Od kdy ste spolu? 16/17/18 let?

Profilova fotka
Ahoj, v červnu se s přítelem budeme po více než 11ti letech brát. Jsme spolu už od mých 17ti (jeho 16ti) a, pokud se to dá takhle rozlišovat, řekla bych, že jsme partneři i přátelé zároveň. I když jsem byla šťastná, dlouho jsem si připadala tak nějak divná ;-) , protože jsem neznala ve svém okolí prakticky nikoho, kdo by byl ve stejné situaci. Pak jsem si ale uvědomila, že je to to nejlepší, co mě mohlo v životě potkat :-) Bude nás takových asi relativně málo, ale i tak jsem si říkala, že zkusím založit nové téma, moc mě zajímá, jaké máte zkušenosti a jak to cítíte... :-) Lucka
Odpovědět
Profilova fotka
Prece neznamena, ze kdyz jste spolu od 17, ze jen diky tomu jste pratele. My se brali po 6,5 letech a taky jsme i pratele. Jen ja ho poznala az ve 23.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj :-) Aha, to jsem možná jen špatně napsala - já myslela jakože pokud se dá ve vztahu rozlišit mezi partnerstvím a přátelstvím, tak bych řekla že máme oboje ;-) Vůbec bych si netroufala říct, že to souvisí s tím, jak jsou spolu lidé dlouho :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Spíš mě zajímalo jak se cítí někdo, kdo má vztah, který začal podobně brzo, ta část o přátelství a partnerství by se klidně dala dát jen do závorky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme spolu od našich 15 let ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
my od našich 17 :-)
Odpovědět
Profilova fotka
alll, to sice jo, ale odhaduji, ze jste se brali mozna i po kratsi nebo stejne dobe nez my, co se potkali az tak pozdeji. :-D To se tak vazne neda brat, nekdo se bere hned a nekdo po delsi dobe a je to asi jedno, kolik jim je na pocatku. Spis zalezi, jak moc se stihnete poznat. Jinak moje rodice jsou spolu od 17 let taky a jsou spolu porad, takze to asi nebude nic neobvykleho.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
ahoj, tak my patříme zrovna do téhle kategorie :-) S přítelem se známe od mých 16 (jeho 17) a chodit jsme spolu začali po roce, o mých sedmnáctých narozeninách (jeho osmnáctých, jsme přesně o rok a den). Teď jsme spolu už osmým rokem, za rok plánujeme svatbu a žádná krize nás zatím nepotkala, platíme v okolí spíš za ideální pár :-) (problémy jsme si odbyly v prvním roce, kdy mě přítel "naháněl" :-N ) máme mezi sebou hodně upřímný vztah, nebojíme si říct hodně věcí na rovinu, máme stejný smysl pro humor, podobné názory, řekla bych i povahu. Taky se ale rádi válíme v posteli ;-) :-D, mazlíme se a tak... Jsme zároveň partneři i kamarádi, to je podle mě pro stálý vztah hodně důležitý, ale není to rozhodně tím, že jsme spolu od 17. Oba jsme předtím s někým chodili, ale byli to spíš takové ty "dětské" vztahy. První sex jsme zažili až spolu :-) Myslím si, že je pro vztah mnohem lepší, když má člověk už nějaké zkušenosti, je vyblbej a ví, co chce. Ale jak to má člověk udělat, když potká toho pravého v 17? :-N Na nějaký pauzy fakt nejsme a nikdy ani jeden z nás takovou potřebu neměl, zkusit něco jinýho. Vztah od 17 (15/16/18) podle mě musí být hodně pevný, aby si člověk nezačal říkat, že toho ještě málo zažil. Já osobně jsem přesvědčená, že bych nenašla lepšího muže, pro mě je tenhle nejlepší ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
fabienne, ale ja si nenasla manzela az ve 23 proto, ze jsem se potrebovala vyblbnout...ale proto, ze jsem nekapla na toho praveho. Ja hledala od zacatku sveho prince. Ale je pravda, ze nekteri se vyblbnout chteji, ale casteji to jsou muzi nez zeny.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
fabienne: Páni, napsalas to krásně :-) Myslím, že to máme hodně podobně. Vlastně jsem si to tak jako malá asi vždycky představovala, že hned potkám někoho na celý život, ale nikdy by mě nenapadlo, že se to fakt vyplní ;-) Moc vám držím palce!
