Poraďte dobré fitko v Brně, bez nutnosti členství

Ahoj holky, znáte nějaké dobré fitko v Brně? Konkrétně bych měla zájem chodit do nějakého pěkného fitka bez nutnosti platit si hned členství, ale s možností platit si normálně vstupy a hodiny. Znáte nějaké fitness, kde jsou běhací pásy, lekce spinningu a které je nejlépe v centru Brna? Díky moc za tipy. :-)
Odpovědět
Ahoj když jsem bydlela v Brně, jsem si moc oblíbila Big One. Nevím jak je to tam teď,ale dřív jsi si zaplatila měsíční vstup na určitou "devizi" to znamená třeba na aerobiky nebo posilovnu nebo kombinace všech a chodíš jsi tam jak chceš. Mě to maximálně vyhovovalo je situováno v centru a kdykoli jsem si vzpoměla jsem tam zašla a zůstala jak dlouho chtěla a kombinovala jsi aerobiky s posilovnou a nemusela platit nic zvlášť neb to bylo v měsíčním vstupu. Trochu mě mrzelo,že tam nebylo mé oblíbené Tae-bo,ale vynahradila jsem si to boxem :-D . Tak zkus třeba se ti bude taky líbit.
Odpovědět
to chocolate22 : můžu se zeptat, kam chodíš v brně na taebo?? já chodila před lety a asi bych měla znovu začít, trochu potrápit tělo..
Odpovědět
Profilova fotka
Vím, že skoro všichni moji známý na vysoké chodili do Blue Gym. Pěkné prostředí, hodně hodin aerobiku, myslím i spinning a super ceny - určitě lepší než v BigOne. Všichni si to chválili. :-)
Odpovědět
co jsem byla v Brně já tak do Blue Gymu se chodilo hlavně kvůli ceně, proto studenti, ale je to úplně jiné fitness než Big One,takže záleží co by ti vyhovovalo, já mám ráda velké fitness s výběrem mnohla cvičení.....před tím to Blue Gym neměl záleží jak je natom teď. Taebo no já jsem chodila na Martinu - tae-bo-martina.com to je opravdu nej Taebo cvičitelka kt. znám, mě hrozně vyhovovala tak zkus třeba ti taky sedne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?