Příjdete si taky občas jako lesby?

Ahojda,zajímal by mě vás názor na tuto věc.Já mám občas takové divné pocity,když jsem vedle svého přítele.Mám mírnou depresi,úzkostlivé stavy,... A když vidím nahou ženu,velmi mě zaujme a můžu na ni oči nechat.Ženy mě přitahují,a proto by mě zajímal vás názor.Třeba se najde někdo podobný,co mi dá radu,jak to spravit anebo co s tím dělat.Děkuji.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
:-N
Odpovědět
sarinka: Špatná diskuze?Promiň,ale potřebuji pomoct anebo znát alespoň názor
Odpovědět
:-N
Odpovědět
Nezdá se ti název tvého tématu na svatebních webovkách malinko nepatřičný? Co myslíš, že ti tu holky odpoví? Ano, přijdu si občas jako homosexuál a proto se vdávám... :-D Se mi zdá, že si z nás zase někdo dělá srandu.
Odpovědět
Profilova fotka
mlsanek a jsi opravdu holka nebot prezdivka je tak trosku klučičí ale možná jen dojem :-D :-D :-D :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N :-N souhlas s holkama :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D asi fakt sranda :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Tak tohle je vtipna tecka na zaver dne...
Odpovědět
Profilova fotka
mlsanek a vis ze aji jo, ja ti kdyz se obcas podivam na m tak si rikam ze asi radsi ojedu nejakou babu :-N :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Mia: a nepovidej, vis, ze bych Ti to i verila :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Mio, já se z tebe jednou fakt počůrám a pošlu ti účet za čistírnu :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no hlavne takhle z urcityho uhlu kdyz je v trenkach :-D :-D :-D to si pak prohlizim kamaradky a zvazuju sance :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
alli ja ti nebudu calovat za tvou inkontinenci :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Když je v trenkách, musíš zhasnout :-D :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Z toho plyne velké ponaučení. Nechlastat do bezvědomí s Miou :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
alli no to stejne nejde pac ja dycky potrebuju aby me nekdo odnesl domu :-D :-D
Odpovědět
Tak nevím, zda je to opravdu sranda, teda název je vtipný :-) :-) ale pokud vážně, tak kousíček homosexuality má prý v sobě údajně každý. tak jestli to není provokace, tak pak se poradit se sexuologem, tady to na vážnou diskuzi nevypadá... ;-)
Odpovědět
Holky vy jste šeredy, tady někdo prochází coming outem a vy se ještě smějete :-D :-D :-D :-D :-D . Co takhle seriózní rada? Já bych jednu měla. Mlsánek počkej si, až to budete probírat ve škole, já obvykle probírám tuhle látku v osmičce v dubnu nebo květnu, to jsou už jen tři, čtyři měsíce a dočkáš se. ;-) Pak zjistíš, že to není nic, co by se mělo léčit, celkem je vás takových cca 4%, ale v chatu na beremese počítám, že se vaše procento výskytu bude asi rychle blížit nule (i když bacha, co vím, bylo tu i album nějakých holek, co se registrovaly, takže možná nějaká šance by tu byla). :-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-D :-D :-D :-D
Odpovědět
mabinogi - to je volná diskuze, to je to samé co o psech, ty taky se svatbou nějak moc nesouvisí ne?
Odpovědět
Tak to teda nevím. Zatímco mít psa a vdávat se se podle mě nijak nevylučuje, tak asi nebude moc vdávajících se slečen, které se cítí být lesby. Já osobně mám několik gayů kamarádů, takže nic proti ničemu, jen mi přijde, že tady to téma asi nebude zrovna adresné. A styl dotazu mi přijde jako opravdu od nějaké puberťačky. Já fakt sázím, že je to jedno z těch témat při kterém se tu občas nějací puboši baví, typu: Taky před sebou doma prdíte apod ;-) nebo případně Při análu to ve mě divně žbluňká, máte to taky tak? :-) Pokud tu někdo fakt chce vést seriózní devatu na téma coming outu, tak doporučuju to téma přejmenovat nějak normálně.
Odpovědět
no možná máš pravdu, že je to provokace, to nevylučuju :-) ale tak je tam psáno o příteli a pokud se tu řeší facky mezi partnery jako dnes, pejsci, filmy a všechno možné, tak já myslím, že tahle volná diskuze už dávno ztratila pevnou vazbu na svatbu. ;-) Normálně přejmenovat jo, ale zas na druhou stranu perly jsou tu všude možně, včetně hrubek. ale tak možná se tu baví pubescenti, co já vím, těžko posoudit :-) :-)
Odpovědět
Dobře, tak já to zkusím seriózně. Pokud se ti líbí ženský, tak asi budeš na ženský, čili lesba. Pak doporučuju se s partnerem rozejít, najít si ženskou a žít s ní šťastně až do smrti. Pokud se ti líbí ženský i chlapi, tak jsi bisexuálka, pak by ovšem bylo dobré si vybrat, s kým chceš strávit svůj život. Každopádně nemoc to není, léčit to nejde a dnešní společnost už je přeci jen tolerantnější než bývala kdysi (zvlášť vůči lesbám, gayové to mají těžší) a do budoucna to bude určitě jen lepší a lepší. :-)
Odpovědět
2 možnosti: 1. je to provokace - na co na ní reagovat ve stejném pubertálním duchu ?? :-) 2. je to neobratně vyslovený vážně míněný dotaz - pak sorry, ale vaše reakce jsou často celkem hrubé - nebo jen pubertální???
Odpovědět
Profilova fotka
Ladulav - myslím, že už poučování bylo dost ;-) Mabi seriozně odpověděla, a ty si pořád meleš svou :-N
Odpovědět
pardon pardon už mlčím ;-) ;-) ;-) vy jste si tu taky mlely dost dluho svou a diskuze je snad pro všechny. :-N ale neboj neboj , můžete se tu chechtat a já už vám to tu nebudu zanášet moudrem :-) mně je to fakt jedno :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ono už je divný to: homosexuálové... :-N když už tak snad lesba, ne? ;-) Už jenom to naznačuje jakého je pohlaví ten (ta :-N) kdo tohle téma založil (a :-N )
Odpovědět
Profilova fotka
mia :-D :-D :-D :-D - ty me vzdycky dostanes, kvuli tobe jsem prskla caj na obrazovku 8-( :-D :-D
Odpovědět
mne teda prijde ze hezkych holek je vic nez hezkych chlapu, moc me teda nezajima, jaky jsou nahaty, ale spis koukam, co maji na sobe,at se muzu inspirovat mlsanek, zalezi, kolik ti je let, nejspis nebudes storprocentni lesba, to bys ani nazacla nejspis chodit s chlapem (moje svagrova je 100 lesba) a od malicka by ses zabouchavala do pani učitelek (bacha mabinogi :-D ). A jestli nejsi 100 lesba tak je teda vyhodnejsi zustat i tak hetero, pac vsechny lesby, co nebyly uplne 100 tak pak stejne skoncily s chlapem, ona domacnost dvou bab kolikrat moc nefunguje, na neco je fakt lepsi ten chlap. No, znam lesbickej par, kterej se rozesel, pac ta jedna ne 100 lesba chtela dite a kdyz to neslo, tak tu druhou skoro udusila v noci polštářem :-N , takže na něco je ten chlap fakt lepší.
Odpovědět
Profilova fotka
ladulav ale jsem vazna jak infarkt :-D ja ojedu cokoliv co vypada dobre :-N :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?