Osvědčil se vám nějaký oční krém? Doporučte

Ahoj, našly jste nějaký účinný prostředek na vrásky pod očima. Používám speciální krémy (i dost drahé), ale nějak se mi zdá , že to nemá cenu. Pořád mám kůži hrozně jakoby suchou a vrásky tam zůstávají. Samozřejmě nepředpokládám, že po nějakém krému zmizí, ale osvědčil se vám opravdu nějaký?
Odpovědět
Profilova fotka
Já zase bojuji s kolmými vráskami na čele. Ne a ne se jich zbavit - a to je mi teprve pod 30.. :-D Prý to může být způsobeno i spánkem na boku, obličej se tím mačká. Ale vrásky pod očima...? Co změnit trošku jídelníček? Pít více vody a méně kafe, omezit cukr, alkohol... Ale to má spíš vliv na kruhy, nevím, zda i vrásky. Fakt nevím, krém může být vhodný doplněk, ale podle mě toho sám moc nezmůže... bohužel... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
misskka, dost záleží jakou máš pleť-pokud suchou, tak s tím moc nenaděláš a maximálně tak hydratovat jak zevnitř tak zvenku a používat vhodné krémy. U smíšené a mastné pleti většinou není problém s vráskami, bývají až později a je to dáno právě druhem pleti. Mě je necelých 30let, dřív jsem používala jen hydratační oční gely, ale jen občas, teď mám krém Clinique-all about eyes a používám ho 2x denně cca 1/2roku-zmizeli mi takové ty miniaturní vrásečky těsně pod okem. Krémík je super-má výbornou konzistenci, není mastný, lehce se střebává, jen mě po něm šíleně štípou oči ihned po nanesení, takže budu zkoušet teď něco jiného. Co máš vyzkoušeno ty? Zkoušela jsi třeba oční Lancome-Primodriale? Ten je prý také dobrý...
Odpovědět
Myslím, že životasprávu dodržuj, hodně piji ( :-) alkohol jen občas a nijak moc), kafe maximálně jednou za den, moc nesladím, hodně zeleniny. Pleť: no mám takovo tu T zonu, jinak ok. Jen pod oima jsou ty vrásky. Krémy jsem zatím vyzkušela od Vichy, přes Clinique (myslím, že to bylo zmiňované all about eyes), až nyní Lancome-Primodriale. Takže vaše zkušenosti a rady přivítám, nebo jsem tu jediná s tímto problémem....
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám dobrý zkušenosti s růžovým balzámem od tautropfen, používám ho pravidelně a pleť se mi zdá hladší, "vyžehlenější", vypadá odpočatě. Vůbec měním stravovací návyky, ne, že bych se do teď stravovala ve fastfoodech, ale dávám si větší pozor na suroviny a používám bio potraviny, zeleninu, tekutiny apod. Všechno se vším, ale zpátky k tomu balzámu - je hutný, ale pleť se po něm příliš neleskne, jsem s ním spokojená.
Odpovědět
Profilova fotka
miss, ještě jeden tip z přírodní kosmetiky: Kolem očí se často tvoří vrásky, protože pokožka je v těchto místech velmi tenká a málo hydratovaná. V péči o očí okolí a jako prevenci tvorbě vrásek stačí sáhnout po obyčejném vaječném bílku. Příprava Na jednu dávku budete potřebovat jeden vaječný bílek. 1) Bílek ušlehejte tak, aby měl tužší konzistence, ale ještě nebyl ve stavu "sněhu". 2) Naneste kolem oka -na vnější část oka a partie podél lícní kosti. 3) Nechte působit přibližně deset minut. 4) Opláchněte teplou vodou.
Odpovědět
misskka, ja mam dobrou zkusenost s clinique all about eyes jak zminuje landy a kupodivu, ac jsem na vetsinu kosmetiky alergicka, tak tenhle mi vyhovuje, ale ted prechazim na bio.. ..vzhledem k cenam "luxusni" kosmetiky u nas bych ti taky doporucila spis prirodni kosmetiku, jak zminuje petuli..kdyztak se mrkni do prirodni diskuze, kde o tomhle debatujem..rekla bych, ze nez si patlat na oci drahy chemicky krem, je lepsi se pustit do prirody.. ja ted zkousim tautropfen ocni balsam..rekla bych, ze je lepsi na noc, protoze je hodne mastny a nehodi se pod make up .. http://www.greenwave.cz/znacka/tautro... nebo josefka zminovala, ze ji vyhovuje ocni krem od welledy..
Odpovědět
Děkuji za tipy. Bílem vyzkouším! Prosím, kde se dá koupit tautropfen - kamenný obchod v Praze? Nějak si neuvědomuji, že bych někde tohle kosmetiku viděla. Přesně to je můj případ, mám hrozně sucou pokožku kolem očí, u všech krémů mám pocit, že se do mě hned "vsáknou".
Odpovědět
misskka, obchod je vedle tesca..www.greenwave.cz
Odpovědět
Děkuju, to mám kousek od práce, tak si tam o polední pauze dojdu.
Odpovědět
Profilova fotka
Není špatný z Avonu stříbrná tužka Solution proti mimickým vráskám a stojí cca kolem 300 Kč, vrásky kolem rtů mám pryč :-) kolem očí zatím nemám, ale zkus snad zabere i tam ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 letech
Jakékoliv krémy proti vráskám z mého pohledu nefungují, Krémů proti vráskám je všude mnoho, často najdete i stovky značek, které obsahují matoucí složky. I ty na které se zrovna práte. Spoustu žen jde cestou pokus omyl, a když zjistí co jim pomáhá, tak to používají. Tento postup, ale vás může vyjít hodně draho. Tady i všude jinde to píšou : . Můžete samožřejmě tomu předejít, ale aby Vám zmizely, tak s tím nepočítejte.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Já mam vyzkoušený jeden speciální krém na vrásky, který obsahuje krevní protein a ten je pravě na vrásky a všeobecně pokožku moc dobrý. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Za sebe mohu doporucit Martina Gebhart ocni fluid. Je to prirodni produkt. Da se koupit napr. na biooo https://www.biooo.cz/martina_gebhardt.... Uz ho pouzivam necele 2 roky, rano i vecer. Ma prakticky aplikator, takze clovek pouzije jen tolik, kolik potrebuje. Tato lahvicka mi vydrzela rok, a ta druha lahvicka vypada, ze vydrzi tez. Zacala jsem pouzivat po 25 narozeninach (brzy oslavim 27), a mensi vrasky pod ocima opravdu zmizely.
Odpovědět
Podle mě je https://makeup.cz/ nejlepší internetový obchod s kosmetikou. Mají obrovský výběr zboží a skvělé ceny. Také mě příjemné překvapil lidský a profesionální přistup manažerů, kteří mě velice rychle kontaktovali! Vždy odpovědí na otázky, které vás zajímají a poradí vám s nákupem :)
Odpovědět
Šampon od značky Recepty babičky Agafyy jsem použila poprvé. Zaujalo mě, že je “Vaječný“. Má příjemnou vůni, při aplikaci má hedvábnou texturu a dobře se opláchuje. Lak na vlasy odstranil bez žádných problémů. Jsem spokojena. Prozkoumám si tuto kosmetickou řadu podrobněji a na https://makeup.cz/ si objednám ještě něco jiného :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Dobrý den. Já mám super zkušenost se značkou Larens. Mám přímo krém na oční okolí a je super. Mohu jen doporučit 🙂 Je to Švýcarská značka, takže jsem objednávala z českého e-shopu tu https://www.tvaratelo.cz/
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?