Odpovědět
Profilova fotka
marcicek84: 100% souhlas :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
petrus, to jsem tak ale nemyslela, že člověk střídá partnery primárně proto, že se chce vyblbnout. Jenom si myslím, že je člověk po více partnerech srovnanější, ví, co chce, má nějaké zkušenosti. Třeba právě i ty sexuální. My jsme si museli všechno "objevit" sami ;-) :-D Vlastně pořád objevujeme :-N Je jasný, že chce skoro každý najít toho pravého hned. A někomu se to povede na poprvé. Kdybych měla třeba předtím víc partnerů, byl by to pro mě v určitých věcech přínos. Nebo taky ne, někdo si přinese z předchozích partnerství mindráky a podobné věci :-| marcicek, nad tím jsem nikdy tak nepřemýšlela, ale v mnoha věcech na tom asi něco bude ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
fabienne, ja sem pisu jen tak pro srovnani jestli to neva. ;-) Ale ono to je v podstate s kazdym partnerem nove, kazdy clovek je jiny. Tak na to koukam ja ze svych par zkusenosti nez jsem poznala manzela. Ale je zvlastni, ze u nej jsem po par mesicich vedela, ze je to ten pravy...to jsem v predchozich vztazich nepocitovala.
Odpovědět
Profilova fotka
petrus, proč by to vadilo? :-) Jen mi přišlo, že jsi mě pochopila jinak, než jak jsem to myslela. Tak jsem to uvedla na pravou míru. Každý partner je jiný, to určitě. Ale když má člověk za sebou už pár vztahů, tak z nich má nějaké zkušenosti. Aspoň podle mě, myslím si to, ale jen teoreticky :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Spis ma pocit, ze se to beztak zase podela. :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
:-D jo, když už fakt člověk chce toho pravého najít a už dlouho hledá, tak to musí být asi frustrující :-N Pak mám ale v okolí taky takové notorické hledače, kteří se vždycky do někoho bláznivě zamilují, pak ho rok loví a když konečně spolu začnou chodit, zjistí, že realita všedního dne je trochu jiná, než si představovali, a zase prchají :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jasne, kdyz si s nekym zacnes, tak asi do roku tam je ta zamilovanost, chemie. A pokud v tom neni nic dalsiho, tak je treba jit dal. Vy jste meli stesti, ze to fungovalo hned u toho prvniho. A pokud si clovek chce uzivat (ted nemyslim sex, ale party a parbicky), tak to jde i se stalym partnerem. My chodime spolu porad na nejake akce.
