Registrované partnerství. Co si o něm myslíte?

dobry namet na diskusi,nemyslim si,ze jim to bude vadit, kdyz si sem dali album,pokud ano,omlouvam se a nechame to zrusit.ale zajimaji me nazory ostatnich.....tak co myslite?
Odpovědět
Názor na co? Na to, že jsou lesbičky, nebo že se rozhodli uzavřít registrované partnerství? Já říkám proč ne? :-) Možná se to některým zdá neobvyklé, ale časem si snad všichni zvyknou... Může to být zajímavé sledovat, jak a kdo v jejich vztahu co organizuje...U většiny páru přípravu sleduje a organizuje více ženská, muži se tak trošku distansují a moc je to nebere...u holek to může být super v tom, že to všechno probírají společně, společně vnímají každý detail, který můž ani nemusí postřehnout...více se na tom podílí obě dvě.
Odpovědět
Profilova fotka
myslim,ze dotaz byl smerovan na svatbu,jaky mame nazor na to,ze se "vezmou"....
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem zvědavá jaké "problémy" ohledně svatby budou řešit. Normálně to dopadá tak, že starosti spadnou plnou vahou do klína nevěsty ... třeba jim ještě budeme závidět :-o
Odpovědět
Absolutně netuším, o čem je řeč....
Odpovědět
No konecne - vsak uz bylo na case, aby se nám tu objevilo nejaké registrované partnerství :-) Drzím holkám moc palce at jim to vyjde ;-) Jen jsem trosku nepochopila kdy to mají - nebo to uz mely? V seznamu clenu mají datum 20. březen 1997, ale treba se jen prepsaly a byl myslen 20. březen 2007 8-)
Odpovědět
Tak jsem se zas jednou přesvědčila jak jsem omezená, když mě vůbec nenapadla varianta, že by tady mohly mít album i lesbičky :-) doufám, že jich bude víc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Držím holkam moc palecky!! Je to super!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Já taky držím holkám palečky, ať jim vše vychází, tak jak chtějí :-)
Odpovědět
Jo, proč ne:-) Já myslím, že je škoda, že nemají možnost se opravdu vzít, tak jsem ráda že už konečně schválili tu aspoň registraci.
Odpovědět
Profilova fotka
Ale ono je schvalene i vzit se, pokud vim?
Odpovědět
Profilova fotka
To je naprostá bomba! Fakt se těším už teď na jejich fotky ze "svatby"! Možná by neuškodilo, kdyby alespoň jedna z nich sem zabrousila a jen zlehka naťukla, jak je to s přípravami a hlavně taky jak z obou rodičovských stran... Jsem na tohle vážně zvědavá a natěšená, že se dozvím víc, protože ve svém okruhu bohužel nemám to štěstí na podobné páry. Tak holky, Tete a Fufu, držím vám palečky!
Odpovědět
Profilova fotka
Je super, ze to zatim nikdo neodsoudil!!!
Odpovědět
Článek se načítá
Já bych to nebrala jako takovou exotiku, to z toho děláme my hetero - navíc určitě kolem sebe spoustu takto orientovaných máme, jen to neříkají - to ty předsudky. Musí vymřít ještě pár generací a bude to v pohodě. lindex - u nás je jen to registrovaný partnerství přece, ne? Svatbu mají v některých zemích v cizině, třeba Elton John si bral přítele. Mám pocit že jsou tam i rozdíly v právech partnerů a tak, oproti svatbě. Ale možná se mýlím, nemám to moc naštudovaný...
Odpovědět
Profilova fotka
Any: Ja se mozna tyky pletu, ale prece se ted nedovna bral ten Sidovsky s tim zpevakem , no nemuzu si vzpomenout. Jo uz to mam . Pavel Vitek! A meli taky svatbu, tak ja nevim. No je pravda , ze jich je spousty!! Ja mam strasne mioc takovych kamaradu a jsou to uzasni lide. Jak mezi chlapama tak mezi holkama!
Odpovědět
Profilova fotka
Lind: já myslím taky, že jde jen o registrované partnerství, svatba určo ne! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky já myslím, že můžou mít normálně obřad jen neuzavírají manželství ale registrované partnerství ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, tak to me nenapadlo. Tak to jsem o neco chytrejsi!! To jsem si myslela teda spatne, ja jsem ale popleta. Ale i tak je to super! Alespon obrad!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj pac sem byla v rijnu na "svatbe" mojemu svagrovi potvrzuju je obrad jen ty reci oddavajiciho jsou trochu jinak napr chybi cast o rodine :-D a jedna se o registrovane partnerstvi ne o manzelstvi ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Aspon to ted mame overene :-) A jaka byla "svatba"?
Odpovědět
Profilova fotka
Lin bezva x-) homo pary maj svatby na Staromestsky radnici v po a ve st to jsou pro ne urceny dny :-D Jinak je to hodne podobny klasicky svatbe svedci prstynky Ano rejze pred radnici foto s orlojem a tak :-D :-D :-D akorat tam staly dva zenichove :-D Tchyne byla dojata plakala ze se ji podarilo ozenit i tretiho syna v to prej nikdy nedoufala :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
To je fajn, to bych chtela nekdy videt. mam dost takovyc kamaradu, tak snad se nekdy nekdo z nich odhodla!! Tak to je super, ze to tchyne takhle brala. Nektere maminky...skoda mluvit!
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli to neni jen vtip, tak to holkam preju a doufam, že pak dodají i fotky ze svatby.
Odpovědět
Profilova fotka
No, snad to vtip neni! To by byl teda spatny vtip! Vsichni uz jsme nateseni!
Odpovědět
Trochu je mi z toho smutno, proc si myslis, ses, ze je to "dobry namet na diskuzi" ? Ty jsi jak televize nova, kde je nejaka senzace, tak je treba ji poradne probrat. Ja bych byla asi nastvana, kdyby moji lasku nekdo nazyval dobrym nametem k diskuzi. ach jo, hlavne ze se bavite :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Svetlushko nikdo tady nedela senzaci z registrovanyho partnerstvi =-) ses jen chtela vedet nazory ostatnich (otazkou snad zustava jestli mela pouzit holky jako konkretni priklad) navic priskevky jsou vesmes pozitivni coz me treba prijemne prekvapuje a rozhodne nemam pocit ze by se tady nekdo bavil na cizi ucet ;-)
Odpovědět
Jo jasne, jen mi prave prijde blbe vzit si je dve jako konkretni priklad... ja bych si to asi vzala trochu osobne
Odpovědět
Profilova fotka
Ses to zalozila, a rekla, ze pokud to holkam bude vadit, tak to zrusi. Tak v tom nevidim problem. Pokud se sem prihlasi, poslal jsem jim odkaz do IP a nebude se jim to libit, tak se to zrusi! A vsimni si Svetlushko, ze holkam prejeme jen hodne stesti a dale se bavime obrazne o vsech techto parech. Vubec ne konkretne!!
Odpovědět
Já si taky myslím, ze není treba z toho delat nejak velký theater - holky se mají proste rády a tak se berou a je to ;-) Ale na druhou stranu tu zase nerekl nikdo nic negativního a pozitivní veci preci holky klidne osobne brát muzou - myslím, ze na tom není nic spatného - teda alespon me by nevadilo kdyby se nekdo pozastavil nad mým pekným albem a tesil se na mé fotky ze svatby ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Presne tak!! :-)
Odpovědět
no pravda mně by to na jejich místě asi příjemný nebylo, ale kdyby nechtěly aby o tom lidi přemýšleli nebo psali, asi by tu neměly svoje fotky...
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?