Poslal by mi někdo prosím své svatební noviny pro inspiraci?

Profilova fotka
Ahojky prosim budete mit na svatbe svatebni noviny? Pokud ano, byl by nekdo tak moc hodny a poslal by mi je? Nikdy jsem to nevidela a hledam inspiraci. Cetla jsem o nich, ale moc by mi ponohlo je videt. Diky moc :) mvlf1@seznam.cz
Odpovědět
Profilova fotka
to bych také ráda viděla, jen jsem tu o tom četla, času do svatby mám hodně, tak bych také ráda něco vytvořila, ale netuším, jak začít :-( evly@seznam.cz
Odpovědět
Profilova fotka
...stačí si zadat do googlu "svatební noviny" a vyjede vám spousta odkazů, kde je popsáno co to je, na co to je, jak to vypadá, co se do nich píše atd., těžko Vám někdo pošle svůj výtvor nad kterým strávil hodiny a hodiny času, každý chce mít svůj originál ;-)
Odpovědět
Ahoj, moje svatební noviny můžete vidět v albu na http://www.beremese.cz/fotoblog/katri... :) Tak snad Vám budou k něčemu :-)
Odpovědět
souhlasím s kajsav, každý má noviny originál a stačí zadat do googlu a najde to spousty inspirace. Mám ve svatebních novinách i věci o nás, nějaké fotky a informace o místě obřadu, historii dne, takže by to ostatním stejně bylo na houby. Stačí si jen vyhrát nebo je nedělat. A témat o novinách už tady bylo hafo, stačí se v nich dyžtak zeptat ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?