Můžu chodit do solárka když vonku svítí sluníčko?

Profilova fotka
Prosím, poraďte, můžu teď chodit na solárko, když venku tolik svítí? Já na sluníčko moc nechodím, ale i tak, nevadí to?
Odpovědět
1
2
19
pokial viem nemalo by sa to kombinovat. a rychlejsie ta opali slnko ako solarko. naviac do solarka by si musela ist vela krat aby si videla daky vysledok.
Odpovědět
Nevadi to, nemala by si sa priamo opalovat, ale po slnku chodit mozes.
Odpovědět
Profilova fotka
sharlotta: Já právě na sluníčku vůbec nevydržím a potřebuju se opálit. Tak děkuji za radu.
Odpovědět
pohledej v tematech toto se uz tady probiralo:-) jestli jdes na solarko tak ve stejny den clovek nema jit na slunko. a kdyz nevydrzis na slunku, tak jdi na solarko, ale pak se slunku vyhybej;-)
Odpovědět
A co zkusit Airbrusch, je to nástřikové opálení. Stačí jít dva dny před svatbou, vydrží to 10dní, možná déle. Dneska už to dělají v ,skoro, každém kosmetickém salónu. Na solárko budeš muset jít hodněkrát, pokud nemají takové kapesníčky pro intenzivnější opálení (tantowel), jsou výborné...... Jinak na solárko můžeš, jen ten den co se opaluješ na solárku, nechodit na sluníčko...... :-)
Odpovědět
Já chodím právě v těhle vedrech - připadám si jako pako, ale na sluníčko se skoro nedostanu, do večera v práci a víkendy taky pracovní. Byla jsem pětkrát a už je to dost vidět.
Odpovědět
Já taky chodím na solárko, už od svých 17let. Taky si někdy připadám jak blázen, ale vždycky jsem se špatně opalovala a 9let už s tím nemám probléma a hlavně celý rok jsem opálená. Kdo má výborný pigment, stačí mu jít na solárko párkrát(2x,3x) a je to vidět. Záleží taky na typu solárka!
Odpovědět
Profilova fotka
Airbrusch fakt ne. Záleží totiž na tom, jak je ta dotyčná, co provádí nástřik, šikovná. A to tady fakt není. Minulý týden si to nechala udělat jedna holka z práce a měli byste ji vidět - vypadá příšerně! Někde světlá, někde tmavá, prostě hrůza. Ruce má jak když louskala ořechy - ta delina jí totiž vůbec neřekla, že si hned potom musí umýt ruce... halka: jsem na tom právě úplně stejně a když mám volno, stejně na sluníčko nejdu, protože je mi tam vedro a prostě to nevydržím. Dokážu se opalovat jedině u vody a tu bohužel mám docela z ruky. Takže díky - nebudu sama :-)
Odpovědět
Aha, tak to jsem ještě neviděla, to opravdu není moc šikovná :-( . To bych jí šla pěkně poděkovat....... Zkus solárko, pokud máš svatbu za měsíc, tak budeš ze solárka krásně opálená, já si i na solárku odpočinu.........., kup si v solárním studiu i krém, určite ti doporučí a bude to v poho. Nejsi sama a já taky ne :-D , na sluníčku moc nevydržím, nebaví mě ležet a v solárku, těch pár minutek vydržím.
Odpovědět
Profilova fotka
Já můžu solárko jen doporučit! A podle mě jsou názory typu "solárko je víc škodlivé než sluníčko" jen přežitky...Ozonová díra se neustále zvětšuje, že? A navíc, aby člověk dosáhl na sluníčku nějakého efektu, musí tam být delší dobu, kdežto na solárku je člověk za 10 minut opálený. Mimochodem sluníčko a solárko se kombinovat smějí, ale ne ve stejný den!!! Pokud jdeš v jeden den na solárko, tak už v tento den nesmíš na sluníčko a naopak...Jo a já chodím na solárko i v létě, protože jsem dost časově vytížená a jeksi nezbývá moc času na válení se u bazénu, a teda nikdy jsem si jako blázen nepřipadala - je to naprosto normální...Takže Happykaty, pokud tě nebaví ležet na sluníčku, tak jednoznačně doporučuju solárko ;-)
Odpovědět
Holky a za jak dlouho jste zhnědly? An jak často chodíte. Já sem byla třikrát a nejde to vůbec vidět. Tak nevím - a to chodím na turbo :-(
Odpovědět
eweli: ahoj mělas už předtím nějaký základ? Nebo lépe řečeno na kolikátku tě poslali?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Eweli - strašně moc záleží na typu pokožky, někdo se opaluje líp a někdo hůř - totéž platí i v solárku...Takže pokud se opaluješ třeba hůř a ještě k tomu nemáš žádný základ, tak bych doporučila pobyt v turbo solárku ze začátku tak 2-3 minuty a pokud uvidíš, že by jsi snesla víc, tak postupně zvedat (raději pomaleji...). Strašně moc záleží na solárku - na stáří trubic apod. Já osobně na turbo chodím nerada - dávám přednost solárku, které je něco mezi turbem a relaxačním, přičemž maximální doba opalování je 16 min. - zdá se mi, že to opaluje víc než to turbo, ale jak říkám záleží na solárku...Taky se efekt zvyšuje používáním správné solární kosmetiky...V dobrém solárním studiu by ti měli poradit - bohužel to ale není tak běžné :-( . Už jsem se mnohokrát setkala s tím, že obsluha nevěděla ani tak základní věci, jako, že se třeba do solárka nesmí s kontaktními čočkami, nebo když bereš antibiotika apod.. Takže Eweli vydrž - efekt se určitě dostaví ;-) . Po třech návštěvách to asi zase až tak znát nebude, ale doporučila bych ti dát si opalovací kůru, kdy budeš chodit 3x týdně ob den (nemělo by se chodit dva dny po sobě, měla by být 1 den pauza...) a za 2-3-4 týdny (závisí na typu pokožky) to už bude určitě dost znát :-) . Držím palce...
