Prostředky podporující hubnutí, máte s nimi zkušenost?

Ahojky,potřebovala bych poradit. Máte někdo z vás zkušenosti s prostředky na podporu hubnutí jako např. Lipoxal extreme, SlimCUP, Ultra Fit and Slim (koktejl) nebo jiné?
Odpovědět
1
2
Ahojky, s Lipoxalem zkusenosti nemam, ale s koktejly ano - jde to s nimi, ale na druhou starnu neznamena, ze kdyz nasadis koktejly, tak zhubnes. Nahradis jimi jedno nebo dve jidla, dostanes do tela ziviny, ale ne kalorie, takze omezis prijem, aniz bys osidila telo, coz je super - ale zbytek prace je porad na tobe - musis svicit, ostatni jidla jist taky dietni atd. Jinak ja zitra s jednim takovym "prostredkem na hubnuti" zacinam, tak uvidime, kdyztak potom napis do IP (neni to komercni produkt, tak tady o nem nechci mluvit), poreferuju :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, lorca, asi ti moc neporadím ohledně tvého dotazu, ale měla bych pomoc jinou, 100% účinnou. Sportovat, sportovat, sportovat a zase jenom sportovat. Hlavně žádné diety, hladovění, a na ty popdpůrné "zázračné" prostředky rozhodně nespoléhej. Ohledně toho sportování mluvím z vlastní zkušenosti. Popřípadě trochu uprav jídelníček a budeš mít postavu jako lusk. Navíc hubnutí bez cvičení vypadá dost nepěkně - povadlé svaly..... :-|a je krátkodobé a může v těch horších případech vést k poruše přijmu potravy - anorexie, bulimie - znám takových několik :-o
Odpovědět
No já se sebou musím začít něco dělat. Za poslední rok jsem se skoro nehýbala a jedla, takže se to na mé postavě značně projevilo. Jelikož letos plánujeme svatbu, tak chci zhubnout. Je mi jasné, že bez pohybu to nepůjde. Zajímalo by mě, jestli jsou všechny ty prostředky jen lapače na peníze nebo mají i nějako funkci. Ty koktejly uričtě zkusím. Je mi jasné, že ze začáku budu mít hlad, tak místo jídla bych si udělala koktejl.
Odpovědět
Profilova fotka
No dělej jak myslíš, v tomhle těžko radit. Jestli nejsi abnormálně obézní tak by to sportem šlo úplně samo, a navíc ta radost z výsledků je nepopsatelná, ale není to samozřejmě za týden :-S .
Odpovědět
Lorca - urcite se vyprdni na nejake tablety!!! Vsechny tablety jsou jen doplnek stravy, 90% prace je vzdy jen na tobe
Odpovědět
Profilova fotka
taky jsem zkousela vsechno mozny - lipoxal, EBS a ja uz ani nevim co. Ale pokud nezmenis alespon jidelnicek tak je to vsechno na nic. Kdyz uz nechces vylozene sportovat, tak musis upravit jidelnicek - ovoce, zelenina, nejist knedliky, bile pecivo, pit neslazene vody, Prestat sladit kafe ci caj. jeste pred rokem pro me bylo bezne davat si dva cukry do caje. A dneska? Naprosto nic, akorat cerny caj si trochu osladim, tak pul lzicky,ale ten piju jednou za uhersky rok, takze v pohode. A hlavne - zadne bramburky a chipsy. Kdyz uz dostanes na neco chut, tak se napit a nebo si radsi vzit ovoce. I kdyz i ovoce je sladke a ma cukr,ale je to prirodni cukr a pro telo lepe zpracovatelny. A jist jenom kdyz je hlad. Ja jsem kvuli svatbe zhubla cca 8 kg,ale to jsem chodila cvicit. ted pres svatky jsem neco priprala ale snad to zase pujde dolu. Pouzivam EBS, ten se mi zda zatim nejlepsi. Je to takovy udrzovaci prostredek... vim ze radikalne nezhubnu,ale drzim si alespon vahu, protoze nemam dost silnou vuli a obcas proste zahresim...
