Prodej šatů do zahraničí korektní obchod nebo podvod?

Profilova fotka
Dobrý den, mám dotaz, zda-li máte zkušenosti, že se na Vás obracejí neregistrovaní cizinci,kteří chtějí zakoupit šaty. Platba na účet, ale odesílka šatů do zahraničí? Máte s tím zkušenosti? Nejsou to podvody? Kdy peníze zašlou, počkají až šaty odešlete a pak si peníze vyžádají zpět přes banku? Děkuji za Vaše reakce.
Odpovědět
Jsou to podvody. Už se to tu několikrát řešilo (některé zdejší nevěsty tak o šaty přišly - a o peníze samozřejmě také) - zkuste pohledat v historii.
Odpovědět
Dobrý den,také mi už přišly dva dotazy na prodej do nigerie a do dominikánské republiky...tak nevím
Odpovědět
Profilova fotka
Můžu potvrdit, že jsou to podvody. Chodí takto nabídky na prodej fototechniky. Chtějí z lidí dostat jen peníze. Dejte si na to pozor.
Odpovědět
http://www.beremese.cz/forum/mojasvad... http://www.beremese.cz/forum/svatebni... Jsou to podvody.
Odpovědět
http://www.beremese.cz/blog/lucusa2/a...
Odpovědět
Zrovna jsem na takové zájemce narazila (Michelle Ramsey a Veronica Thomas), potvrzení z banky bylo falešné, napsala jsem do americké banky, odkud jsem dostala odpověď, že uvedený mail je falešný (koncovka @usa.com) a že neposkytují klientům služby ve formě podmíněného převodu peněz, tedy poslání peněz až po uvedení čísla balíku od pošty. Navíc způsob jednání bylo dost podezřelé, maily připomínající automatickou odpověď, bez podpisu, na hranici vyhrožování. Obě zájemkyně chtěly šaty pro sestřenici, ta jedna chtěla balík poslat do Francie panu Richardu Owenovi do Rouen. Snad tyto informace pomůžou někomu dalšímu. Naštěstí jsem o šaty nepřišla, ale zkušenost to byla dost nepříjemná.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?