Recepty Vašeho miláčka, aneb vaří Vám ten Váš ?

Ahojky holky, (vdané i zatím nevdané) :-) napadlo mě jedno téma, které tu ještě nikdy předtím nevzniklo. Jde o to, že bychom si v této diskusi vyměňovaly recepty - a né recepty ledajaké, ale jen RECEPTY na lahůdky a kulinářské speciality, které Vám doma připravuje pouze a jen - Váš miláček.... a vůbec.... Uvaří vám ten Váš vůbec někdy něco dobrého ? Nebo snad vaří jen on ? ...O tom bude právě tato diskuse :-) Hezký den Radka cicuvicka ;-) ;-) ;-)
Odpovědět
jo jo, mně ten můj vaří, ale jen občas :-), vařit umí, což je výhoda. Většinou vaří, když je příležitost - např. hranolky z čerstvých brambůrek s volským okem a stejk. Nemám ráda chlapi, kteří si neumějí pomalu ani ohřát párky, ale přitom jsou podle nich ženské k ničemu. Takového bych vedle sebe nesnesla. ;-)
Odpovědět
Takže: ...u nás občas - Kuřecí steak na přírodno a brambory - no prostě klasika, jednoduché jídlo. a taky Špagety, které nazává "lokální specialitou" hehe :-) Časem recepty doplním, až se naučí kuchtit něco lepšího :-)))
Odpovědět
mne vacsinou jedenkrat do mesiaca musi urobit kuracie prsia na ananase s mandlami v smotanovej omacke (servirovane s ryzou) alebo jeho spagety carbonara - tie sa mu vydaria omnoho lepsie nez v talianskej restike :-) :-)
Odpovědět
moj varit nevie, ale ho naucim aspon zaklady x-)
Odpovědět
moj vie len prazenicu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Můj manžel vařit neumí a já jsem docela ráda, protože mě to zase strašně baví a tím, že vařit neumí, tak mé jídlo vždycky ocení :-D :-D ...Ale doma jsem byla zvyklá na model, kdy vařili oba dva rodiče(a třeba na tátův guláš nikdo nemá ;-) ). v mé vlastní domácnosti mi ale nevadí, že manžel nevaří..zase dokáže vše spravit ;-)
Odpovědět
moj je vyuceny kuchar;-)
Odpovědět
moj varit vie, ale vzdy ked vari, vyzenie ma z kuchyne
Odpovědět
anax to mas dobre x-)
Odpovědět
anax vari ti casto? :-)
Odpovědět
anaxamon: tak to ti ticho zavidim :-) Mna varit moc nebavi a hlavne vymyslat, ze co navarit :-S
Odpovědět
Profilova fotka
anax a vaří ti doma? většinou kuchaři doma vařit nechtějí, když se tím živí.
Odpovědět
Článek se načítá
mna tiez nebavi spekulovat, co zase do hrnca... pouzivam www.recepty.cz (je tam i hodnotenie od ludi ako sa im jedlo podarilo) a spravim prve co sa mi pozdava... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
my to mame tak, ze pritel vari pravidelne v sobotu, to je takovy nas ritualni den, kdy se on stara o me, zacina snidani, kdy si muzu prat cokoliv a na obed jsou pravidelne spagety s rajcatovou omackou, kterou stale vylepsuje :-) a kdyz ma chut, tak jeste upece nejakou buchtu, abychom meli na snidani v nedeli :-) ostatni sve kousky (vyvar s kapanim, cibulacka, veprovy platek, cina, sopsky salat..) si nechava na doby, kdy nejsem doma nebo kdy jsem treba nemocna vari rad a stale se snazi od me odkoukavat nove recepty, protoze nesnasi ten pocit, ze by si nedokazal sam nic uvarit, kdyz bych treba nejakou dobu nebyla doma me vareni taky bavi, takze mi nevadi varit mu po vetsinu tydne a soboty si maximalne uzivam, protoze jsou s plnym servisem, vcetne umyti nadobi a uklizeni kuchyne :-)
Odpovědět
aktaka, vari a este ako rad, on momentalne nerobi kucharske remeslo..ale aj ked robil v restikach vzdy rad doma kuchtil, on sa v tom dost vyziva;-)
Odpovědět
ja som vzdy hovorila, ze si vezmem kuchara - no nejako mi to nevyslo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no holky, to se máte. můj přítel vařit neumí, tedy jedno jediné jídlo, i když tvrdí, že obalit a usmažit řízek taky zvládne, ale ještě jsem ho neviděla to dělat. jediné štěstí je, že mě vaření baví, jinak nevím..
