Prodloužení řas. Máte některá zkušenosti?

Profilova fotka
Ahoj holky, nemáte někdo zkušenost s prodloužením řas?
Odpovědět
ahoj sidi.m, já si jednou nechala řasy jen nabarvit a bylo to malilinko výraznější. o prodloužení jsem neslyšela, ale taky by mě to zajímalo. přeci jen jako nevěsta bych je měla ráda výraznější.
Odpovědět
Lollia: bratrova přítelkyně má řasy prodloužené..........je jako mrkací panenka, vypadá to super :). Cena - 3000,-
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že by stačilo udělat trvalou a barvení a je to mnohem levnější.
Odpovědět
AHoj, tady je to v článku moc hezky popsáno a nafoceno: http://ona.idnes.cz/ctenarka-daniela-... ;-)
Odpovědět
holky ja si myslim ze jsou to vyhozene penize, protoze rasy vypadavaji, ne sice nejak rychle , ale vypadavaji. Tudis 3000,- za chvili zmizi. a muzete jit znova. Nebo se pletu? Ja bych si rasy chtela nechat natocit a obarvit, nevite kolik to sstoji?
Odpovědět
Profilova fotka
alishia: mno, natočení nevím, ale tenkrát sem si je nechala nabarvit, nehorázně to štípalo do očí a stálo to tak před třema lety myslím 200,-..
Odpovědět
Tak to je hooooodně levné!!! Já přemýšlela o metodě Xtreme lashes...a to je okolo 10 000 :-o
Odpovědět
Moje manikérka to dělá.. stojí to u ní 1500 a pak doplnění každé 4 týdny 500.. Je to hezké,ale mě se to zdá až moc umělé
Odpovědět
Možná tyto levňoučké řasy vypadají uměle...Ono je to jak s prodlouženými vlasy...ty levné, vypadají uměle a je to poznat..Já jsem viděla na kamarádce tyto XTREME LASHES a vypadalo to úžasně!! Žádná umělá mrkací panna...
Odpovědět
kalo - a dají se i líčit, ty "nalepené"? Jak dávala Blanka ten odkaz - tak slečně je udělala kosmetička hezky, ale spíš mi to přijde pěkné na dovolenou nebo tak :-), ale já ráda ještě linku a řasenku.
Odpovědět
mam zkusenosti akorat s tema klasickyma nalepovacima na foceni a vypadalo to moc pekne - mela jsem fotku i v albu a nebylo poznat nic. je to zalezitost par desitek korun a sikovne vizazistky... rozhodne bych neinvestovala kvuli jednomu dni tisice :-(
Odpovědět
No kvůli jednomu dni mi to taky přijde zbytečný...ale celkově se mi to zdá... fajn :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
lollia: Ahoj anevíš kde jí to prodlužovali? Já bych taky neivestovala,kdybych měla krásný dlouhý řasy,ale já mám hrozně jemný a krátký takže spíš trčí dolů než nahoru
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Mám kontakt na slečnu co prodlužuje řasy v Praze za 2500kč a doplnění 400 jsem moc spokojená, když budete chtít kontakt tak napište IP :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Obnovuji téma. Uvažuji o prodloužení řas metodou Diamond Lashes, můžete někdo doporučit stylistku v Praze? Případně jaké máte zkušenosti s prodlužováním řas všeobecně?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem řasy prodloužené měla asi 3 měsíce, pak jsem to z finančních důvodů vzdala. Ale vřele je doporučuju, je to nádhera, kterou si každá žena celý život přeje a žádná řasenka je nenahradí, přitom vypadají přirozeně, dokonce můj milý, který je jinak nesvůj, i když se trošku nalíčím, byl nadšený. Pro mě byla jedinou nevýhodou cena: první aplikace byla za 4000kč, a pak jsem musela na doplnění min. každé 3 týdny a pokaždé za cca 700,-, ale záleží na tom, jak rychle ti řasy vypadávají (a cena na tom, kde si je necháváš prodloužit (já byla v Hradci Králové speciálně u školitelky Diamond Lashes)) A počítej s tím, že když se rozhodneš dál nepokračovat a řasy necháš samy vypadat, tvoje vlastní pak budou nějaký čas poloviční a hrozně řídké, než se po té zátěži vzpamatují. Ale stojí to za to! :-D
Odpovědět
Díky za příspěvek. Já o tom vážně uvažuju, protože s mýma řasama neudělá sebelepší řasenka ani kosmetička nic. Kdyby byly jenom krátké, tak by mi to tolik nevadilo, ale ony jsou i slepené k sobě, překřížené navzájem a na jednom oku mi dokonce rostou dovnitř oka, mám je jakoby vpáčené. Takže když nanesu řasenku, tak to vypadá kolikrát ještě hůř.
