Salón Dominique, Brno. Máte zkušenost?

Dámy, máte nějaké zkušenosti se salonem Dominique v Brně? Dostala jsem k nim poukaz do kadeřnictví a vůbec je neznám, tak si nechci nechat zničit vlasy :-) Byla tam některá z Vás?
Odpovědět
1
2
Ahoj, mám zkušenost a ne moc dobrou. Měla jsem taky slevový poukaz. Za 500 Kč to ušlo, ale pokud bych za to měla dát plnou cenu (1000 Kč), tak mě klepne. Kadeřnic je tam víc, třeba budeš mít nějakou lepší než já. "Ta moje" vůbec nekomunikovala, nedokázala nic vymyslet, takže mi to střihla podle toho, jak jsem to měla předtím. Barvu mi dávala na mokrou hlavu a celou dobu během působení barvy jsem seděla u umyvadla. Nenabídli mi ani pití, což je dneska v lepším kadeřnictví standard. Jediné plus bylo, že mě mohli vzít hned v den objednání, narváno tam nemívají, což teda taky o něčem svědčí...
Odpovědět
@verci.k Právě že jsem si tam už volala, abych věděla, jak moc jsou vytížení a to, že mě chtěli objednat na druhý den, mě docela zarazilo. A s kosmetikou zkušenosti nemáte?
Odpovědět
Do Dominique taky chodím už několik let a nikdy jsem tady 1000,- neplatila. A k pití tady mají jak kávu, tak alko i nelko, tak nevím jak jste na to holky přišli, když si nechám barvit hlavu, tak si můžu jít v klidu sednout ke stolku a číst nějakej časák..
Odpovědět
Mám potřebu se ohradit k názoru od uživatelky (verci.k). Jelikoš mám jen kladné zkušenosti s tímto salónem , personál je vždy vlídný a vstřícný. Nemám pocit že by tam bylo málo zákaznic a to že objednávají už na druhý den sveči o ochotě vyjít vstříc zákazníkům.Osobně mně vyhovuje když se mne věnuje kadeřnice na plno a nedívá se hodinky že už má další zakanici A nemusím se objednávat 14 dni předem Mé zkušenosti jsou dlouhodobé a jen kladné
Odpovědět
Do tohoto salonu chodím už čtvrtým rokem a mám jen ty nejlepší zkušenosti. Od první návštěvy se ke mě všechny kadeřnice chovaly jako bych byla stará známá a ne jen další nový zákazník. Nikdy jsem si nevšimla, že by se kterákoliv z kadeřnic nedala se svou zákaznicí do řeči - pracují tam totiž správně a zdravě ukecaný ženský. ;-) Co se pití týče - stačí se tam rozhlídnout kolem sebe - na poličce vystavené nápoje plus čaj nebo kafe mluví za vše. Dokonce jsou ochotné zajít do blízké hospůdky pro dvě decka vína - pokud se některé z dam sbíhají sliny. A takovouhle ochotu jsem nikde jinde neviděla!!! Po každé návštěvě odcházím s trošku pozměněným účesem, takže s kreativitou problémy rozhodně nemají. Myslím si, že je rozhodně lepší a inteligentnější se na vlastní oči - nebo vlasy - přesvědčit jak to tam vlastně chodí, než dát na řeči typu" jedna babka povídala" Všem v salonu Dominique držím pěsti, aby jim to stříhalo tak jak doposud.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já tam byla před vánoci taky jsem měla ten slevněnej kupón a moc si to tam pochvaluji konečně jsem odcházela s účesem na hlavně abylo vidět , že jsem ostřihaná. K pití mi udělaly kávu a donesly sklenku vody. Při barvení hlavy jem seděla na židličce a měla k dispozici tu kávu a časopisy. Slečna byla moc přijemná snažila s e komunikovat, ale tam byl problém u mě , že nejsem já moc komunikativní. Všem doporučuji aspoň tedy tu slečnu co stříhala mě taková plnoštihlá moc sympatická. V pátek jdu k nim na kosmetiku taky s kupónem tak jsem zvědavá a dám pak vědět jaké to bylo .
