Pamatujete si z vlastní svatby vše?

Tak holky, přiznejte se, je tu nějaká nevěsta, která má malý okýnko ze svatby? Já musím přiznat, že jsem z různých videí zjistila, že si zas až tak všechno nepamatuji =-) bylo to krásný, užívali jsme si to, hodně se tančilo a taky jsem byla hodně rozlítaná. Za den jsem toho moc nesnědla, šampaňské teklo proudem, ale celou dobu jsem si myslela, jak jsem v pohodě :-S Tak mě jen zajímá, jestli jsem v tom sama :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Říkaly mi už dvě nevěsty že si v podstatě celý den od začátku obřadu až po párty vůbec nepamatují 8-) a ne kvůli alkoholu, jednoduše kvůli hodně silným emocím :-)
Odpovědět
Já si taky toho moc nepamatuju. Respektive mám pocit, jako by celý den proběhl v nějakém jiném časovém pásmu, jako že něco co běžně trvá třeba 10 minut mi z toho svatebního dne sebralo dvě hodiny. Zas je ale pravda, že večer jsem padala do postele jak kdybych prožila týden bez spánku a následně jsem pak ještě další týden dost dospávala (a to jsme neslavili do rána). Takže já si opravdu nepamatuju vše. Třeba z obřadu mám opravdu okno a ani při prohlížení fotek se mi t nějak moc zpětně nevybavuje. Tak třeba ještě pomůže video, abych si to osvěžila, na to ještě čekáme :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si pamatuju asi všechno, strašně jsem si ten den užila, už od rána... ale my neměli nic hektického, všechno rodinná pohoda... alkohol byl a ne málo, ale já jsem do toho jedla jako nezavrena, takže alkohol neměl šanci mě zvalcovat :) ty stavy, kdy je osm večer a najednou půlnoc znám třeba z plesů, kdy je srumec, tanec, panáky a už je konec :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že právě to je důvod, proč se pořizují fotografie a videa... je to tolik emocí smíchaných i s nějakým tím stresem /někdy menším, někdy větším/, že možnost uvědomit si naplno ty momenty máte až později.... :-). Standa
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?