Power plate. Máte zkušenosti?

Profilova fotka
Ahoj nemá někdo zkušenost s tímto druhem cvičení? Celkem mě to láka ikdyž to není nejlevnější. Vypadá to zábavně a snad i efektivně. Dík
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoj holky, nevíte, zda se dá na PP cvičit i v těhu? Chtěla bych si ho koupit domů, ale jsem těhule, tak aby se mi na něj půl roku neprášilo :-( Děkuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zeptej se přímo v nějakém studiu ;-) jinak nikdo nic žadné zkušenosti, účinky atd???
Odpovědět
Já na PP chodím, měla jsem zatím 12 lekcí (mezitím jsem měla přestávku 3 týdny). Cvičím ale i jinak, v posilovně i aerobně. Nezdá se mi, že bych od té doby, co jsem přidala PP, měla nějaké extra výsledky. Dám tomu ještě měsíc v kuse a potom ho škrtnu, pokud nebude nějaké extra překvapení.
Odpovědět
Profilova fotka
kolegyňka z práce na to byla jednou a víc už ne říkala že se jí třepal snad aj mozek v hlave :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, dnes jsem na tom byla poprvé..docela se mi to líbilo, nohy mě dost bolej..ale slyšela jsem na to jen samou chválu, prý jsou výsledky už za měsíc..tak uvidím :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Veli a není to tím, že pravidelně cvíčkuješ a tělíčko máš zpevněné? Já ho osobně nezkusila,ale podle kamarádky, která pravidelně posiluje tak je to zázrak, ale chodí na něj jen když je ve fitku sama, má strach, že by si nafackovala prsama :-D Nee, to přeháním, ale jak písuje cbabu, fakt to s těma špíčkama zatřese :-) a já mám při mateřský a teď těhu tak nějak jednoráz. trénink jen na elipt. tren. + nějaké DVD
Odpovědět
ahoj holky, no nejsem na tom zle, ale ne že bych byla buhví jak zpevněná. Právě myslím, že na tom, kdo cvičí, ale potřeboval by zpevnit, by to mělo být vidět nejdřív. Jak říkám, měla jsem dlouhou pauzu. Se mnou chodí holky, co opravdu zpevnily, je to vidět, ale snaží se i dodržovat životosprávu. Když už to člověk umí a umí správně zpevnit tělo a přenést váhu, tak ta rezonance není příliš cítit, taky mi první hodinu brnělo v hlavě. Teda nemyslím ale, že by na tom měly cvičit těhotné.
Odpovědět
Profilova fotka
Já sem právě chodila do fitka tak 2-3x tydně, bylo to fajn, zpevnila sem tělo sice ne tak moc jak bych si předstvovala ]-( ale vidět to bylo ted jsem už od února nebyla a je to děs a hrůza :-( faldíky přibyly a pevnost je taky někde fuč.
Odpovědět
mautantka: ale až zas začneš, tak uvidíš, že to zlepšení přijde rychle, ono si to tělo pamatuje. Když mám nějaký výpadek (ale mívám max. měsíc, a to už musí být), tak mi přijde, že je to strašně vidět, ale zas to doženu.