Odpovědět
Nezlobte se na mě dámy, ale i kdyby příjemné posezení v Dominigue stálo 1500, tak to ráda dám.......chodím tam skoro 10 let a měla jsem dlouhé vlasy, česaly mou celou svatbu, teď mám krátké vlasy a jsem nejvíce spokojená, jak jsem nikdy u kadeřnice nebyla. Jsou tam tam velice příjemné Dámy, barvu i střih jsem měla vždycky úplně jiný k maximální spokojenosti. Starají se, jsou komunikativní, prostě luxus. Jenom chválím.......myslím si, že je to opravdu kadeřnictví s veškerým pohodlím a službami.......
Odpovědět
@misicka455 Určitě napiš :-)
Odpovědět
@simona1963 @bulhartovak A jsou tam kreativní - poradí s výběrem účesu/barvy, co by člověku slušelo nebo jen podle přání zákazníků?
Odpovědět
Zdravím. Verci.k, je mi líto, že jste měla špatný pocit, když jste odcházela ze slonu Dominique. Já tam chodím už přes 10 let a zatím se mi stalo jen jednou, že mi něco nesedlo. Ale to bylo tím, že jsem si nechala udělat příííííliš extravagantní účes. A pak jsem nevěděla, jak s ním zacházet. Jinak se vždycky několik minut zhlížím v zrcadle, jak jsem krásná :-). Já nosím celkem extravagantní účesy a hlavně barvy - ale i tak jsem se nikdy k 1.000 nepřiblížila. A nikdy nezapomenu, jak mi kdysi jedna z kadeřnic - Dominika - řekla, že k ní vlasy mluví. Přijdu tam, že chci ... něco...nevím co, ale chci to teď hned. Ona mi umyje vlasy, nechá si je proklouzávat mezi prsty a potom přijde s nápadem. Samozřejmě, že si nechá říct vaši představu, ale když si myslí, že byste vypadala blbě, tak vám to taky řekne :-). ak řekla evikvizi - jsou tam zdravě ukecaný, občas příjemně hubatý ženský :-). Ale když přijdu s tím, že se "cítím fialová", tak prostě vybere tu správnou fialovou a udělá to šik. A že nemají natřískáno? No, to bych neřekla. Ale jde o to, že když máte potřebu si nechat udělat vlasy v 7 ráno, tak jsou ženské obětavé a dorazí i na tu sedmou. A pak mají na vás víc klid a čas. Dokonce k nim jezdí ženské i od Litovle a Prostějova. A to je, myslím, co říct. Doufám, že se ti u nich bude líbit, hlavně se neboj, si říct, co chceš (ať se jedná o radu, názor, střih nebo i tu sklenku vína :-)). Škoda, že já všude jezdím autem, taky bych si příště řekla.
Odpovědět
Já byla u nich naposledy asi 5-6 let zpět. Bohužel se podařilo kadeřnici, že mi spálila vlasy, tak jsem z vlasů po lopatky měla hodně krátký mikádo. No ze začátku jsem myslela, že mě trefí, ale pak jsem si řekla, že jsou to jednom vlasy. Moje máti k nim ale chodí pořád a docela spokojená. Chodí se tam jen ale ostříhat.
Odpovědět
jinak jsem si toho všimla až teď, ale připadá mi, že dobrýmé reference si tady snad píše někdo ze salonu sám, protože snad všechny uživatelky mají regiostraci v lednu a přispěli jen jeden příspěvek - divné, ne??
Odpovědět
Článek se načítá
@pehamek Toho jsem si všimla, ale nechtěla jsem to tu říkat :-) e pravda, že registrace leden 2011, jeden příspěvek a žádné album z příprav je u všech tří :-) Ale co my víme. Pokud je to někdo z toho salonu, tak je to jen jejich věc - já asi raději nechám kupón propadnout tak jako tak. Nemám z toho salónu dobrý pocit - nikde jinde jsem žádné reference nenašla.
Odpovědět
@misicka455 Tak jaká byla kosmetika? Už jsi tam byla?
Odpovědět
@lucien Tak já třeba taky žádný album z příprav nemám, ale asi to bude tím, že není co připravovat. Pořád o tom akorát přítel mluví a stejně se ještě nerozhoupal požádat mě o ruku. Asi to budu muset udělat já :-D Jinak před tím než se kadeřnici stala ta "nehoda" s melírem a vlasy mi upálila, tak jsem tam chodila docela dlouho, takže to tam zase tak špatný nebylo, ale těžko říct jestli tam pracují stejné kadeřnice. Jinak jestli potřebuješ kosmetičku, tak bych poradila ze salonu Josefina Hanku. Několikrát jsem u ní byla a zdála se mi dobrá. Navíc jediná, co mi hezky vytrhala obočí.
