Podvádí mě manžel? Co myslíte?

Ahoj, se stejně starým partnerem (29) jsme 33 měsíců. Od února pracuje v nové firmě. Zhruba poslední 3 měsíce se mi zdálo, že přítel je trochu jiný. V té době jsme začaly plánovat rekonstrukci půdního bytu. Přítel chce i dítě, plánuje společnou dovolenou, stále mluví o naší budoucnosti. Před těma 3 měsícema začal s novýma kolegama chodit na akce. Stále jsem byla klidná. Vždycky měl mobil na stole, pak najednou zůstával v bundě apod. Tak jsem se podívala do mobilu. Žádná smska nebyla uložená, ale denně si s kolegyní (37, rozvedená, bezdětná) psali smsky. Čas byl vždycky, když jsem nebyla doma. Proběhl i nějaký hovor. Tohle jsem neprovařila na sebe. Nejdřív to bylo průměrně 3 smsky denně (někdy byla jenom 1, někdy i 5), pak cca 1 denně (někdy žádná, pak třeba 3), teď je to cca 1 za 3 dny. Na mojí otázka, zda je mi věrný, odpověděl, že samozřejmě. Před měsícem mi to nedalo a opět jsem jukla do přijatých zpráv. Kolegyně psala "Přijď, mám depku, potřebuji vědět, že mě máš rád". Přítel stále tvrdí, že si s ní jenom dobře rozumí, ale nespí s ní.
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
ahoj,a zmenil sve chovani k tobe nebo je stejny?
Odpovědět
nějak nechápu, když nebyla v tom mobilu uložená žádná sms, z čeho jsi poznala, že si s tou kolegyní denně volá apíše? No, tak je na tobě, jestli mu věříš nebo ne, neznáme ani tebe ani jeho, těžko říct, jestli je s ní jen kamarád nebo s ní spí... =-) Takhle, mluví před tebou o té kolegyni? Ví, že máš podezření a proč?
Odpovědět
ivett - nektere mobily maji funkci "citac zprav" a tam se uklada, kdy ti od koho prisla sms a kdy tys komu napsala, takze je to poznat, i kdyz jsou vsechny sms vymazane ;-)
Odpovědět
zezul: aha, to jsem netušila, hlavně nevím kde bych to tam hledala :-N
Odpovědět
Chování příliš nezměnil. Zdá se mi pořád stejný. O kolegyni přede mnou mluví úplně normálně. Stejně jako o ostatních. Ví, že mám podezření, ale prý miluje jenom mě. Zrovna nedávno mi říkal, že se snažil přijít na to co ona by měla a já nemám. Prý jednoznačně vyhrávám.
Odpovědět
prazacka tak v čem je problém? mu zkus věřit...tu kolegyni znáš? vidělas ji? měla jsi možnost s ní mluvit?
Odpovědět
ja to mam kdyz dam zpravy - textove zpravy, tak jak je moznost vytvorit novou, prijate, odeslane... tak asi na poslednim miste. Uklada se tam asi poslednich 20 cisel, na ktere jsi psala nebo ze kterych jsi sms dostala, i s presnym casem... Prazacka - ja bych to nehrotila, tech sms neni zase tolik... Obcas bych se koukla, ale pokud by tam nebylo nic z jeho strany, tak bych to neresila... Muj pritel dela v babskem kolektivu, je jich tam 20 a z toho jsou jen 4 chlapi, vic si rozumi se zenskyma a je to v pohode ;-)
Odpovědět
no já nevím, já bych mu do telefonu dál nelozila, to pak moc o důvěře není... :-N
Odpovědět
ivett: prostě mě rozhodila ta smska "Přijď, mám depku, potřebuji vědět, že mě máš rád". Samozřejmě jsem se uklidňovala, že kdyby spolu něco měli, tak napíše " .... potřebuji vědět, že mě miluješ" a ne jenom rád. Osobně ji neznám, ale vím jak vypadá.
Odpovědět
No já nevím - asi bych to neřešila a netrápila se. Pokud jak píšeš své chování k tobě nezměnil, není popudlivý, nezanedbává tě, nemá více "firemních" schůzek tak bych to nechala být a netrápila se. Já pracuji v kolektivu samých chlapů. No a s jedním jsem se více seznámila - on je takový "kecálek" no a když měl trápení nebo potřeboval radu tak psal třeba i 6x denně popř. zavolal. Já bych v tom viděla opravdu přátelství.
Odpovědět
zezulicka: přítel si vždycky víc rozumněl se ženskýma, obzvláště s o něco staršíma. SMSek není málo, duben/květen 90, květen/červen 40, červen/červenec 10
Odpovědět
prazacka nepídila bych se potom, čím víc budeš podezřívat, tím spíš se něco stane...Třeba jsou fakt jen kamarádi a ona potřebovala utěšit...on před tebou tají, že se s ní schází, volá si a píše? Rozhodně bych ale "sem tam" do toho telefonu nekoukala a spíš bych to řešila přímo s ním, na rovinu mu říct, že jsi mu do toho tel. vlezla (nevím jak to máte nastavený, u nás by to neprošlo) a cos tam viděla...
