Pliesen v prácke. Ako na to?

Chcela by som poprosit vsetkych o radu. Cca pred pol rokom sme si kupili novu pracu a asi pred mesiacom som zitila, ze v nej mam pliesen. Plesnivie mi to v tej zasuvke, kde sa dava praci prasok. Tak som to vycistila a uz to tam mam znovu. Neviete, ako sa toho zbavit a ako tomu predchadzat? Za vsetky rady dakujem.
Odpovědět
Profilova fotka
Neudržuje se ti tam vlhkost? Já jsem v šuplíčku plíseň nikdy neměla. Vždycky po praní otevřu dveře od bubnu a šuplíček od prášku, aviváže,... a nechám to vyschnout a až pak (třeba druhý, klidně i třetí den :-N ) to zavřu.
Odpovědět
Profilova fotka
Já teda šuplíček neotvírám nikdy a plísen tam nemám =-), ale třeba máte fakt větší vlhkost v koupelně. Tak nech šuplíček po praní otevřený a vytři ho hadříkem
Odpovědět
Prave ze aj mna to dost zakocilo. Doma sme taky problem nikdy nemali a suflik sa nikdy nevytahoval... Ja som ho od vcera zacala z pracky vyberat (nemozem ho nechat len vysunuty, lebo by zasahoval do dveri kupelne), tak uvidime, ci to pomoze... Skor ma zaujimalo, ci s tym ma nikto skusenosti... Manzel tvrdi, ze je to kvalitou vody. Co myslite?
Odpovědět
nam to pracka tiez tu robi, lebo v tomto dome nie je moc dobre vetranie, akonahle necham suflik v sufliku, na druhy den tam najdem co? Plesen. Ked ho vyberiem, hodim do bubna a necham bubon otvoreny, tak je po probleme, akurat ze na to casto zabudnem =-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?