Odpovědět
No na tabletky se vykašlu,chtěla jsem jen vědět jaký jsou zkušenosti jiných. Musím oprášit rotoped a mám pěkná DVD se svičením. Raději bych třeba chodila někam cvičit, ale bydlím na malém městě a nemám moc možností.
Odpovědět
lorca, mně se osvědčila úprava jídelníčku a pravidelné cvičení... jako podpůrný prostředek jsem zkoušela spalovač vždycky před cvičením, pomohl mi v tom, že zpočátku jsem se při cvičení děsně udýchala, ale skoro nezpotila. Po spalovači jsem se teprve začala potit, teď už si tělo na cvičení zvyklo a zpotím se i tak. Ale teď asi spalovač znovu nasadím - má to ale význam jen když člověk opravdu cvičí nebo se nějak víc hýbe, samo o sobě to nepomůže...
Odpovědět
Profilova fotka
Lorca, já také bydlím v malém městě, ale je tady toho docela dost. Určitě si také něco najde i u Vás. Cvičeni doma mě osobně nevyhovuje, člověk se tak nedonutí a necvičí poctivě ;-) , prostě to není ono jak v kolektivu. Ale pokud to tobě problém nedělá, není co řešit :-) . Přeji úspěšné hubnutí ;-) .
Odpovědět
co je EBS?
Odpovědět
Profilova fotka
EBS jsou tabletky - http://www.lekarna.cz/delpharmea-ebs-...
Odpovědět
ježiš, to je na mě drahé, ale já se spíš snažim se zas přinutit začít cvičit
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Skafandrik - ono to cvičení také není nejlevnější záležitost, ale rozhodně je při něm lepší pocit než požírat nějaké tablety ;-) Godi 1- fakt to pomáhá??
Odpovědět
Profilova fotka
digina: nerekla bych ze by clovek nejak hubnul, spis vim, ze me to pomaha urdzet vahu. Jsem clovek ktery nema vuli na nejaky diety a proste zhresim a diky EBS vim, ze proste nepriberu, coz je taky fajn a kdyz trochu clovek upravi jidelnicek tak par kilo jde i dolu. Ted jsem si koupila Nextrin, tak uvidime jaky to bude mit efekt. Tak cvicit muze clovek i doma, neni problem - behat, jizda na kole nebo proste misto MHD zacit chodit pesky. Ono to cloveku neuskodi a ma alespon pohyb. Treba ja jsem ted prestala jezdit vytahem. Neprinutim se nekam chodit cvicit, a kam me kamoska rekla at zkusim prestat jezdit vytahem - bydlime v poslednim 12. patre. tak jsem to zkusila, tak uvidime jestli se postavicka nejak torchu zlepsi. Kdyz nic jineho, vim ze jsem alsepon neco pro svoje telo udelala
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, máte některá z vás zkušenost s čajem Thermojetics od Herbalife? Dostala jsem ho od přítele, ale na obalu nepíšou nic podstatného, jen že je to přírodní produkt bla bla bla...
Odpovědět
je taky nekde diskuze o herbalajfu, tak treba tam neco pisou...
Odpovědět
Profilova fotka
michamicha: http://www.prag-info.cz/_shop/index_.... je to tohle?? staci se trochu podivat po netu...
Odpovědět
Profilova fotka
tam se akorát dohadujou, jestli je to pyramida nebo ne :-|
Odpovědět
Profilova fotka
lorca: na prostredky na hubnuti zapomen, vsechny jsou na nic. Bud ti mohou zpusobt zdravotni problemy a nebo nepomahaji. Presne jako psala Digina, zaci sportovat a spravne jist, tot nejlepsi zpusob, jak trvale zhubnout. Diety jsou taky na nic, jen pri nich hladovis, myslis na jidlo a nedostavas do tela ziviny, ktere bys mela.... navstiv odbornika na vyzivu, at ti poradi s jidlem, sama to nevymyslis, pokud to nestudujes. Internet ani casopisy ti nepomuzou, jsou tam kuse informace a dost casto si protireci, takze nevis, kde je pravda.
