Pořad ČT2 Navždy svoji

Profilova fotka
chtěla bych upozornit na dokumentárně laděný pořad navždy svoji http://www.ceskatelevize.cz/porady/10... na který jsem narazila náhodou včera a myslím si, že je to docela zajímavé. Zatím byly odvysílané jen 2 díly, ale docela mě to zaujalo. Takže kdo nezná a bude se třeba nudit, může zkusit shlédnout. Případně můžeme zavést diskuzi o tomto pořadu:)
Odpovědět
@mawenzi Mě tam uplně dostává tak ,,herečka" určitě bych se do televize svěřila s tím,co dělám a ještě když má dvě děti :-|
Odpovědět
jojo je to dobrej porad, me teda dostavaj vsechny 3 pary, kazdej je extremni svym smerem, je to sranda...obcas je mi za nektere az trapne:))
Odpovědět
jejejej, mě překvapuje, že se to tu neprobírá více :-D jsem se včera upřímně zděsila, když jsem viděla svatbu slečny Běly a pana Šestáka 8-) jinak zase jednou dokument, který se sleduje jak výměna manželek ;-)
Odpovědět
Divím se, že tu ještě není Jardy fanclub...
Odpovědět
Profilova fotka
Ten Šesták je hroznej podpantoflák :-) Ti katolíci jsou roztomilí, jak se po tom sexu na sebe už jinak dívaj :-) Víc zaláskovaně.
Odpovědět
Profilova fotka
Vcera jsem dokoukala 5 dilu a moc se tesim na posledni. Jen se take obcas u nekterych ptam stejne jako moderatorka, proc se vlastne berou....
Odpovědět
Tak jsem to dnes dokoukala a musím říct, že je to otřesné. Ukazuje to stav dnešní společnosti. Isabella s Lukášem se k sobě chovali vulgárně, sprostými slovy před dětmi nešetřili. Děti zavírali do pokojíčku, aby měli klid... Vůbec se nedivím, jak to skončilo. Tchýně semetrika Běly a Běla vládkyně na jednom smetišti a do toho ušláplý "mamánek" taky jinak dopadnout nemohli. Věřící pár působí v dnešní době zase až moc idylicky. Takových lidí je málo. Zajímavá sonda do dnešní společnosti. Těch věřících je mezi námi málo a ostatních prototypů (děsná tchýně a vulgární nevyzrálí rodiče) je v ČR až moc.
Odpovědět
no, je to síla, přiznám se já viděla jen asi poslední 3 díly, ale ani ne celé, jen dnešní celý už jsem zde na jiné diskusi psala, že bohužel všechno si před svatbou vyzkoušet stejně nejde, a že ti co spolu před svatbou spolu žijí x let jako manželé, tak se také častěji rozvádějí, než ti co spolu předem nežijí vůbec holky se divily, hodně tomu, že prej "musím ho mít vyzkoušeného", že to jinák nejde ale ja tady i ta druhá strana, ti věřící mají nyní "drive" tím jak začali spolu nově žít jako manželé, posunulo se to do sexuální oblasti, tak mají ještě co objevovat, budou se sžívat, různý věci budou pro ně poprvé..... a to dává vztahu "kvas" nebo "mládí" nebo nevím jak to napsat....prostě mít ty fáze postupně a ne hned všechny najednou má něco do sebe, některý věci prostě nepřeskočíte. Vztah by měl mít nějaký postupný vývoj, ne vše hned "vystřílet" na začátku a ...a co pak dále....přijde mi že dneska se na všechno / tím nemyslím jen sex/ velmi a zbytečně spěchá ale jinak síla, ty děti taky, no blbý, no :-|
Odpovědět
Ale nechce tu někdo tvrdit, že to jak to dopadlo, že to nečekal??? To bylo jasný hned od začátku... Jarda se od matky neodpoutá a Běla potřebuje mít vše pod kontrolou = rozepře kvůli matce; věřící to budou silně prožívat, samozřejmě - protože tomu věří a ti dva poslední - tam bylo od první minuty jasný, že ona se chce brát jen kvůli tomu jednomu dni a co bude potom, to se uvidí... :-)
Odpovědět
@dracula Podle mě je to právě naopak.. běžná sonda = průměrný pár, průměrná svatba => minimum diváků
Odpovědět
@duschan tak tak, oba dva páry pohořely na tom, co bylo zřejmé už před svatbou. Jestli si někdo myslí (jako Isabela), že po svatbě se to změní, tak je hodně mírně řečeno naivní.
