Opálení-SOS

Zdravím. 7.6. mám svatbu a na víkendovém výletě (protože předpovídali zataženo s deštěm!) se mi podařilo dokulata spálit dekolt od trička..Samozřejmě mám korzetové šaty.Svatba za necelé 2 týdny, do solárka se mi moc nechce a na tento týden hlásí zataženo :-(Máte nějakou radu?Děkuji :-)
Odpovědět
Ahoj, no na vybeleni kuze pomaha cerstva citronova stava, ale nevim jestli to pomuze tak rychle a v takovym rozsahu. Zkusit to ale muzes. Ja si s tim belila pihy. Samozrejme se cela zakryj a nebo nechod uz na slunicko, jinak se to vrati. Solarko nevyresi nic, jen to co uz mas opaleny zhnedne jeste vic. Jeste posledni reseni je koupit si bolerko na svatebni saty a proste to zakryt.. Jeste me napada make-up (coz ale nedoporucuju) a nebo sperky co by to prekryly. Asi zalezi na tom jakej byl ten dekolt a jak moc jsi opalena.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky jsem si na vylete opalila tricko s raminkama. Ale za mesic v solarku to nejde poznat. Ale je pravda ze jsem mela vic casu ... Ale mozna by to aspon trochu pomohlo, jinak asi opravdu zkusit necim zakryt
Odpovědět
Jestli se Ti opravdu v této výjimečné situaci nechce do solárka (já tedy také nejsem příznivcem, ale zase by to asi bylo nejsnazší), tak bych zkusila nějaký kvalitní a hlubokočistící tělový peeling v kosmetickém salonu. Ale nejdříve každopádně počkej, až se Ti vyhojí a uklidní spálená pokožka. Jednou jsem si špatně naplánovala celotělovou masáž s peelingem na termín po desetidenní dovolené na Ibize a z pohledu opálení to nebyl dobrý nápad...jako bych byla celou dobu zavřená na pokoji :-D Myslím, že v salonu by Ti měli poradit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?