Opravdu pro vás svatba znamená tolik, že vzniklo beremese?

Jsem tady na beremese.cz poprve - a jen valim oci.Zeny, divky, nevesty - asi jsem uplne mimo, ale vysvetlete mi : opravdu ten jediny svatebni den pro vas znamena tolik, ze kvuli tomu vznikly webovky, skupiny, diskuze , fotoalba .....??!! Nebo je to pro vas jako dalsi ze "zajmovych" webu, podobne jako stranky o drbech, bulvaru. kosmetice, vareni, o detech ? Dekuju za vysvetleni !
Odpovědět
1
2
6
korona: za mě osobně mohu říci, že oboje. Připravit takový den není opravdu za měsíc jak jsem si zprvu myslela. Ale až teprve tady jsem dostala potřebné informace na církevní obřad, když nejsem pokřtěná. Co všechno to obnáší, kam se obrátit pro termíny a tak dál. A mimo jiné tu zjistím zajímavé podněty třeba na téma laserová depilace a tak. Takže je asi na tobě, co od toho čekáš. Nemusíš být zrovna nevěsta typu, co ladí stůl s celou svatbou a každou mašličkou a smětím (kamínky, perličky, peříčka) na stole a přesto ti to může něco dát. :-D
Odpovědět
@korona pro mě je tenhle web: 1. inspirací 2. zdrojem typů na fotografa, hostinu, kadeřníka atp. a osobně si myslím, že pro každýho je jeho svatební den důležitý jinak.... jinak se k němu bude stavět někdo, kdo si ten den představoval od svých 8 let a jinak ten, který ho třeba odkládal právě kvůli náročnosti organizace s tím spojené.
Odpovědět
a neni vam lito tech penez, casu a energie, investovat to vsechno jen do jedineho dne? Vzdyt treba jen ty penize by se daly pak v manzelstvi vyuzit....tisicem jinych zpusobu ? :-)
Odpovědět
Kdyby nám to bylo líto, tak to neděláme :) Přijde mi trochu zvláštní přijít na svatební web se ptát nevěst, proč dělají takovou svatbu, jakou dělají... :) Btw - peníze budou a my nebudem :)
Odpovědět
maroussia a kde jinde se mam na tyhle veci ptat..? Na webu o kulturistice ?
Odpovědět
Me tady prekvapuje spis to, nez kolik to stoji to, jak moc to nektere nevesty prozivaji.. viz. napr. alba z priprav, a to nektere podle toho, co tam napsaly, nebyly jeste ani pozadany o ruku (tudiz maji to do "foroty"), a pak alba ze svatby samotne.. protoze na tyto stranky muze kdokoliv a tudiz publikujete svoje soukrome fotky naprosto vsem... je to dost velka ztrata soukromi..
Odpovědět
Kulturistů by ses mohla ptát, proč posilujou :) Nemyslím to nijak špatně :) :) Beremko je opravdu nejobsáhlejší zdroj inspirace a informací na jednom místě :)
Odpovědět
bolekat...tak ta publikace soukromych fotek...to je kapitola sama pro sebe.Facebook, blogy, ruzny profily vsude mozne po siti..to uz je na kazdym, kolik da verejne vsanc.Ovsem pak se nikdo nesmi divit, ze kdokoli ty fotky muze pouzit, zneuzit, vystavit jinde..atd
Odpovědět
@maroussia Ja vim.Ja osobne nemam totiz ke svatbam obecne moc dobrej vztah ...tim vic me fascinuje, co vsechno lze kolem toho dne D "nadelat " :)) Taky v dobrym, nechci nikoho urazet.jen je to pro mne uplne nepochopitelnej cizi vesmir... 8-)
Odpovědět
na facebooku mas aspon kontrolu v tom, ze to muzou videt jenom tvoji "kamaradi" kdezto tady je to naprosto volne pristupne.. a to me trochu desi.
Odpovědět
Profilova fotka
@bolekat Tady máš při vytváření alba taky možnost zatrhnout "jen pro přátele".
