Poraďte bělící prostředek na zuby

Ahoj holky, prosím poraďte některá nějaký opravdu spolehlivý způsob jak si vybělit zuby. Pasty nefungují, vyzkoušela jsem i pudr, taky ne. K zubařce na zákrok jít nechci, přece jen se bojím o sklovinu. Není to nějaká katastrofa, ale přece jen bílé perličky by byly lepší :-) Díky
Odpovědět
1
2
Mě pomohlo, ač sem tomu nevěřila taková spešl zubní pasta, jmenuje se to Hollywood smile pearl drops a používá se to 3 týdny, taky nemám nějak katastrofální zuby, ale musím říct, že je to viditelně lepší!! a jinak diskuze už tady někde je... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, používám teď asi týden Rembrendt Sensitiv cena cca 340kč, vybělí jen do přirozené barvy zubů :-D - je bez peroxidu, pokud ti peroxid nevadí můžeš si koupit Rembrandt pastu která ho obsahuje, pak mi ještě paní doporučovala nějakou novinku (červená krabička) v názvu má Swiss cena cca 360Kč - peroxidu obsahuje nejvíc - pokud máš citlivé zuby s peroxidem opatrně ;-)
Odpovědět
díky moc, ten Rembrandt je taky zubní pasta? Seženu ji v lékárně?
Odpovědět
Rembrandt seženeš v lékárně, na druhu asi nezáleží, vybereš si podle gusta. Já mám teď tu Swissdent za 360 jak psala jadlo a teda proti Rembrandtu nic moc výsledek. Rembrandt je jednoznačně nejlepší (alespoň pro mě). :-D
Odpovědět
díky moc, hned začnu shánět
Odpovědět
Profilova fotka
Rembrandt používal můj přítel a sama jsem viděla že zabral (měl pastu pro kuřáky) a to má zuby dost špatné. Swissdent jsem nezkoušela a jelikož je to novinka tak jsem se nikdě o jeho "vybělovacím účinku" nedozvěděla tak jsem si radši koupila osvědčenou pastu. Jinak paní v prodejně byla dost ochotná tak mi i říkala jak se s touhle pastou mají správně čistit zuby, aby max. zabrala - na suchý kartáček nanést množství jako hrášek, vyčistit zuby technikou "stírání" po 2min. vyplivnout a nevyplachovat - 20min po čištění nejíst a nepít a hotovo :-)
Odpovědět
ahoj holky, zkouším sehnat pastu rembrandt a to je tedy fuška, v Třebíči ji neměli ani v jedné lékárně, jen na objednání, tak holt musím čekat :-)
Odpovědět
Holky, myslím, že si pro Rembranta taky zajdu. Co znamená ten peroxid v zubní pastě? Vybělí víc, ale může ublížit?
Odpovědět
Profilova fotka
já používám recept babiček-kypřící prášek,zoubky jsou hned o poznání bělejš!!nanesu jej kartáčkem,nebo prsty a nechám chvilku a pak vypláchnu-je to úžasný ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
pripajam sa k Hate, kypriaci prasok som sice neskusala, ale znami co ho pouzivali - vysldky videli hned. Ale nedoporucuje sa dlhodobe pouzivanie. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já mám taky tu rembrand sensitive a už po týdnu mám zuby viditelně bělejší!!tu sensitive doporučují, když máte citlivější zuby nebo vám krvácí dásně(můj případ).... ;-)
Odpovědět
takže rembrand koupím v lékárně a po 2 týdnech vidím rozdíl?
Odpovědět
Článek se načítá
Holky, šla jsem si měsíc před svatbou pro rembramdta a prodavač mi vnutil Swissdent, prý za stejnou cenu větší balení, stejný obsah a účinek. No, teda musím říct, používám ho přes měsíc a není vidět vůbec nic, takže příště jedině Rembrandt, bělení u doktora bych se taky bála. K tomu kypřícímu prášku, chci ho taky vyzkoušet, ale ne a ne se k tomu odhodlat. Holky, co už jste to zkusily, je to drasťárna?? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky,já si zašla pár dní před svatbou k zubařse a ta mi pomocí ultrazvuku a pískování křemíkem odstranila všechny usazeniny a zároveň to i vyčistilo zuby do jejich barvy.Super,akorád je potřeba jít tak týden do předu,protože tak 3-4dny jsou dásně trošku citlivé :-)
Odpovědět
Já používám jedlou sodu. nasypu jí na pastu na kartáčku a čistím. Je to znát ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mozna by neuskodilo uvadet, kdo je kurak a kdo ne. U kuraku museji byt vysledky znatelnejsi. Me by to zas zajimalo jako nekuraka. Podle doktora mam nejbelejsi odstin zubu, co je, ale mam hodne svetlou plet, takze zuby pusobi zlute. V nekterych mistech je ale mam zlutejsi, tak by me zajimalo, jestli se to da temito pastami vycistit.
