Podvidnici kam se hlasi

Profilova fotka
Dobry den tet nedávno bylo ve zprávách že podvodnici maji nove finty kupují svatebi šaty komunikuji zasadne anglicky dme nedavno dva takový podvodnici kontaktovaly kam je mam nahlasit?
Odpovědět
Dobrý den, souhlasím s dotazem. Nechápu princip podvodu, nic jsem o tom neslyšela, ale jeden se mi ozval z USA. To je tedy podvod?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Je to podvod. Nejdříve nabizeli více, nez šaty stojí.Teď už ani to ne. řeknou ti, že platbu odešlou, až jim ukážeš důkaz, že jsi balíček odeslala. Potom si počkaji az oskenuješ podaci lístek z pošty. Potom jako zadají omylem špatnou (vyšší) částku z jejich banky a napíšou ti, abys jim ten rozdíl zaplatila. Dokud nepošleš ten rozdíl, abys vyrovnala ten omyl, tak jako dají bance příkaz, aby neuvolnila blatbu. V lepším případě příjdeš jen o šaty v horším i o peníze. Já unikla podvodu jen díky státnímu svátku. Balíček stihl dojít jen do Prahy, než mi došlo o co jde. Nechala jsem si ho vrátit. Od té doby se mi ozvali dva podvodníci, někde tady je seznam podvodných emailových adres. Hodně štěstí. Katka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?