Poraďte, co formuje postavu (zadek, hýždě, břicho)?

Profilova fotka
Ahoj holky, po svatbě jsem nějaká zhnilá se přiznám a potřebuju se nějako rozpohybovat, ale nemůžu se přinutit :-( Nechodíte některá v Praze na Tae-bo či spinning, že bych se přidala? Nebo co ještě poradit na formování postavy (zadek, hýždě, břicho) ?
Odpovědět
1
2
20
Profilova fotka
tak to jsme na tom stejne, nikam nechodim a porad se premlouvam ale nemam moc casu :-( co je to Tae-bo????
Odpovědět
Profilova fotka
hypo: no to je takový aerobick kde jenom neskáčeš jako u aerobicku, ale cíleně posiluješ všechny partie, je to super a hlavně to má ten efekt a bez zbytečného hopsání ;) na netu píšou toto: Trénink Taebo je výborný pro zvýšení kardiorespirační vytrvalosti, celkové fyzické kondice, vytvarování a posílení těla. V prvních 15 minutách probíhá zahřátí a stretching. Hlavní část hodiny se skládá z kopů, úderů a bloků z bojových umění. nevytvářejí se žádné choreografie a pohyby mají silový charakter. Tyto lekce navštěvují muži i ženy. nebo další článek, mrkni sem: http://www.zeny.cz/magazin/sportovani... tak co kdybychom se na něco spolu domluvily a chodily někam? Ty jsi z které části Prahy?
Odpovědět
Profilova fotka
musim nejak ustalit muj denodenni rytmus (porad nekde litam a tak moc casu nema) ale klidne bych s necim zacala..... momentalne jsem z petrovic, pokud o necem vis tak napis IP, rada s necim zacnu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak jsem pisla do IP
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, můžu vám dát pár tipů na spinnig. Chodila jsem do Kongresového centra k Šípkové, super cvičitelé, perfektní výkonná klimatizace, trošku dražší na ceny a teď snad nějak změnily systém rezervací. Jinak dobré je taky BBC, ale tam musíte mít uzavřenou smlouvu na rok. Nejlevnější spinnig je ve fitness na FTVS na Evropské, ale místnost je malá bez klimatizace, jen s větráky, párkrát mi pak bylo blbě. každopádně to chce fakt dobrou klimošku.
Odpovědět
Profilova fotka
ilone: tak moc děkujeme za tip :-) a rady... a ty už nechodíš? a to se musí jako rezervovat dopředu?
Odpovědět
Profilova fotka
Teď v létě spíš na brusle. K Šípkové už nechodím, protože mám náročnou práci na čas a teď se tam nějak musí rezervovat přes internet a hned všechno strhávají z permice. Vím, že v BBC bylo vždycky volno, aspoň na Želivárně a bylo to tam super, jenže mám revmatoidní artritidu a když mě ty klouby chytnou, pár týdnů se ani nehnu, takže mi nevyhovuje ta roční smlouva. A o tom FTVS jsem už psala, takže momentálně hledám něco jiného a řeším to bruslema a plaváním.
Odpovědět
Profilova fotka
no ta roční smlouva by mě taky nevyhovovala :( já jsem hrozná, a hlavně, když nad sebou nemám bič tak jsem i docela líná :-| a je ten spinning opravdu tak účinný jak píšou? tae-bo si nezkoušela? nebo kick-box aerobick?
Odpovědět
Profilova fotka
Je, když jsem začala poprvé, zhubla jsem 10 kg. Taebo jsem nezkoušela, kick-box aerobick jo, ale nebyla to dobrá tělocvična, takže mě to nenadchlo. Mě baví spíš step-aerobic.
Odpovědět
Profilova fotka
tak to mě moc ne :-( nějak si nemůžu zapamatovat sestavu jak se skáče na tu bedýnku a pak se otáčí a tak různě... možná mám v sobě nějakou skrytou vadu :-D nevím... a opravdu tím spinningem se mě vytvarují nohy a zadek? Nějak se mi v posl. době zvětšil, to víš, mám po 30tce a hormony jinak pracují si myslím a chce to více pohybu :-| tak právě jsem touto cestou se chtěla s někým domluvit, určo se najde taky nějaká osůbka, která se nemůže dokopat a můžem chodit spolu... aspon se tak nebudu moci na co vymluvit a aspon takto mě to donutí, no uvidíme.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já mám zálusk na Hit Fitness Flóra, mají spinning cenově přijatelný a od 7 ráno, takže před snídaní ideální. Nemám ale vyzkoušeno :-| Kdyby náhodou někdo chtěl potýrat svoje tělo tam, tak písněte :-) Jinak souhlas - u Šípkové dobře vedené hodiny a příjemní lidé
Odpovědět
Profilova fotka
chci se zeptat, když tak chválíte tu Šípkovou, můžete poslat webovky? A tam předcvičuje i samotná O. Šípková? no v 7h ráno to by mě zabilo :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
No, já doufám, že to zabije dřív moje kila než mě. Pořád ještě mám vééélkééé odhodlání :-D Adresa je jednoduchá, šípková cé zet, pak už stačí vybrat si ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
OK, mrknu na to. Díky moc.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsem si všimla, že to je i na Zličíně, to by bylo super :-) Opravdu u nich je ta atmosféra super - jako všude ve fitkách O.Š. nebo jen doporučujete to KCP?