Odpovědět
Profilova fotka
michamicha: jak pyramida?? tam mas napsano o tom caji snad vsechno, ne josefka: prasky na hubnuti jo,ale ty na predpis, treba Lindaxa napise ji kazdy normalni prakticky doktor
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zkoušela jsem kde co a na nic, ale teď jedna doktorka říkala že je dobrý carnitin, ale je nutno u toho cvičit, podporuje to výkon a tím to pomáhá spalovat tuky, či co. Začínám chodit cvičit, tak to zkusím a uvidím...
Odpovědět
Prodávají se různé carnitinové nápoje. Známá co dělá v posilovně říkala,že při cvičení podporují spalování tuků.Asi na tom něco bude. Tak mataharyy kdyžtak napiš zkušenosti.Taky to vyzkouším. 8-)
Odpovědět
Ahoj, já jsem zkoušela Lipoxal a jemu podobné tabletky na hubnutí a musím říct, že jsem žáden účinen nezaznamenala, jedině vítr v peněžence :-( . Podobnou zkušenost má kolegyně z práce, tyto tabletky jsme začaly užívat společně a nic. Jinak jsem už měla párkrát nasané od své obvodní tabletky na hubnutí na předpis "zlatá vajíčka", je pravda, že jsem po těchto tabletkách hubla, ale stejně se mi pak časem nepodařilo váhu udržet, nemám pevnou vůli.
Odpovědět
Ahoj, já jsem vloni zkoušela Formia 4, a úplně bez efektu, jen mě to stálo 800,-!!!. Kamarádka vyzkoušela lipoxal a taky ani deko! takže jsem se rozhodly cvičit a pro pocit je to lepší, než nějaká chemie.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, toto uz jsem psala i do jineho tematu s nazvem "Hubnuti" . Nedavno jsem se setkala s vyrobky od firmy OKG, nevim zda jste uz o tom neco slysely, ale opravdu pomahaji. Mam to sama vyzkousene i lidi z meho okoli, ale nejen ti. Jelikoz me ty produkty hodne nadchly, tak chci to rozsirit mezi lidmi, aby meli stejnou radost jako ja. :-) Pokud by vas to zajimalo a chce se o tom dozvedet neco navic, tak mi pise to IP nebo na mail: ritush@seznam.cz
Odpovědět
Profilova fotka
ritush.. pošli mi prosím nějakou zprávu a těch výrobcích na Ip. děkuji...
Odpovědět
Ahoj Ritush! posli mi prosim na IP vic informaci.jsem taky puvodem brnacka,da se to tam v pohode sehnat? :-N
Odpovědět
Profilova fotka
pripravky na hubnuti jsou vyhozene penize, pokud u toho clovek necvici a ji porad stejne. Zazraky se proste nedeji. Ja nejsem vylozene tlusta, ale mam sirsi stehna a ty stejne moc zhubnout nejdou :( ale nez jsem na to prisla, tak jsem zkousela kdeco a jedine, co funguje, je cvicit, nezrat a hlavne nebyt tim posedla a nic neprehanet. Jinak se to v hlave zablokuje :-)
Odpovědět
Já vyzkoušela na hubnutí kde co, ale můžu říct že nezabralo nic. To co prodávají volně v lékárnách jsou jen taháky na peníze a nikdy nic nepomůže. Až jsem si nechala od známé doktorky předepsat léky na obezitu a můžu říct že za necelé 3 měsíce jsem zhula 7 kg. :-)
Odpovědět
jediny co funguje je cvicit a "nezrat"... :-| bohuzel
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?