Odpovědět
Profilova fotka
Paní mi říkala, že to chce prostě pravidelně 2x - 3x týdně chodit..Má pernamentku na 100 min za 400 Kč, takže to docela jde..Myslela jsem si, že dneska nebudu chodit, jak mě po tom bolely nohy, ale docela dobrý..jsem objednaná na pondělí, ale chtěla bych jít asi už i zítra.. :-) Do toho se ještě mažu gelem proti celu, tak doufám, že to bude mít nějaký účinek..kamarádce to tedy pomohlo, má postavičku k závidění :-D
Odpovědět
jj, ono to ani moc druhý den nebolí, mě teda skoro vůbec, spíš bývám taková unavená. Taky chodím dvakrát týdně. Výsledky určitě budou, ale chce to i životosprávu. Prý to má účinek na podkoží, tak na celu by to asi pomáhat mělo.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to mám od doktorky zakázané, ale čekala jsem to, spíš jsem chtěla jistotu. Tak poreferuji za půl roku :-) Mějte se krásně a držím Vám palce s cvičením
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Kamarádka právě během zimy krásně zpevnila postavu a zhubla 12 kg, protože se fakt snažila..Mám jít až v pondělí, ale jdu ještě dnes :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, taky připěju svojí troškou do mlýnu :-) já chodím na pp dva měsíce- teda jmenuje se to turbosonic, což je stejný jako pp, ale cvičím na něm jen deset minut s cvičitelkou. Chodím poctivě 3x týdně a zhubla jsem dvě kila, ale je fakt, že jídelníček jsem vůůbec neupravila. Ovšem na centimetrech už je to znát pořádně :-) Jsem zpevněná, oblečení je mi čím dál volnější a cítím se fakt dobře. A před cvičením se mažu anticelulitidovým krémem a všechno mizí. Cvičím na tom cviky pilates a i s činkama na ruce...je to záběr (už jsem na tom nejvíc třasavým programu), ale opravdu to pomáhá. :-)
Odpovědět
Taky jsem se už o tenhle přístroj zajímala. Připadá mi to děsně drahý, tady se ceny pohybují v rozmezí asi od 180 do 250 kč za jedno cvičení. I když jestli to má opravdu takový výsledky, tak bych do toho šla. Ale nechce se mi po vyhození několika tisíc zjistit, že to není vidět :-p . Zatím chodím na spinning, ale to je hodina cvičení a někdy ten čas prostě není a v tom má PP prostě výhodu, že je asi za 10 min odcvičeno ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
10 minut ???? tady je 30 min ta 98kč což mi právě připadá celem dost. Proto sem se ptala jestli ma nekdo zkušenosti atd. Asi zůstan věrná fitku tam mě vyjde jedna navštěva cca 50kč :-)
Odpovědět
Jj, 10 minut až půl hodiny s cvičitelem. Nevím, jak je to možné, je to málo. Záleží na fitku, ale moc jich tu s tímhle strojem není, takže konkurence nic moc. Proto asi taky to cenové rozpětí. Kdyby všichni jednoznačně tvrdili, že to funguje, tak to určitě zkusím. A za 98 ,-Kč to ještě jde, co jsem tak tady našla na netu. Tolik dávám za hodinu spinningu a s permanentkou to vyjde na 90. Asi to taky vzdám, protože vyzkoušet to jednou nemá význam a dávat tolik peněz do něčeho nejistýho se mi nechce.
Odpovědět
Profilova fotka
jj, 10 minut- rychlovka :-) Je to i výhoda, že to nezabere moc času... i s převlečením jsem za půl hodinky hotová, takže ten čas si najdu vždycky. Ale ty ceny jsou teda dost vysoký... ale chce to hledat- já v Brně našla jednu lekci za 70Kč, s permanentkou za 60Kč. A to už je levnější než posilovna v Brně. :-)
Odpovědět
Já hledám, ale zatím nejlevnější 180 :-p Kdybyste náhodou některá věděla o levnějším v Praze, prosím o informaci. Děkuji
Odpovědět
lutsousek: super výsledky, gratuluju. Věnuješ se ještě jinému sportu? Jak jsem řekla, na PP chodím, ale nevkládám do něj veškeré naděje, cvičím i jinak. Za 10 min ale odcvičeno nemám, cvičím na PP hlavně dolní polovinu těla a trvá to cca půl hodiny. Holky je to někdo, kdo chodil a potom přestal-ptám se proto, zda výsledný efekt vydržel.
