilku, jestli se přidají ještě další zájemci ;-). Jsem ráda, že toto téma nezapadlo, myslím, že by opravdu mohlo být užitečné. Jinak nás čeká klasická neděle - výlet na zámek Boskovice a večer pizza s kamarádkou - ta je t.č. bez partnera a můj m. ji moc nemusí a navíc nechce poslouchat její nářky na chlapy, takže s náma nejde a bude doma, pže jeho kamarádi jsou na nějaké fofr akci v Práglu na 4 dny, kam m. nejel, protože musel něco zmáknout na baráku a má taky jiný povinnosti než jen pařit, chlastat a očumovat patnáctky :-D ...takže taková klasika 8-( :-D. A omlouvám se za příšerný souvětí :-D.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak se taky přidávám. Svatbumáme příští týden, už máme i prcka, ale žádnou "rodinku" v okolí, co by s náma jezdila na výlety, chaty, a vzájemně se navštěvovala, to ne. : ( zajdaa: vím, jak se cítíš, po pravdě, až bude prcek, tak tě starosti bezdětných moc zajímat nebudou, jen kam jít pařit, kam chlastat a co dělat. já miminka nelituju, akorát náms chází někdo, kdo je na tom podobně jako my
Odpovědět
Profilova fotka
anysek: co je to MK? a jak ta skupina bude fungovat? přístup do ní bude pod heslem? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
spetra27: MK je tuším modrý koník. Nevím, jak to tam funguje.
Odpovědět
Profilova fotka
tuším, že na MK to funguje dost podobně jako tady, jenom jsou v diskuzích na výběr taky ty "soukromé skupiny", kde je přístup na heslo a jen pro vybrané členy...
Odpovědět
Článek se načítá
Spetra: Peti, je to úplně jednoduché: jedná se o stránku www.modrykonik.cz - je to příbuzná stránka tohoto webu, jen je tam navíc možnost vytvořit soukromou skupinku, kterou nebude smět číst nikdo kromě nás. To je celé. Koncem týdne ji založím a dám přesný odkaz ;-). Heslo nebude, bude tam mít přístup ten, jehož nick zadám do členů.
Odpovědět
Profilova fotka
anysek85: tak to je super :-D jen anysku tuto sobotu máme svatbu a pak jedeme na týden na svatební cestu, takže se tam objevim asi až po návratu z dovolené ;-) teď koukám, že ty jsi taky měla svatbu v září, jen o týden dřív :-) jak vám vyšlo počasí? já doufám že nebude pršet, jinak ráno je už pořádná zima :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Supr supr, už se těším. my máme taky 18.9. svatbu, tak snad to stihnem ještě před : )
Odpovědět
Profilova fotka
jé, taky bych se ráda přidala do soukromé skupiny ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
sirael4: a odkud si?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky.. ráda bych se přidala do vaší skupiny.. Je to tak jak říkáte.. Hodláme se vzít, což je pro moje vrstevníky divný (je mi necelých 22) a pro ty starší manžele jsme divní taky, protože se bereme, aniž bychom plánovali dítě v následujících letech...
Odpovědět
Ahoj holky, paráda, jen se hlaste, koncem týdne ji založím, takže pro případné zájemkyně je ještě čas ;-). Pak sem hodím link, abyste ji snadno našly.
Odpovědět
Profilova fotka
kajovaevicka: u nás je to stejný, mě je 21 budoucímu manželovi 27. Z kamarádů máme jen jedny, co jsou vzití, jinak všichni svobodní. A máme už i prcka.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, mě je 21, mám 1,5 ročního kloučka, manželovi je 26 a brali jsme se 28.8.2010 máme kolem sebe pár lidí s dětma ale nejsou to žádní blízcí kamarádi
Odpovědět
Profilova fotka
Hrozně bych chtěla kdybychom měli v okolí pár se kterým bychom mohli někam jít, třeba i s dětma. Jenže to není lehké, kolikrát se stane, že Petrovi nesedí chlap z toho páru nebo tak. Nějak nemá potřebu někoho takového "hledat"
Odpovědět
Tak je vytvořena nová skupina :-). Najdete ji na: www.modrykonik.cz v podskupině Soukromá témata a jmenuje se stejně: Hledají se... Zatím jsem tam zadala jen pár nicků a nešla mi přidat spetra27 - nevím proč, ale zkusím to znova a případně přidám další. Těším se :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Anysek: Můžu se zeptat, kdy budeš přidávat zbytek?:) už se na novou skupinku těším:)
Odpovědět
Profilova fotka
pellullinka: Ahoj, my jsme na tom naprosto stejně. Je mi 21, malýmu je 15 měsíců a taky nemáme žádný pár s dítkem kolem sebe : ( Anysek85: už jdu mrknout, na MK jsem ještě nebyla : )
Odpovědět
Kajovaevicka: Jsi přidaná :-).
Odpovědět
Profilova fotka
Já se také ráda přidám. Mám 25let,manžel 24 a spolu máme raubířka starého 2roky. Bydlíme v Havířově-já tady nemám žádnou kamarádku,takže jsem sama a čas trávím jen se synem a manželem. Kamarádky a rodinu mám v Karviné ale kamarádky jsou svobodné a bezdětné. Takže když potřebuji něco probrat-ohledně prcka nebo i manželství-bydlíme spolu už 3roky-koukají na mě jako na vetřelce,kterému nerozumi :-(
Odpovědět
Profilova fotka
anysek85: jak to že jsem ti nešla přidat? to je divný... další "dobrá" správa dnešního dne :-(
Odpovědět
Peti: Fakt se snažím už potřetí a nejde to :-(. Nevím proč - u ostatních v pohodě. Zkusím to znova a kdyžtak se obrátíme na adminy. Třeba je to jen tím, že nejsi na koníkovi přihlášená...Zkus to a uvidíme. A copak? Těžkej den?
Odpovědět
Profilova fotka
anysek85: zrovna jsem jedné admince napsala do IP, protože mě samotné tam nešlo přihlásit tak snad se to nějak vyřeší =-) jo dneska špatnej den, dopoledne mi volal fotograf, že fotky v parku budeme dělat až odpoledne po obědě a trochu nám to nabouralo harmonogram.. ale budu myslet pozitivně a věřit že všechno zlé je na něco dobré... ;-)
Odpovědět
1
2
67
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?