Odpovědět
Článek se načítá
Asi před 4 týdnama jsem šla výjimečně spát dřív než přítel. Pak jsem se vzbudila a šla jsem na WC. Když jsem přišla do obýváku, přítel měl v ruce mobil a hned, že píše jenom upomínku. Druhý dne jsem našla v mobilu výpis, že psal kolegyni. Chápu, že se těžko vysvětluje, proč píše kolegyni o půlnoci.
Odpovědět
ivett: já jsem se ho vlastně ani neptala, jestli si s ní píše a volá a jestli se s ní schází. Ikdyž jednou řekl, že mu psala. Já jsem nikdy nikomu do telefonu nelezle. Tohle je první případ. Asi by to neprošlo. Styděla bych se za to.
Odpovědět
Prazacka.. poradila bych jenom jdeno, nekoukat do mobilu, za prve co oci nevidi to srdce neboli... a pokud nezmenil chovani k Tobe a rika, ze "vyhravas" v porovnani s ni, tak bych byla naprosto klidna!!! Proste si spolu rozumi a dokazi jeden druhemu poradit!!! Ja mam take spise kamardy, se kteryma si povidam jako kdyby to byla kamradka!!! A holt nekdy ta depka prijde a potrebujeme toho kamarada, aby nam pomohl a rozveselil!!! Proste bych se v tom nestourala a zila dal stastne se svym pritelem!!! ;-) Hodne stesti ;-)
Odpovědět
hm, podle mě se zbytečně trápíš, ale nevyřešíš to nijak, pokud si s ním o tom prostě nepromluvíš...A pokud se nepřiznáš k tomu, žes mu tam vlezla, asi zěžko zdůvodníš, že víš, že si píšou nebo volají, a chápu, že by ses za to styděla, to bych se styděla i já (proto jsem psala, že u nás to nepřichází v úvahu, ale to je jiné téma)... Nevím, podle toho co píšeš, se počet těch sms zmenšuje a na druhou stranu v půlnoci jí píše, no já nevím co bych si myslela...
Odpovědět
No mas dve moznosti, bud si s nim promluvis a priznas, ze jsi mela pomateni mysli a vlezla jsi mu do mobilu ( v tom priprade riskujes to, ze uz Ti nebude tolik verit a zaroven ukazes, ze mu neveris ty ) a nebo na to proste zapomenes a jedes dal!!! Neznam Vas ani jednoho, ale to co pises, myslim neznamena nic;-) jenom si holt padli do kamaradske noty ;-) zalezi jak se rozhodnes a jak to citis ;-)
Odpovědět
Asi jsem zbytečně paranoidní :-S Asi to nechám být.
Odpovědět
souhlas s marti... ;-)
Odpovědět
Jj.. to bude lepsi reseni;-) tak drzim palce at ten cervicek zvedavosti brzy odejde a jsi v pohode ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak, kdyz jsou takovy kamaradi, tak ji pozvi k vam na veceri a uvidis hned, jestli si proste rozumeji nebo po sobe hazi oci ;-)
Odpovědět
To možná není úplně špatnej nápad. Ale s přítelem jsme zvyklý, že se s kolegy toho druhého nescházíme. Já chodím na svoje akce sám, on chodí na svoje pracovní akce sám.
Odpovědět
Zmena je zivot ;-)
Odpovědět
Zkusím se nad tím zamyslet 8-) Poslední dobou se mi zdály o nich i sny. Že je spolu někde vidím, že spolu někde jednou autem.
Odpovědět
No tak koukam, ze Te to honi i ve snech... I kdyz my lide jsme dobri herci, takze nevim, zda by Ti ta vecere neco dala... Proste bych verila priteli a smitec ;-)
Odpovědět
Jsem se rozhodla věřit mu
Odpovědět
No vidis ;-) tak hodne stesti ;-)
Odpovědět
A kolik píše SMS denně tobě a kolik Ti jich píše o půlnoci, když je mimo domov??? Nechápu moc když jsou kolegové, tak proč si ještě musí psát po práci. Já bych si na to rozhodně posvítila.....
Odpovědět
Konvalinko neni to zase az tak oukej, ze si pisi v noci, ale do nich nevidis.. proste jenom mela problem a potrebovala potesit ;-) kdyz mam take problem, tak kamarad je od toho aby ti pomohl i v noci, nebo snad neee ;-)
Odpovědět
Nedovedu si dost dobře představit, že bych o půlnoci psala nějakýmu kolegovi z práce a manžel spal vedle v ložnici a rozhodně by se mi nelíbilo, kdyby on dělal to samé. Kamarádství je krásná věc, ale prostor manželství musí každý můj kamarád respektovat - o půlnoci nepíšu kamarádům, maximálně kamarádkám, ale zatím se mi to ještě nestalo. Je to asi jinej pohled a každý má nárok to vidět jinak, ale já prostě tyhle dvě oblasti rozděluju dost důsledně a to samé chci i po manželevi.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?