Odpovědět
Profilova fotka
Včera jsem byla opět na power plateu a paní říkala, že má zákaznici, která má po třech týdnech o 1 a půl cm na stehnech méně..chodí pravidelně 3x týdně na 20 min. to je docela slušný :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dneska jsem byla na první lekci na půl hodiny, jsem naprosto vyřízená a to nechci vidět, jak to bude bolet zítra. Ono se to fakt nezdá, ale byla to makačka. Na zhubnutí určitě ne, ale na posílení je to super. Uvidíme, jak dlouho vydržím, rozhodla jsem se chodit 2x týdně, tak jsem zvědavá :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ja chodim na PP do Opavy. Maji ale pobocku ve Zline i Koprivnici. http://www.powerplatestudio.cz/ Ted jsou super letni akce - permanentky atd. 10vstupu po 30min. za 700kc nebo dvoumesicni permamentka za 820kc.. jsou tam mile lektorky, prijemne prostredi. A je to fakt ze zacatku makacka, nez si telo zvykne. Poprve jsem se pak ani nemohla prevratit v posteli :-D
Odpovědět
@muribana No to mi povídej, napoprvé na druhý den jsem dvacet minut jízdy v trmvaji přemýšlela, jak vystoupím. Teď už je to mnohem lepší :-D
Odpovědět
Já chodím na power 2x týdně už přes rok a jsem velmi spokojená. Nejvíc mi zeštíhlily asi nohy a zpevnila jsem si celé tělo. Samotné cvičení trvá 30 min pod vedením instruktora, který mi na každou lekci připravuje vždy novou sestavu cviků, poté následuje 30 min kardio (běh, kolo, orbitrec) kvůli spalování tuků. První hodina byla krutá, po 10 min jsem málem omdlela, ale tělo si na ty vibrace zvykne, druhá hodina už byla v pohodě. Myslím si, že je velký rozdíl mezi přístroji, které jsou dostupné na trhu..dříve jsem chodila na nějakou obyčejnou vibrační plošinu a výsledky byly nulové. PP vřele doporučuju!
Odpovědět
Profilova fotka
chodila jsem rok 2-3x týdne. výslekdy ano, ale je zvláštní že v době kdy jsem takto cvičila jsem měla daleko více problémů (celková unava, gyn problémy)...jakoby ten mikro-třes v těle zesiloval zánět. Toto cvičení má hodně kontraindikací a když není člověk 100% ready, tak se to nedoporučuje...
Odpovědět
Reknu to takhle: ano PP;rychly efekt,doporucuju ho jako doplnek, ne migrenikum a lidem co maji problemy s krcni pateri. A tehotnym rozhodne ne! Uvedomte si,jake ty vibrace muzou tomu telu poslat signal!:@ Ale! Kdyz prestanete chodit, efekt rychle splaskne.. Jo a kamaradka to s tim prehnala chodila 4xtydne, a dnes ji leci-uplne se ji porouchalo to centrum rovnovahy,jak tam mame v mozku tu kapalinu,tak ji tak "rozvirila" ze narazi do dveri a nemuze chodit rovne... S rozvahou,opatrne, a pamatujte ze bez upravy jidelnicku to nejde... JA JSEM TED PO 28 DENNIM DETOXU antonie Macingove (znate?) a rok cvicim,ale teprve ted upravou jidelnicku jsem zhubla!?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Chodím na PP už tři měsíce, dvakrát týdně a výsledek? mám asi o 5 kg víc. Cítím se pevnější, ale zmohutněla jsem dost. Myslím, že jím normálně, spíš míň, ale nedaří se mi zhubnout. Doporučili mi aerobní činnost. Na ni nemám sice čas, ale musím to zkusit. Jinak kamarádka předstala chodit, bo se ji rozjela migréna. takže zase tak zdravé cvičení to určitě není. :/
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
Někdo nějaké aktuální dojmy a zkušenosti? Láká mě, v oblasti cvičení, vyzkoušet něco nového, tak zvažuji PP. Nutno akorát dodat, že existuje opravdu řada vibračních plošin, na nichž se v podstatě ani necvičí, jen se stojí v nějaké póze a podobně, taky se jednotlivé přístroje hodně liší cenově, tak je třeba opravdu rozlišovat a dobře si vybrat, protože ne všechno je "Power Plate". Mě láká, že budu cvičit 30 minut jen sama v místnosti pod dohledem trenérky, která kontroluje každý pohyb, aby cviky byly prováděny správně. Vybrala jsem si jedno studio v centru Prahy, tak uvidíme. ;-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jen pro info, chodím na PP dvakrát týdně po 30 minutách a je to vážně makačka. Pokaždé jsem zpocená totálně durch a druhý den mě bolí svaly mnohem více než když makám v posilovně, takže příjemná změna. ;-) zatím jsem byla jen asi 6x ale tělo je pevnější, celulitida se mi pomalu lepší, takže já jsem spokojená. Co se týče zdravotní stránky, tak Power Plate je jediný ze všech "vibračních plošin" lékařsky schválen. Ne každému vyhovuje, takže to chce vyzkoušet a najít si zkrátka to svoje cvičení. ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?