Odpovědět
Chtěla bych zkusit i kosmetiku/vizážistku ve studiu Esprit - manikérku tam mají šikovnou, mají tam i kadeřnictví, kosmetiku, vizážistku a masáže. Tak že bych to aspoň měla pod jednou střechou, ušetřilo by to čas a až se bude chystat svatba (zatím studujeme), tak by to ušetřilo i přejíždění :-)
Odpovědět
Berušky, Salon Dominique se na těhle stránkách rozhodně nepotřebuje chvástat svýma výtvorama nebo počtem upravených zákaznic. O těhle stránkách jsem se dozvěděla od své kamarádky a připadlo mi nefér nereagovat na kritiku, která se na salon snesla - myslím si celkem neprávem. Ale samozřejmě je to jen můj názor a nikomu ho nevnucuju. Proto jsem se přihlásila až teď. A vzhledem k tomu, že je mají děvčata kadeřnice skoro pořád narváno - kladných referencí mají asi dost. A věřte mi - nepracuju tam - neměla bych totiž na to nervy, záda ani nohy.
Odpovědět
Já jsem tam spokojená a holkám za vše děkuji.Zlatica :-)
Odpovědět
pehamek- nebude to tím že se o salonu začalo psát až ted??Pokud chci reagovat tak se musím přihlásit a to v Lednu. ;-)
Odpovědět
nevíte některá jak je to tam se svatebními účesy? kolik tak stojí a zda je umí? dle fotek na stránkách jsou to samé kudrlinky a třpytky..a to nechci..
Odpovědět
@ljubavi Jednoduše to nepůsobí důvěryhodně. Je to naprosto běžné, že si salony dělají takle reference. Jinak pokud jsi tak spokojená, tak proč jsi už dříve třeba salone nedoporučila na nějakým jiným foru, kde se holky ptají kde by je třeba učesali na svatbu nebo tak. Příjde mi to prostě s podivem a nedivila bych se, kdyby všechny ty registrace byly z jedné IP adresy;-)
Odpovědět
To "pehamek" - Takže kdyby všechny názory byly negativní, bude to v pořádku., Ale když některé stálé zákaznice, které si dovolí být spokojené se službami, se rozhodnou říct i svůj - pozitivní - názor, není to normální...A proč jsem třeba já nereagovala na jiných blozích a nedoporučila tento salon? Jednoduché. Protože já žádnou svatbu nechystám. A pokud někdy ano, slibuji, že to bude v pátek o polední pauze někde na radnici. Hezky šup šup. Ani jsem netušila, že existují stránky, které se zabývají tím, jaký dort je nejlepší a jaké vlečky se letos nosí Prosím, neberte to ve zlém, jen nejsem fanda takových velkých mecheche. Ale chtěla jsem říct, že já osobně tu dobrou zkušenost mám. A co IP týče, zkuste si nás hacknout, pak budete mít jistotu, jestli jsme Fantomas - muž mnoha tváří.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahpjky, tak jsem byla na té kosmetice a super slečna mladá sympatická a já spokojená . ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucien do kdy platí ten kupón není to škoda si nechat propadnout?
Odpovědět
@misicka455 Je do konce ledna, jestli se nepletu. Víš, jak se slečna jmenovala? Kdyby jich tam měli více.
Odpovědět
@antroponymum K tomu, abys doporučila někomu kadeřníka, tak nepotřebuješ chystat svatbu. Toho přece můžeš doporučit i když svatbu nechystáš ;-) Ale to je jedno. Nebudu se tím už zabývat. Já napsala jen svůj názor. Konec konců nebyl ani tak negativní, ale spíš neutrální. Prostě neurazíš, nepotěšíš..
Odpovědět
Profilova fotka
@lucien tak to tedy nevím možná VEndula nebo Radka :-D no ještě tam byly dvě a ty byly hubené a černovlasé tá moje byla opak taková né tlustá , ale krev a mlíko , vlasy kratší a takové zrzavo červené.
Odpovědět
@misicka455 Jj, já jen že když se budu objednávat, tak by asi bylo blbé říct "chci k té pořádné ženské" :-D
Odpovědět
Myslím, že to bude Dominika
Odpovědět
Profilova fotka
@lucien no to vím, že je blbé , ale fakt soráč jméno prostě nevím :-|
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?