Nedělají svatební bublifuky fleky na šatech?

Opravdu ty svatební bublifuky nedělají na šatech fleky? Paní v salonu mě totiž varovala i před nimi... Mně se fotky s nimi moc líbí, ale zase bych nechtěla zničit šaty, tak nevím... Máte s tím zkušenosti? :-)
Odpovědět
určitě se neliší bublifuk svatební a nesvatební! a myslím si, že fleky neudělá, pokuď na tebe někdo nevylije celý bublifuk
Odpovědět
Profilova fotka
Ale liší se svatební a nesvatební bublifuk. Ten svatební má o dost jinou náplň a fleky nedělá (zkoušela jsem to před svatbou, dokonce se půlka svatebního bublifuku vylila na saténovou bílou kabelku - flek se udělal, ale šel vyprat mýdlovou vodou). Ty svatební fakt fleky nenechávají a dělají strašně moc malých bublin. Já doporučuju! Debata o svatebních bublifukách a flekách tu už někde je. Ty obyčejné bublifuky fleky dělají (bohužel).
Odpovědět
Profilova fotka
Já souhlasím s civet, také jsem to zkoušela a opravdu je rozdíl mezi svatebním bublifukem a obyčejným bublifukem, ta náplň je úplně jiná, je to děláno tak, aby byly bubliny šetrné k šatům...diskuzí tady je několik, holky tady moc rády píší že rozdíl je jen v tom obalu, že vypadá svatebně a stojí více peněz, není to pravda ;-) :-) ...stačí si vzpomenout na mládí, když se mi bublina rozprskla na nose, měla jsem ho celý mokrý, když jsem foukala v bytě máma myslela že mě praští protože všude na zdech byly mokré fleky :-D svatební bublifuk dělá jakoby "suché" bubliny, když ti přistane na ruce, na nose, vůbec nic se nestane, nic mokrého, foukali jsme i v bytě, na zdech také nic :-D je pravda že holky které nakoupily někde na netu levné "svatební bublifuky" si pak stěžovaly že je to šmejd jako ty obyčejné, takže bych dávala pozor kde a co kupuju ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?