POZOR podvodnice

Holky, chci jen upozornit na podvodnici, ktera posila nasledujici zpravy --> lisa4sell@gmail.com - Mrs Lisa Down (Neregistrovaná/ý) - Dnes v 15:34 Please caculate the price of this wedding dress in Euro for me and reply me direct into my price email az62536841@gmail.com Thanks malem uz jsem ji zacala odpovidat, ale pak jsem se narazila na slovensky forum...http://www.zive.sk/diskusia/259713/zahranicny-podvodnik-nasiel-aj-slovensky-bazar
Odpovědět
Děkuju za upozornění, zrovna mi napsala to samé. Mám i zprávu od email mrsshola01@gmail.com a myslím si že je to to samé, ani jsem na to nereagovala.
Odpovědět
@xalenkax dnes mi napsala znovu ]-( od email az62536841@gmail.com, ale text je stejny
Odpovědět
Profilova fotka
ano, podvodnice, neodpovidat ji.
Odpovědět
mě také píše, z obou e-mailů a nabízí o 100 EUR více. podvodnice.
Odpovědět
Také připojuji varování. Prodávám svatební šaty Pronovias a už se mi ozvalo asi 5 anglicky píšících zájemců. První se mi ozval přímo na mail: zájemkyně z Irska chce koupit šaty jako dar své sestře, která se vdává v Nigérii (studuje tam). Chtěla zaslat cenu, aktuální fotky šatů a pod... Souhlasila s platbou předem. Poté dala příkaz k úhradě do své banky a "banka" mě kontaktovala s tím, že peníze jsou u nich v úschově a budou uvolněny až jim naskenuji podací lístek. Tady jsem se samozřejmě zarazila, trochu zagooglovala a zjistila, že jsou to podvodníci. Od té doby mě kontaktovali další 3 přes beremese... Již jim neodpovídám, ale jsou docela vytrvalí. Tak se hlavně nenechte nikdo nachytat.
Odpovědět
Profilova fotka
mně dneska došla zpráva od: az62536841@gmail.com napsaná takovou lámanou češtinou...
Odpovědět
Profilova fotka
mě před chvilkou přišla zpráva od lisa4sell@gmail.com...raději jsem si jí vyhledala tady u nás v diskuzi a koukám, že odepisovat ani nemusím :-D
Odpovědět
Profilova fotka
taky mi psala lisa4sell@gmail.com neodpovídám ... přišlo mi už celkově divne to co mi napsala : jen volne pro predaj, kolik v euro a piš na muj meil .... jako žadne dobrý den, děkuji, měla bych zájem ... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děvčata, děkuji, dnes kontaktovala i mě, jsem ráda, že jsem jí neodpověděla a dříve si její email ověřila na netu :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Pozor na adresu "jdason7@gmail.com", opet jde o "nigerijsky" podvod.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Upozornuji na dalsi podvodnici. Pise slovensky a chce saty pislat do Nemecka. Nabizi o 100 a vic euro vic nez si reknete. Jeji email je lisaalasepe2@gmail.com. tak damy.... pozor .
Odpovědět
Mi už takto napsalo asi 5 zájemců, vždy v angličtině, jestli jsou šaty volné a že je koupí. Podvod jako blázen. Jo a paní Klára Ficajová si zase šaty nevyzvedla na poště, ačkoliv jsem ji několikrát psala, že jí šaty pošlu na dobírku. Další, co to zkouší.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Pozor i na adresu Annadimi36@gmail.com, paní chtěla poslat šaty expresem do Dubaje pro bratránka na svatbu...
Odpovědět
Profilova fotka
Dnes me kontaktoval slovensky mluvici adrian.harris231@gmail.com........takze si rikam zase podvodnik. Holky uz treti. Uvazuji, ze saty stahnu. Uz me to nebavi.
Odpovědět
Taky mě včera kontaktoval adrian.harris231@gmail.com..jsem ráda, že jsem narazila na tuto diskuzi a že se mi potvrdilo, že je to podvod, zdálo se mi to celé dost podezřelé.
Odpovědět
ahoj holky, mě dnes kontaktovala také adrian.harris231@gmail.com a chce šaty na slovensko
Odpovědět
I mně kontaktoval adrian.harris231@gmail.com, je to podvod...
Odpovědět
Profilova fotka
mě dnes taky Adrian Harris adrian.harris231@gmail.com, podvod.... ]-(
Odpovědět
Holky, co dělat, když už jsem adrian.harris231@gmail.com odpověděla? První odpověď na inzerát se mi zdála napsaná spisovnou slovenštinou. Psala jsem jí ale ze své e-mailové adresy přepočtenou cenu v eurech, na to mi odpověděla, že dá cca o 100 euro více. Žádné číslo účtu jsem jí naštěstí nedala a šaty jsem taky neposlala, dá se jí ještě zbavit?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?