Odpovědět
Profilova fotka
Ty prodloužené si právě můžeš poručit v několika různých délkách (i mix délek - pak je to krásně přirozené), v několika různých zatočení a barvách, takže i s krátkýma nepoddajnýma potvorama se dá kouzlit. Mně to věř.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a Amimi: líčit by se prý neměli (nesmí na ně přijít nic olejnatého, takže ani odličovací mlíko a tak), ale já to samozřejmě porušila a na ples nalíčila - neuvěřitelnej efekt řas skoro až po obočí, no Drama Queen! :-) A když jsem se rozhodla s nima končit, doličovala i odličovala jsem je už pravidelně a vůbec nic jim to neudělalo, spíš zbytečně strašej myslím.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
tak já měla řasy udělané na svatbu 11.5. Na svatbě a prvních 10 dní nádhera, svatební fotky úžasný, na dovče žádné líčení a pak začaly řasy pomalu vypadávat a řekla bych, že i s těma mýma :-| v pátek 27.5 jsem měla na každém oku asi tak 10-15 řas, když jsem si je nalíčila, vypadalo to docela dobře, ale zjistila jsem, že moje vlastní řasy, co zbyly, jsou nějaké krátké! Přes víkend jsem se začala víc odličovat, abych se zbavila i těch posledních řas, protože to vypadalo fakt divně a na doplnění jsem se rozhodla už nejít. Včera večer jsem posledních pár řas zkrátila, aby nevyčnívaly a zjistila, že moje řasy jsou tak o třetinu kratší, přišla jsem o ty světlounké jemné špičky, takže namalovaná vypadám fakt jak debil :-( Pokud mi dorostou a v nějaké snesitelné době, tak toho nelituju, byla to fakt krása, ale včera jsem si při pohledu do zrcadla poplakala. Pokud byste některá měla zájem o doplnění řas 3.6. ve 14.00 na Václaváku, přenechám voucher ;-)
Odpovědět
To že máš ulámané konce Tvých řas je způsobeno právě tím odličováním. Na řasách máš lepidlo, které odličováním ulomí tenkou špičku Tvé řasy, která odpadne s tou umělou. Asi bych si je nechala raději odborně odstranit, kdy lepidlo rozpustí a tím se vyvaruješ ulámáním svých vlastních řas. Je ale dobré, že řasy dorůstají, sice to trvá, ale dorostou. Já řasu na řasu mám sice chvíli, ale jsem moc spokojená. Koupila jsem si na ně fixátor, doporučila mi ho známá, která má řasy už rok, prý pak řasy vydrží o dost dýl. Tak uvidíme, později přihodím více zkušeností. jinak na svatbu určo řasy doporučuji, přirozeně dlouhé, husté, neslepené řasenkou, když slza ukápne, což bude můj případ, tak žádné černé čmouhy 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Musím říct že já si to také nechala kvůli svatbě, raději jsem do toho šla ještě dříve aby si na to oči zvykly, mám je hodně citlivé. Při nandání jsme si chvili zvykala na délku, i když mi dala jen o kousek delší než ty mé, i kvůli brýlím abych neustále při mrkání si nečistila skla brýlá ze vnitř:-) No ale tak po 3 týdnech už to začalo vypadávat a přišlo mi to jako nějaké koště, i trčely na různé strany, tak jsem je musela pročesávat aby to aspon nějak vypadalo. I se špatně umáývají ráno oči, musí se to dělat opravdu opatrně, což mi taky vadilo. No a po svatbě jsem to vyřešila tak, že to nechám vypadat, zůstalo mi jich už jen pár, a ty jsem zastřihla ať netrčí a nevypadá to blbě. A také mám své řasy teď o hodně kratší a budu čekat než dorostou:-( Je to sice pohodlné že se člověk nemusí líčit, ale už bych si je nedala.
Odpovědět
Profilova fotka
@anabella.lee chtěla jsem se zeptat i když máš citlivé oči, neměla jsi nějakou reakci? Objednala jsem se právě den před svatbou tak doufám, že to bude vše ok, ale Ty reakce mě teda překvapují, nemile :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Já je mám už asi 4 měsíce a jsem strašně spokojená..doporučuji všem!
Odpovědět
Profilova fotka
@jana.vichova Tak musím říct že mi to nic neudělalo, jsem alergická snad na všechno a oči mám velice citlivé. A bylo to v pohodě, jen po aplikaci 24 hodin nesmí oči přijít do styku s vodou. Jinak se nesmí mnout atd. Pak více vypadavají. Na svatbu a nějakou takovou výjimečnou příležitost je to boží! Ale na neustále nošení ne. Sama mi paní říkala že po půl roce už se ztenčují řasy. Ničit by se něměly, ale sama vidím na sobě, měla jsem to jen 2 měsíce , dvakrát doplněno a mám pidi řasy nahorních víčkách. Tak čekám až dorostou. Ale na svatbě to mělo fakt efekt:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@anabella.lee pááni Tobě to slušelo a máš pravdu ty řasy vypadají úžasně, takže den před svatbou myslíš že se to dá?
Odpovědět
Profilova fotka
@jana.vichova Děkuji :-)))Tak bylo by lepší to raději nechat udělat ty dva či tři dny před svatbou at si na to trošku zvykneš. Ale problém ti to dělat nemusí ani den před. Sama osobně bych raději o den či dva dříve.
Odpovědět
Profilova fotka
@anabella.lee ;-) děkuji raději se přeobjednám :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?