Plat grafika. Jaký je?

ahojte holky, prosim mam bojovej ukol a zadnyho grafika v okoli neznam - potrebovala bych vedet, kolik bere prumerne mesicne grafik, kdyz je normalne zamestnanec. kolik kdyz dela sam na sebe a jaka je tak mzda za hodinu diky! sef si vymysli a zkouma, jak kde usetrit, ale pry kolik by nas event. vyslo, kdybysme zamestnali nekoho na stalo na tuhle pozici. diky za tipy.
Odpovědět
lu.okurka, na jobs se dal kdysi nastavit nějaký filtr, pomocí něhož jsi zjistila průměrný plat u konkrétní profese. nevím, jestli je to tam pořád, a asi je potřeba se zaregistrovat. ale zkusit to můžeš.
Odpovědět
lu.okurka: Musíš specifikovat... Grafik... Jaký grafik? V novinách, v reklamce, v IT? A kde? V Praze? Na Moravě? ikarkulka: podobné srovnávací tabulky najdeš na každém lepším personálním serveru - jsou naprosto zcestné...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj dělám grafiku něco přes dva roky. Můj přítel přes dest let. Plat je tak kolem 30-4O tis, záleží kde, v Praze i dost víc. Taky záleží jaké je to agentura. Můj má tak 25 tis. Hodinová sazba se pohybuje u těch dobrých tak kolem 600kč/hodina taky záleží co se dělá. Je to ale různé :-| můj plat je tak 12 tis takže asi tak.
Odpovědět
Plat je okolo 30-40 tis.Tvoj priateľ zarobí 25 tis. a ty 12 tis.? Neaké divné nie?? :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?