Odpovědět
@korona A plánuješ svatbu? Tady má prostě člověk možnost se svatebně vyřádit, protože většina lidí má svatby ráda (hlavně ty cizí, kde se zadarmo najíš, napiješ a pobavíš :-D :-D )
Odpovědět
Článek se načítá
@makovaapanenka jo...ale tvoje krajkovy kalhotky muzeme zkontrolovat vsichni koukam :-D :-D :-D
Odpovědět
@bolekat Dobrovolně přijdeš, dobrovolně se přihlásíš, dobrovolně vystavíš fotky... anebo nevystavíš nic :)
Odpovědět
ja to beru, me prekvapuje ale to, ze jsou nektere ochotne to vsechno vystavit pro vsechny.. vc. pradla na svatebni noc!
Odpovědět
@maroussia planovani svatby me desi......vsechny ty detaily, serepeticky kolem..uchhh.Ale asi tomu stejne neuniknu - mame uz jedno dite, chceme i druhe..,...tak snad to stihneme do doby, nez to prvni pujde do skoly 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@korona No a? Já s tím problém nemám. Nevystavila bych tady svoji fotku v nich ani bez obličeje, ale jestli má někdo potřebu si stáhnout to, co tu mám, ať si poslouží, jestli mu to udělá radost. Než jsem sem umístila jakoukoliv fotku, tak jsem se zamyslela nad tím, jestli mi bude vadit, když ji uvidí úplně každý, takže jde o to, co kdo považuje za příliš soukromé a intimní.
Odpovědět
Profilova fotka
Já tady také hledám inspirací. POPRAVDĚ TEN DEN PRO MĚ ZNAMENÁ OPRAVDU HODNĚ... A Kde jinde sehnat nějaké nápady a inspiraci, než zrovna na těhle webech?
Odpovědět
Profilova fotka
Pro mě je to možnost pokecat o svatbě i s někým, kdo to taky prožívá :-) Alba ostatních mě inspirují a je dobré vyměňovat si informace o tom, kde se co a za kolik dá sehnat:-) Nehledě k tomu, že kdo nechce, profil si tu zakládat nemusí :-)
Odpovědět
@korona Někdo plánuje (organizuje) svatbu dva roky a někdo dva měsíce... důležitý je mít ženicha :-D, dva svědky a termín na radnici a taky se vdáš :) :) To ostatní je pro nás nadšence :)
Odpovědět
Ale neztracim nadeji, i svatba lze udelat jednoduse, jenze to by mi asi vsichni pribuzni neodpustili.A zas pripravovat tohle vsechno jen kvuli nim ? To se mi nechce uz tuplem :-S
Odpovědět
Profilova fotka
@korona A kde je psáno, že musíš mít svatbu se všemi serepetičkami? Tak si ji udělejte jen ve čtyřech se svědky, až půjdete z práce, a máš klid ;-) Neber to nijak zle, jen jsem tě chtěla uklidnit, že se svatba nemusí zařizovat skoro vůbec :-)
Odpovědět
@makovaapanenka to je idealni predstava...jenze jak uz pisu vyse...co vsichni ti pribuzni..?
Odpovědět
Profilova fotka
korona - tak to doporučuju svatbu v zahraničí :-) tam to půjde i bez příbuzných,,, ;-) Myslím, že tu někde najdeš o tom diskuzi..
Odpovědět
A co ty a tvůj ženich? Moje mamka (patrně pod vlivem těchto stránek :-D :-D ) na mě zkoušela čokofontánu a potahy na židle... prostě jsem řekla ne!
Odpovědět
Profilova fotka
@korona ...se nám minuly odpovědi :-) Tak je to hlavně TVOJE svatba, takže máš právo udělat si to, jak chceš ty. Na druhou stranu znám z vlastní zkušenosti, co to znamená tlak příbuzných. Ale jestli tě to uklidní, ať to uděláš, jak chceš, VŽDYCKY se najde někdo nespokojený ;-) No a jestli po tom příbuzní opravdu tolik touží a tlak je nesnesitelný, tak jim řekni, ať ti to zařídí oni :-D
Odpovědět
Tak diky devcata.Az se tim zacnu vazne zabejvat, prijdu sem pro rady. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
makovaapanenka - mě zase mrzí, že mě do toho nikdo nemluví.. rodinka řekla - tak jo, příjdeme, ale nic zařizovat nebudeme a teď když je i nastávající na dost dlouhou dobu v zahraničí, jsem ráda, že se můžu na svůj den D těšit alepoň tady..
Odpovědět
Jeste si rejpnu, myslite ze v ceske spolecnosti (statistiky urcite znate taky ) by se ujal server typu Rozvod.cz ? 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@korona určitě
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?