Nově bydlím nedaleko Ostravy, ale nemám tu kamarády

Mám takový menší problém. Nedávno jsme se s mým milým nastěhovali do našeho nového domku nedaleko Ostravy. Naštěstí se nám spolu bydlí dobře a všechno klape, trápí mě pouze jedna věc: NEMÁM TU ŽÁDNOU SPŘÍZNĚNOU DUŠI, protože tady moc lidí neznám a ani moc nevím, kde se seznámit, je to spíš vesnice, tak moc příležitostí není. Když jsem s mým nastávajícím, tak - no problem, ale často jsem doma sama. Máte nebo měla jste některá podobný problém? ;-)
Odpovědět
tak jestli platí okres, co máš v pase, tak vítej u nás, jsem taky odtud ;-)
Odpovědět
No já jsem původně z 3nce a teď bydlím ve Vratimově. Není to sice daleko, ale každý týden nemůžu´mít na návštěvě kámošku :-(
Odpovědět
Vratimov je docela velký město... ;-) Časem si tam určitě někoho najdeš...A jinak tady určitě pár lidí z Vratimova najdeš a nejen z Vratimova... ;-) Do práce jezdíš kam?
Odpovědět
Jo to jo, ale bydlím v Horních Datyních, takže v takové venkovské části vratimova. A pracuju ve FM. :-)
Odpovědět
Horní Datyně znám víc než dobře ;-) a pracuju taky ve FM :-D
Odpovědět
Nepovídej :-) Já dělám v areálu nem. ve FM. Na spolupracovnice si nemůžu stěžovat, ale jsou to v drtivé většině holky, co by ohly být mými matkami. takže nakupovat nebo na kafe se mnou nepůjdou. Navíc, když jsem s nima 12h ve dvojko na směně, tak máme čas na směně probrat všelico 8-)
Odpovědět
takže jsi zdravotní sestra?
Odpovědět
Nooo... mohla bych být. Jsem zdr.záchranářka, ale nemám místo na dvýjezdu, takže dělám na dispečingu :-)
Odpovědět
hm, to musí být zajímavá práce ;-) a jak dlouho to je, co jste se přestěhovali do Datyň?
Odpovědět
No jo někdy je to zajímavé až moc 8-) Teď to budou 2 měsíce. Já dělám 12tky nepravidelně a ten můj chlap zase jen ranní ve všení dny. Domů ale chodí většinou až tak v pět, protože je v práci dost vytížený. Takže když mám doma všechno hotovo. nemám do čeho píchnou ským si pokecat.
Odpovědět
hm to věřím, navíc Datyně jsou celkem prdel světa, nic tam není, ale zas to není daleko do Vraťasu, FM nebo OV, akorát do toho Třince je to celkem kus... A to nikdo z kamarádek nebo bývalých spolužaček není z okolí? Všichni jsou z Třince?
Odpovědět
Právě toho se snažím využít. Když je někdo někde poblíž, tak se snažím dát si s nima srazík a občas to naštěstí vyjde. Měla jsem dobrou kámošku v OV, ale ta chtěla vypadnou, už ji to doma nebavilo, tak šla dělat do Pardubic. Do Vratimova to mám kousek, tak se možná přihlásím do nějaké zájmové činnosti :-) To bude prča :-D Jinak toiž nevím.
Odpovědět
Článek se načítá
hm, a co vás napadlo stavět dům zrovna tam? kolem Třince to nešlo? přímo z vratimova je jedna holčina od nás z diskuse My z roku 1984 ;-) kolik ti vůbec je?
Odpovědět
Já jsem 1985. No přítel je z Vratimova, takže tak. Navíc on teď už pracuje v OV, takže co se týče dostupnosti, tak to teď máme ideální. Teda bude to ideální až našetříme na nějaké přemisťovadlo, protože cesta do FM pomocí MHD je síla. V létě to kolo jistí :-D
Odpovědět
aha, ho takhle, tak to chápu...a dostupnost do OV a FM z Vratimova je rozhodně lepší než z Třince :-N já MHD nejezdím a díky bohu za to...dojíždění odněkud mě vždycky děsilo, už když jsem byla na škole, já v níbyla pěšky za pár minut a spolužačky z různých okolních vesnic jezdili hrozně dlouho, to by mě asi švihlo...
Odpovědět
Profilova fotka
No, tak podobný problém mám taky, bydlím u přítele sice 2 roky, ale žádnou kámošku, se kterou bych vyrazila na pokecík do kavárny nemám. Bydlím v Roztokách u Prahy.
Odpovědět
Maky, tak to jsem ráda, že nejsem sama, určitě nás je mnohem víc. Naši sousedi jsou sice přátelští, ale už mají 3 děti a jsou min. o 10 let starší, takže mají jiné starosti. Chtěla bych třeba, aby mi někdo poradil i se svadbou nebo si prostě tak babsky pokecat. Chlapi většinou moc neřeší, jaká bude barva svatby a jaká kytka.
Odpovědět
Profilova fotka
A právě od toho je beremese.cz, ne?? ;-) No sice kolem mě jsou přítelovi přátelé, ale ti mají své rodiny a jsou přesně jak píšeš - o 10 let starší. Sice se mohu vídat s kamarádkou v praze, kde pracuji, ale o víkendu není s kým zajít.
Odpovědět
Jo to mi nemusíš povídat, to znám 8-) Můj přítel má pár kamarádů akorát tam je taky problém, že mají všichni malé děti a tím pádem o zábavu postaráno. Je sice pravda, že bych si mohla domů někoho pozvat, ale to taky nejde pořád, protože ve větším množství by ty návštěvy lezly do peněz a zatím se zařizujeme, tak šetříme a šetříme ať si můžeme pak zase udělat něčím radost :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, tak já bydlím vedle Vratimova v Hrabové a dělám v Třinci, doporučuji si najít něco na zabavení zatím co je partner pryč, nemá se v Datyních třeba chodit do tělocvičny na nějaké cvičení nebo do školy na jazyky? u nás totiž něco podobného je, dokonce se tady učí břišni tance. navíc se tam určitě najde někdo podobného věku s kým bys mohla chodit ven :-) a nebo si někam zajít s kolegyní z práce, já chodím se svou kolegyní do FM na cvičení a na němčinu, snad se brzo zabydlíš. u nás má podobné problémy spíš manžel, přestěhoval se sem z Karlových Varů a taky neví co dělat, tak alespoň chodí jednou týdně na fotbal a pak na pivo s chlapama z práce
Odpovědět
Profilova fotka
katja ahoj, v te same situaci jsem s manzou uz podruhy, v zivote uz po treti, neni jednoduchy byt v novym miste ale urcite si znamy najdes :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky Katja:-) já jsem z Ov,takže klidně písni,já si taky pokecám:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,tak mi jsme se přestěhovali je to asi půl roku na vesnici.Okolo tu bydlí samí duchodci a ty o mladý nemají zrovna moc zájem,přítel je věčně v práci,dcera ve školce a já jsem momentálně bez práce.Nemám se tu ským bavit a kamoška se ke mě dostane jednou za uherák :-( .Tak že počítač a telefon je takove mé spojení s okolním světem.díky bohu že to existuje jinak by mě s toho asi kleplo. :-D
Odpovědět
Tak to jsem ráda, že nejsem v takové situaci sama :-) No uvidíme jak se to vyvrbí. Teď začíná léto takže až doděláme terasu, uspořádám nějakou garden party, tak bude zase chvíli veselo 8-) jija: Už jsem se přihlásila na nějaký kondiční tanec, ale začne to až v září. Spoléhám že přes léto se zabavím 8-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?