Odpovědět
Profilova fotka
Používáme s přítelem Rebrant a u něho byl vidět rozdíl hned p prvním čištění je kuřák a já nejsem kuřák a taky rozdíl ;-) Doporučujeme 8-)
Odpovědět
Holky pasta Rembrandt se dá objednat i na netu, na stránkách profimed tečka cézet. Do dvou dnů je doma... :-D (akorát zaplatíte poštovné.... ]-( )
Odpovědět
Profilova fotka
ene já kuřačka nejsem a jsem na tom asi stejně a už po týdnu fakt ten rozdíl vidím ;-) . Sice mi přišlo 340 kč dost, ale když je vidět výsledek, tak proč to neinvestovat,že :-D .
Odpovědět
Profilova fotka
Holky a nezkoušeli jste se zeptat zubaře, jestli ta pasta neškodí? Já bych si ji koupila taky, ale mám narušenou sklovinu, tak nevím, jestli by mi to ještě více neublížilo (po pastách, kde je proxid, sklovina praská).
Odpovědět
Profilova fotka
katy já tuším, že ten rembrand sensitive by neměl nijak škodit. paní v profimedu mi o těch pastách udělala přímo přednášku :-D a tuším, že v té sensitiv peroxidy nejsou...ale fakt teď nevím 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Katy, mám velmi citlivé zuby, které se mi začali před 2 lety sypat, musím používat dost pravidelně od elmexu floridový gel, abych o zuby nepřišla, zkoušela jsem si vybělit zuby Sensodinem (který by měl být na citlivé zuby)za cca 80Kč (do dvou dnů mě zuby neskutečně bolely takže nic) po dlouhých úvahách jsem si koupila Rembrandt Sensitiv a je vše v pořádku (jelikož mám také dost blbé zuby co se týče barvy a nejsem kuřák ani nepiju kafe, tak po týdnu čištění vidím rozdíl jen v tom že už nemám tak osklivé zuby u krčků) takže určitě působí
Odpovědět
Profilova fotka
a v pastě Rembrandt sensitiv není peroxid, proto nepůsobí uvnitř zubu (a nijak zubu neškodí) a jak už jsem psala, vybělí jen do vaší přirozené barvy, peroxid zasahuje do hloubky zubu a vybělí ho komplexně a díky němu můžete mít zuby jako perličky :-) ale i pěkně citlivé zuby (kdo zažil bělení v ordinaci může asi vyprávět - protože na tohle bělení se používají velmi vysoké dávky peroxidu) - jak se říká všeho s mírou
Odpovědět
Profilova fotka
holky dobrá pasta je taky odol bělící!!!Stojí kolem 30-40kč a bohužel mi připadá, že má stejné účinky i složení jako Rembrand za 340 ]-( .Každopádně svatbu máme za dveřmi a mě připadá, že už mám zuby zase jako dřív, že mi to najk nepomáhá...ale bez kafe já prostě nevydržím :-(
Odpovědět
Profilova fotka
mě zubařka říkala že peroxid poškozuje sklovinu a ničí dásně ... takže mám radost že ten Rembrandt sensitiv ten peroxid neobsahuje , asi o něm začnu uvažovat ... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
smajlik ale jak píšu v předchozím příspěvku, napřed zkus ten odol!!Výsledek stejný jak po rembrandtovi, jen asi o 300kč levnější!!! ;-)
Odpovědět
Hned jsem bežela vyzkoušet ten kypřící prášek...trochu mi to ppřípadá,jako bych měla vzteklinu, za jak dloho to pomůže? :)
Odpovědět
Profilova fotka
loafer: :-D Asi ho doma taky zkusím :-D consti: Jasný, nejdřív Odol a když zuby neOdolaj tak Rembrandt :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Nečetla jsem celou dis., ale pokud tu ještě nikdo nedoporučil v praze na Novým Smíchově krámek spešl pro zubaky Promi tak doporučuji maj všecko a rozumí tomu samozřejmě je takových obchůdků spoustu a taky mám tu červenou krabičku Swiss něco.. a paráda.
Odpovědět
Profilova fotka
loafer..já když si tak dvakrát vyčistím tím kypřícím práškem,tak je to poznat..kuřačka nejsem :-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?