Odpovědět
@luj89 Bohužel pracuji s dětmi a takových sprostých rodin na děti a rodin, kde generace spolu nevycházejí, je čím dál víc a není těžké je najít. Takže bohužel to je odraz naší skutečné společnosti. Jen těch věřících je jako šafránu. Sama jsem nevěřící, ale děti z věřících rodin jsou opravdu skromné.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
A těm,co mají už svatbu za sebou,nebo viděly Navždy svoji doporučuju taky shlédnout Čtyři v tom...taky velice zajímavý dokument! :-) ....V tuto chvílí se dokonce točí jeho pokračování :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
@amemait1 tak jsem zkoukla včera první 3 díly druhé série čtyři v tom a je taky skvělá. Je to opravdu moc pěkně udělané a člověk úplně žije s nastávajícíma maminkama, trne, zda budou mininka v pořádku, jak to všechno bude... Umí to prostě vzít pěkně za sdrce, stejně jako ta jednička.
Odpovědět
Profilova fotka
viděla jsem navždy spolu, čtyři v tom i druhou sérii co teď běží. Všechny tyto dokumenty jsou velmi zajímavé. Dost podobným dokumentem jsou i manželské etudy a pokračování po 20 letech. Za 2 roku se bude vysílat 3. série. Mě velmi casosberne dokumenty zajímají např. Láska v hrobě, Katka, René či Marcela
Odpovědět
Profilova fotka
@kmotra87 po tom se budu muset někdě podívat.
Odpovědět
Profilova fotka
@mawenzi já to hledala asi tak před 3/4 rokem a našla takže kdybys potřebovala pomoc s hledáním písni :-) Ještě bych chtěla doplnit, že dokument Marcela trochu navazuje na manželské etudy. byla to jedna z hlavních osobností seriálu.
Odpovědět
Profilova fotka
@kmotra87 tak jsem zkoukla první pár, rovnou i po těch 20ti letech. Opravdu moc zajímavé, je to úžasné to takhle vidět. Brali se ve stejným roce, jako moji rodiče, tak si to člověk třeba i trochu může představit, jaké to měli oni.
Odpovědět
Profilova fotka
@mawenzi viď??....já to teď tu druhou řadu prožívám snad víc než tu první... Všechny porody jsou tu takové komplikovanější a všechno je to tak jako víc ze života. Když se narodil Eliáš a zjistili, že nedýchá...tak jsme u toho s manželem seděli, vytřeštěný oči a taky jsme nějak zapomněli na chvilku, že bychom měli dýchat... :-D Moc se nám to taky líbí... :-)
Odpovědět
kdoví, jak se těm třem párům žije dneska :-) a obdivuji Bělu, jak všechno organizovala nakupovala ve slevách, až teď to dokážu ocenit, co s tím bylo práce :-D
Odpovědět
Sice jsem to viděla už loni, ale v rámci svatebních příprav se na to teď koukám znovu. Můžu říct, že z některých věcí jsem ještě víc v šoku než poprvé. Už jen to, že někteří vlastně nevědí proč se berou. Rozhodně je to zajímavý :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@evzeniegrandetova nevím, jak ostatním, ale věřícímu páru (docela často se s nimi potkávám na akcích) se má v brzké době narodit miminko a jsou spolu stále a nejen vypadají, ale očividně i jsou šťastní a na miminko se moc těší
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?