Oslava narozenin. Co udelat k jídlu?

Profilova fotka
Ahoj kočky. Chci uspořádat oslavu mých narozenin. Problém je ten, že oslava se bude konat v pátek navečer a já budu mít na přípravu jídla a všeho okolo tak max. dvě hodinky. Navíc vůbec nevím, co za jídlo nachystat. Oslava bude jen s mými kamarádkami, nic velkého. Určitě bych chtěla udělat nějakou teplou večeří a pak nějaké jednohubky. Napadlo mě i tiramisu, ale to si budu moct připravit den předem, takžýe to by neměl být problém. Nemáte tipy na nějaká dobrá, zajímavá, ale přitom pokud možno rychlá teplá jídla? Nebo nějaké jídlo, které si mohu připravit dopředu a pak jen upéct atd.? Co vám kde chutnalo nebo se vám při pořádání takové oslavy osvědčilo? Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak já dělala rychlou véču pro hosty: kuřecí medailonky a k tomu těstoviny s brokolicí...slavilo to velký úspěch a je to relativně rychlé
Odpovědět
Profilova fotka
Díky za tip. Já minule dělala kuřecí křídla a salát, ale holky spíš zhltly ten salát. Asi všechny drží dietu :-N =-) . tak nevím, co vybrat letos, aby jim to chutnalo... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
já to udělala tak,že jsem dala těstoviny s brokolicí kterou jen jen podusila,osolila a dala na ni trošku pepře. Těstoviny jsem měla studené tak jsem vše na chvilku hodila na pánev (i s brokolicí)do štávy po medailoncích. Ty jsem dělala tak,že jsem nakrájela kuřecí prsíčka,osolila jsem je,jen trošinku okořenila zázvorem a osmahla jsem je na olivovém oleji. Pak jsem do středu talíře dala hromádku těstovin a naskládala jsem porci medailonků. Jedla i ségra co si drží štíhlou linii :-D tak snad jsem alespon trošinku pomohla ;-) přeji pěknou oslavu x-)
Odpovědět
Profilova fotka
consti: super je zapečená vepřová panenka s celerem, máš zájem o recept? je to rychlé a skvělé...a jde to i s hovězím...
Odpovědět
juj tolko jedal si viem predstavit... Pecena rolka (nachystas dopredu a das len piect) plnena kyslou kapustou a klobaskou (efektne pri krajani) pripadne sunkou a syrom... Kadecim... Grilovanie priamo pred nimi by sa nedalo? Prip. maso pecene v rure.. Tiez mi napadli salaty, to je vdacne a rychle a nachystas popredu. Inspiruj sa aj na mmb pripadne tv paprika ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
binki hoď recept. ;-) luciferova taky díky za tip ;-) .
Odpovědět
Ahoj consti, taky hlasuju pro salát, nějaký těstovinový nebo rýžový, je to raz dva a dá se to udělat předem. Jinak je super udělat štrůdl na slano, např se špenátem a novou, nebo šunkou a eidamem, jak kdo chce...je to super a každýmu to chutná.
Odpovědět
ja by som ti odporucala mozno aj ryby skusit..su zdrave a priprava dlho netrva..ci uz na panvici alebo v trube..a k tomu chutny zeleninovy salat a nejake tie zemiacky a mas :-) pripadne kuracie prsia,tiez nenarocne na pripravu ;-)
Odpovědět
A co lasagne (nebo jak se to píše :-N ) Teď mi jeden kamarád z Anglie vykládal jak je to super rychlý a chutný jídlo. prý stačí 30 min v troubě ;-) Jinak já budu slavit narozeniny v sobotu, taky budu mít jen pár hod. na přípravu, a budu péct bábovku, dělat nepečený jablečný dort s piškotama (dopředu) a jednohubky, možná nějakou obloženou mísu (zeleniny, uzeniny, sýry) s pečivem...
Odpovědět
Profilova fotka
kridylka jak jsou na to Maggi napady, rychly a dobry, my se je delame kazdej patek doma, zavislaci... pak je super tohle,to jsem delala v nedeli a je to bleskovka http://www.mimibazar.cz/recept.php?id...
Odpovědět
Profilova fotka
consti: do pekáčku (nebo lépe zapékací misky) rozprostřeš na plátky nakrájené maso (vepřové), celé to posolíš a postříkáš sladkým kečupem (přiměřeně), pak posypeš nastouhaným syrovým celerem (pro 4 lidi dáš tak jednu bulvu), celé posypeš nastrouhaným sýrem (např. eidamem), přidáš trochu olivového oleje a podliješ to vodou, dáš péct, dokud není maso křehké (pozor na sýr, pokud máš silnější troubu, mohl by se připéct). Dělám k tomu pečené brambory s česnekem (do olivového oleje nalisuji cca 7 stroužků a posolím). nedávno jsem zkoušela hovězí kostky v této úpravě a taky to bylo dobré. manželovi to chutná, hostům to chutná. tak dobrou chuť :) znáš recept na jogurtové kuřecí řízky?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojík, my slavíme v pátek narozeniny od manžela a budu dělat nějaký nepečený dort a štrůdl, chlebíčky, obložená mísa, různé slané a jako teplé jídlo udělám jen kuřecí nudličky bez přílohy jen s okurkou do velké mísy.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?