Odpovědět
Profilova fotka
my sme spolu tiez od mojich 18 a uz tahame 5,5 roka ;-) a aj napriek tomu, ze sme predtym s niekym chodili, vela veci sme zazili prvykrat spolu ;-) myslim, ze nic a nikoho lepsieho si nemozem ani priat, i ked...nemozem povedat, ze by za tu dobu bolo vsetko 100%-ne :-) ale rozumieme si snad vo vsetkom a to je hlavne x-)
Odpovědět
Od mých patnácti a jeho devatenácti, teď začínáme třináctý rok spolu :-) . Krize určitě byly a počítám, že i budou, ale všechny jsme zatím zdárně překonali, tak překonáme i ty, co nás v budoucnu čekají. Taky bych řekla, že jsme nejen partneři, ale zároveň i nejlepší přátelé, ale takhle to má spousta párů, nejen ty od dětství. Nikdy jsme neměli pocity, že bysme o něco přišli, když jsme spolu pomalu od dětství, a s tím, že jsme se postupně navzájem sobě přizpůsobili, to je fakt. To asi jinak ani nejde. A taky je fakt, že vztahy, které začínají v pubertě, málokdy vydží nadosmrti. No ale my jsme přeci ta výjimka :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
petrus, to je právě podle mě jedna z věcí, kteří někteří lidi nechápou a nedokážou se s tím smířit - že zamilovanost pomine. Nebo nechápou... Spíš vystřízliví a zjistí, že to není ten pravý. Já jsem zamilovaná byla dva roky v kuse a to fest (bilo mi srdce, když jsem na něj jen pomyslela :-N ), ale je pravda, že jsme spolu nebydleli a po roce chození jsme museli přežít rok vztahu na dálku. Pak pomalu zamilovanost odejde a to se teprve začne lámat chleba. Já i teď někdy zažívám návaly zamilovanosti, to je podle mě hodně důležitý. Třeba zrovna dneska, jinak bych sem asi vůbec nepsala :-D danu, přesně. U nás taky nebylo (a není) všechno ideální. Ale důležitý je to společně řešit a bavit se o tom. Hlavní je, když si lidi rozumí a je jim spolu dobře.
Odpovědět
my jsme spolu od 17 :-)
Odpovědět
my sme spolu od mojich 15 a jeho 17 ... brali sme sa na 10te vyrocie :-) mabinogi: maximalne suhlasim ;-)
Odpovědět
Jo, jsme a spokojenost největší :-). Teď máme 7 měsíců po svatbě, je to trochu jiný, ale o to hezčí. Celkově jsou to už naše páté společné Velikonoce...Je mi 23, manžel je o rok starší a brali jsme se hned po manželově promoci, já jsem páťák dodělávala už jako vdaná paní. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my uz jsme zacali 13.rok a porad je to super :-) .... brali jsme se po 9 letech. Neumim si vedle sebe predstavit nikoho jineho :-)
Odpovědět
když jsme spolu začínali, tak mě bylo 16 a jemu 24 let. Kdyby mi tenkrát někdo řekl, že spolu budeme min. dalších 6 let, tak mu to neuvěřím. Naopak si právě teď myslím, že spolu budeme dalších šedesát :-D .
Odpovědět
my od jejich 15 a mých 16
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky se přidávám. Jsme spolu s přítelem od 16 let. Letos v listopadu spolu budeme 7 let a v dubnu 2011 se budeme brát :o). Ještě jsme spolu chodili do třídy na střední na stavební průmyslovku. Už 3 roky spolu bydlíme v našem domečku. Je to nejúžasnější chlap jakého znám :o).Bessi
Odpovědět
Profilova fotka
No my sme spolu začali chodiť tesne pred mojími 18. narodeninami, jemu bolo vtedy 22. Už sme spolu skoro 3 roky a tiež sa prikláňam k názoru, že sme si navzájom najlepší priatelia aj ľúbiaci sa pár. Nikdy predtým som nepociťovala také priateľstvo a otvorenosť k niekomu, nikdy som nemohla povedať, že mám najlepšiu kamarátku, ale teraz už môžem (že má najlepšieho priateľa) 8-) . On je môj prvý a zároveň dúfam, aj jediný princ x-) , takže tiež už plánujeme svadbu, aj keď si ešte pár rôčkov počkáme, pokým doštudujem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
cauki babulky, tak my sme spolu tiez od 17tich;) v auguste mame 15 vyrocniik ;-) 8-) a ako tu uz odznelo, tak si neviem predstavit nikoho ineho s kym by som si tak supiskovo rozumela x-) x-) brali sme sa na 13.vyrocie a k 15temu - trosku skor si dame ako darcek babatko prvee x-) ;-) nech sa vaam darii kocky a nech si to uzivate nadalej
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?