Podvodníci na Beremese.cz

Dobrý den, chtěla jsem napsat přímo některé z administrátorek stránek, ale nenašla jsem adresu :( Chtěla bych nahlásit pokus o podvod (vlastně si myslím, že jsou dva). ]-( Tento týden se mi ozvaly dva kontakty ze zahraničí. Chtěla bych nahlásit tyto e-mailové adresy a tel. kontakt všem paním/slečnám, kterým se dotyční ozvou - jsou to: Doris Smith a tel. číslo s předvolbou jednoho z afrických států +234 902 323 3045 údajně z Ruska a Anthony Anniceta údajně z Anglie. Oba zájemci psali lámanou češtinou a bylo jasné, že jsou cizinci. (Dost divné, že by chtěli objednávat v českém bazárku). Nejprve mi nedošlo, že se jedná o podvod a tak jsem poslala platební údaje a své telefonní číslo zájemci "Doris". Následně mi byly poslány instrukce, že z účtu kupujícího byla odstavena částka, kterou dostanu až zaplatím výdaj na kurýra - asi 550 euro!!!.. to už mi došlo, že tu fakt něco nehraje a přestala jsem dotyčnému odepisovat. Neodpustila jsem si nakonec mu napsat, že mě má s tím podvodem přestat obtěžovat a dokonce mi napsal, že mě nahlásil na policii.. Takže dámy, buďte obezřetné a prodávejte věci jen lidem z Čech a Slovenska nebo lidem, co tu žijí.. Díky a doufám, že si to přečte co nejvíc uživatelů.. Zdravím, Luca
Odpovědět
Profilova fotka
Tohle se tu řeší už asi dva roky. Nechápu, že s tím zatím nikdo pořádně nic neudělal. Zablokovat přístup ze všech zahraničních IP adres by bohatě stačilo a beremku by to neublížilo.
Odpovědět
Dobry den, take jsem byla tento tyden touto Doris Smith kontaktovana. Napsala jsem ji nakonec, ze mam primeho kupce, kdyz mi doslo, ze je to podvod! Nenachytejte se. L.
Odpovědět
Mě spíš zaráží, že s tím nikdo nic nedělá.. protože se mi téměř každý den na inzeráty ozývá jiný podvodník..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?