Odpovědět
Profilova fotka
jezdíte některá třeba na aerobick k moři? Máte s tím někdo zkušenosti? A který měsíc byste doporučily?
Odpovědět
Cau devcata, dobry Taeobo je na Budejovicke, na Poliklinice, ve stredu od sesti a intro(tam se uci udery a kopy, jak se maji spravne provadet) v pondeli od osmi vecer. Je to teda malinkaty fitko, nad deset lidi uz se tam neda moc dejchat, kor ted v lete, nemaji klimatizaci, ale treba od zari to je v pohode. Tak prijde a uvidite:)) Ja to cvicim asi tri roky a je to fain.
Odpovědět
Profilova fotka
kami: a je to přímo na metru nebo se musí někam MHD nebo ještě pěšky? Popiš cestu ;-) a tam se objednává? no bez klimy no nevím nevím... to bych zkusila event. až pak jak píšeš od září... a to je jako bez klimy pak dobré? Jako dá se to jo?
Odpovědět
Profilova fotka
holky, nemáte nějakou zkušenost s ORBITREKEM?
Odpovědět
ahoj, ja jsem se dneska konecne po roce odhodlala a zacala zase chodit na spinning do fitka Ruzova 5. Je to kousek od Vaclavaku a ut+ct maji hodinu od 7h.
Odpovědět
Ahoj, máte někdo zkušenosti se spinningem v Spinning-areně v Praze 2 - Myslíkova ulice? Dík za info.
Odpovědět
Profilova fotka
omca: no my se tam s Hypo chystáme a jaké to tam je? Jsem se tam chtěla jít podívat ať víme do čeho jdem, ale nějak mi to zatím časově nevyšlo :-( Jsou tam i sprchy? A co klimoška? A instruktoři? koberuska: bohužel já s tímto spin.nemám zkušenosti, ráda bych ti poradila :-|
Odpovědět
pandama: stejnou zpravicku jsem dostala interni postou, takze uz jsem ti (obsahle) odpovedela. Zkracene pro ostatni - ja jsem tam spokojena (jinak bych tam nechodila s prestavkama uz treti rok). Na spinningu pouzivaji hlavne vetraky, ale tusim klimoska je tam taky. Zachody, sprchy, feny na vlasy jsou samozrejmosti. Instruktori - znam jenom Pavla, ktery ted ma ut+ct ranni hodiny a vyhovuje mi - je s nim sranda a nejezdi to kvuli sobe.
Odpovědět
Profilova fotka
omca: děkuji ti moc. Ještě mi řekni.... jak často musím chodit na spinning abych si zlepšila postavu? Potřebuju zpevnit a zmenšit zadek a vypracovat nohy... jestli bych to vůbec zvládla... děláš krom spinningu ještě něco jiného?
Odpovědět
pandama: ja tak pred rokem chodila 2-3x tydne plus nejaky squash. A bylo to docela znat. Ted bohuzel kvuli casove narocnosti prace (uzasna vymluva) jsem to moc nestihala, ale hodlam to zase tak nejak zavest. Plus uprava jidelnicku. Chtela bych zhubnout tak 10kg... tak uvidime.
Odpovědět
Profilova fotka
já chodím na spin na Novodvorskou do Domyna. takže pokud jste některá z okolí, uvítám parťačku. klima ta je, hodina stojí 99,-, s permicí je to levnější. příjemný prostředí.
Odpovědět
Profilova fotka
omca: tak to já bych chtěla zhubnout jen mín, ale za to zpevnit no a zhodit zadek a stehna. Říkáš 2-3x týdně jo? :-N no tak to teda nevím hi hi držíš nějakou speciální dietu? aaa: no to je přijatelná cena. máš webovky? a jak často chodíš a kde to tam přesně je? jsem sice z Lužin, ale Novodvorská mi cosik říká... tam se dá ze Smích.nádr. busem ne?
Odpovědět
pandama: na diety neverim. Jidelnicek jsem si upravila podle knizek Dr. Malkove ze STOB, jim 5-6x denne a hodne piju. Zacala jsem chodit do 4.teho patra pesky a taky domu (mam to pres park a do kopce). Pridam ten spinning a to by bylo aby nebylo :-D
Odpovědět
Profilova fotka
aaa:taky bych uvítala parťačku, ale jsem ted v uk :-( ale když jsem v praze, tak do domyna chodím taky. a na jakého instruktora tam chodíš nejraději? já na pepína a taky na petra.
Odpovědět
Profilova fotka
klarik-já zbožňuju Martina, je to cvok :-D a Petr je taky dobrej ;-) pandama-z lužin je to sem lán cesty =-) koukni na www.domyno.cz chodím podle toho jak mi to vyjde podle směn, většinou 2x týdně, někdy víc, někdy nejdu třeba 14 dní, nemám v tom žádný systém ;-)
Odpovědět
1
2
20
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?