Odpovědět
Profilova fotka
Tak můj manža přišel s receptíkem,kterým mě naprosto dostal:palačinky plněné špenátem a zapečené s nivou a zalité smetanou-něco tak úžasného jsem asi ještě nejedla :-)
Odpovědět
hata prosim ak mozes das recept na tie chutnucke palacinky do http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovědět
Ahojky holky, tak můj přítel vařit umí a jsem i ráda, protože to vždy nemusí být jenom na mě:)))) největší radost mám, když mi uvaří když to nečekám, takže nepohrdnu ničím, ale nejraději mám čerstvé toustíky:)))
Odpovědět
holky, teda já vám zavidím =-) Můj přítel umí akorát tak rýži s tuňákem ( tu většinou vaří, když jsem v horách) no a čaj a kafčo taky zvládne 8-)
Odpovědět
U nas je hlavny sefkuchar on, robi ranajky cez vikend, aj vari, ja len tak sporadicky, nejaku polievku, alebo ked je dlho v praci a nebola som na obed...Aj ked sme niekde na grilovacke, tak sa hned vzdy vsetci obracaju smerom k nemu...Dufam, ze aj detom bude varit on... Robi vyborne cestoviny a sote z kuracich prs...Mam!
Odpovědět
Profilova fotka
tak to můj manžel umí moc dobrou kotletku s hranolkama. Vím, že to není až tak složité, ale od něj mi to chutná mnohem víc než, když to připravím já. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Manzelova domena je maso (odblanuje, porcuje, pece... za 7 let jsem na maso nemusela ani sahnout) a pak peceni dortiku. Jeden udelal i na svatbu, mam ho v albu http://www.beremese.cz/album/view.php... (to ale pekl ve 2 v noci pred svatbou, tak je to trochu sisaty). A dela bajecny koktejly. Jinak je matematickej inzenyr, zadnej kuchar :)
Odpovědět
Môj manžel je perfektný kuchár - máme obaja hotelovú akadémiu, ale on vie variť oveľa lepšie ako ja a aj piecť :-D čo ja neviem :-N Najradšej varí talianske jedlá - cestoviny na milión spôsobov, lasagne, pizzu - v Taliansku sa naučil ju robiť tak ako taliani - vyhadzuje si cesto do vzduchu. :-D Mám rada všetky jedlá od neho, ale najradšej hovädzie na cibuli, alebo špenátové špecle so šunkou a smotanou a tiež zbožňujem jeho jablkovú štrúdľu :-p
Odpovědět
můj přítel umí skvěle sníst, co mu přinesu a to mi dělá velkou radost a baví mě pro něj vařit, on by nezvládl obávám se ani míchaná vajíčka... :-D :-D
Odpovědět
majdula, tak ten tvoj je hotovy poklad! Moj sice vari, ale upiect tortu a este taku krasnu, to by asi nezvladol...No, mozno mu krivdim, musim ho vyskusat... :-D
Odpovědět
moj vari, aj jednu specialitku vie...ale keby nie som snim urcite nezomrie od hladu vie sa o seba postarat...a minule mi pomahal robit kolac....slahal slahacku...taku dobru vyslahal :-D :-D :-D
Odpovědět
baby, aj si po sebe upracu? po mojom je hrozny bordel.... 8-(
Odpovědět
upracu...my mame dohodu ty varis ja umyvam a naopak ale vacsinu umyva on....mne sa moc nechce
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?