Naše svatba aneb nápady na sepsání takéto knihy. Tipy?

Ahoj, rozhodla jsem se, že si začnu psát takovou malou kroniku nás dvou, příprav na svatbu a tak, ale vůbec nemám nápad, co do toho všechno zařadit. Hodně by mi pomohlo, kdyby mi sem některá z vás, co máte doma knihu Naše svatba, napsala některá témata, která v té knize jsou. Hlavně mi ale nepište, že jde o to, co bych tam chtěla mít já, protože já teda nápady moc nemám... Mnohokrát děkuju! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, no já si napíšu něco podobného. Mám takovou knihu (původně měla být pro hosty, ale nakonec jsem ji nepoužila a je stejná jako velké svatební album), do které si nalepím fotky z příprav (oznámení, fotky časopisů, knih, bot, šatů, ženichovy košile, jmenovky, svícínky, apod. vlastně to, co má v přípravném albu) a budu tam popisovat jak se mi to zařizovalo. dokud to mám ještě v paměti. Už se těším, jak tím strávím pěkný den nebo večer, nebo spíš víkend :-) Dovedu to asi do svatebního rána, nebo možná popíšu celý svatební den, ještě nevím. Některé fotky ještě nemám vyvolané.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
cauko..tak uprimne povedane ja som o niecom takom este nepocula..ale je to v celku dobry napad..no ja by som to asi urobila v powerpointu..da sa s tym pekne hrat..par takychto powerpointu som uz robila s par fotkami,efektami,...a je to pekne teda..len ma nenapadlo to urobit ako knihu priprav..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?