Poradna nákupů přes eBay

Profilova fotka
Ahoj, vím, že spousta nevěst nakupuje super věci za super ceny přes eBay a taky že spousta holek by tam nakupovat chtěla, ale tápou v tom tak jako já, proto zakládám tuto diskuzi a doufám, že si můžeme být vzájemně nápomocné :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych si přes eBay chtěla koupit štrasový hřebínek do vlasů, ale nedaří se mi nějak vyfiltrovat prodejce co zasílají do ČR a nejlíp co jsou z Evropy. Poradí někdo, jestli to vůbec vyfiltrovat jde a jak je to případně s nákupem z USA? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
Popřípadě jak to je u prodejců z Asie?
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji především nakupovat pouze přes paypal. Peníze jdou vrátit, pokud zboží nedorazí, nicméně s reklamací je to vždy obtížné. Já jsem zatím problém neměla, zboží vždy dorazilo, problém je, jak píšete, spousta dodavatelů nezasílá do ČR, řešila jsem to přes sestru, která žije v UK. Včera jsem objednala zboží zde lightinthebox.com, obchod je celkem populární v UK a USA, tak uvidíme. Narazila jsem bohužel na problém s dph a clem. Spousta čínských prodejců Vám ochotně deklaruje nižší cenu, abyste nemuseli platit dan nebo clo. Tady bohužel ne, tak uvidíme. Mám nákup za 60 dolarů, na který by se vztahovala pouze dan. Chtěla jsem si objednat i šaty za 170 dolarů, to bych ale musela zaplatit i clo, tak nevím, jestli do toho půjdu. Také je důležité jakým způsobem zboží posílají, nikdy neobjednávejte zboží, které by šlo poštou, dlouho to trvá a clu ani dph se nevyhnete, toto zboží je na celnici vždy prohlíženo, aby se ujistili, zda daná cena odpovídá hodnotě zboží.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Zdravím, svatební šaty už mám objednané, tak jsem zvědavá, co mi přijde. Zatím jsem s nákupy z Číny neměla problém, jednou jsem sice nevychytala velikost, ale od té doby koukám na rozměry nebo si o ně zažádám, takže se mi nestalo, že by oblečení nesedělo. Zboží mám navíc ještě o pár procent levnější, díky tomuto cashbacku - https://www.ziskejte.cz/cashback-slev... - když tak zkuste, zvedli to teď na 3 %, což už se celkem projeví :)
Odpovědět
@v_anilka Štrasové hřebínky a vlasové ozdoby vyrábí i v Jablonci, není třeba hledat v zahraničí.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?