Odpovědět
Babuľky, vedeli by ste poradiť Solárko v BA?
Odpovědět
Ahoj holky, taky chodím na solárko teď. U nás mají v solárku klimatizaci a je to skvělej relax. Mám za sebou cca 20 min a začíná to být už znát. Mám světlou pokožku a v ČR se na sluníčku neopálím, jendině u moře. Vřele doporučuju!!
Odpovědět
paja: že se do solárka nesmí v čočkách slyším poprvé :-o Chodím tam v nich už několik let a nikdo mi nic neřekl :-S Jaký vliv to může mít?
Odpovědět
Ahoj holky, já si taky připadám jak blázen, v takových hicech solárko, ale s prckem chodíme ven až po západu sluníčka, takže jsem pěknej sejrák. A opálit se musím, aby ty moje špeky nevypadaly tak děsně. :-D Jednu výhodu to ale má, vůbec se nemusím objednávat, vždycky mají nějaké solárko volné. ;-) Eweli: Zkus si koupit nějaký opalovák do dolárka se samoopalovacím účinkem, já taky moc nehnědnu, ale s tím krémem mám krásnou barvičku, která vydrží. Stojí to za investici.
Odpovědět
Ahojky, já na solárko nedám dopustit. Nikde venku na sluníčku se nemůžu opálit úplně celá. Špatně se opaluju a bílá ramínka od podprsenky mi vždy vydrží, i když střídám několik střihů. Doporučuju krém do solárka - urychlovač opálení. V těchto vedrech solárko moc neberu jako relax - to spíš v zimě, ale zase nemusím čekat. Většinou jsem jediný host. A to chodím v centru Brna - většinou v obědové pauze.
Odpovědět
Profilova fotka
prazacka: jaký vliv to má fakt nevím, ale v jednom solárním studiu mi automaticky hned, když jsem tam přišla poprvé řekli tzv. desatero správného opalování v soláriu a mimo jiné tam bylo i zákaz používání kontaktních čoček...Nevím - tobě to pravděpodobně nic neděláš, když už se tolik let opaluješ i s čočkama, ale někdo asi může mít nějakou reakci, ale jakou, to fakt netuším...
Odpovědět
Já na solárko chodím běžně a když pak druhý den jdu na sluníčko, tak s tím problém nemám, ale každý jsme jiný a mámě jinou pleť. Je ale fakt, že na sluníčku se neopálíš celá, tedy když nejdeš na nudy ;-) Zase je pravdou, že to se solárkem a spíš ještě před svatbou, nechce přehánět. Kamarádka byla na svatbě, nevěsta byla jak od moře a ženich byl jak sýr, takže prý hrůza :-N
Odpovědět
Je možné kúpiť solárne opaľovacie krémy aj mimo solárka? V drogérii, lekárni? Aké značky odporúčate a z ktorými ste dosiahli najlepšie výsledky-teda rovnomernú hnedú farbu pokožky?
Odpovědět
nino, já viděla solární opalovací krémy i v drogerii, např. v Droxi, ale zkušenost s nimi nemám.
Odpovědět
Profilova fotka
ja som chodila pred mesiacom pred svadbou do solarka a v pohode.... Ale na beznom slnku sa subezne nema opalovat.... teda cielene....
Odpovědět
Profilova fotka
kubko - jak to myslis, soubezne? Ja jsem vsude slysela a cetla, ze ne ve stejny den, ale treba ob den to nevadi...
Odpovědět
Profilova fotka
ja som chodila na solarko asi 2 mesiace pred svadbou raz za tyzden...samoopalovacie kremy moc neodporucam hlavne na svetle saty....kvalitene samoopalovacie krem sice uz nepustaju ale v kombinacii potom a parfemom a antiperspiratom sa tomu zabranit neda..takze pozor pozor na samoopalovaky, hlavne treba pocitat s tym ze pri pravidelnejsom dlhodobejsom pouzivani(1 mesiac) sa krem zacne odlupovat nie zrovna estetickym sposobom :-(
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
opatrne s opalovanim, lebo kombinacia solarka a letneho slnka je velmi nebezbecna...nato netreba zabudat...
Odpovědět
Profilova fotka
ale když nejdeš na solárko ve stejný den, kdy jsi na sluníčku?
Odpovědět
vobec sa to neodporuca, ved preda po solarku treba ist domov, po ulici chodis a nezakryvas si tvar v lete pred slnieckom satkou....pozor nato, ja som si vdaka solarku vypestovala VITILIGO - strata pigmentu okolo oci...vyzeram, akoby som sa na slniecku opalovala vzdy s okuliarmi...chvalabohu to nie je az take vyrazne...nemam to biele ako mnohi ini ludia, ale je to vidiet.....
Odpovědět
Profilova fotka
buba2 - já jdu na solárko jen v těch dnech, kdy 100% vím, že venku vůbec nebudu - v garáži skočím do auta, vysotoupím před budovou, po práci totéž, pak jen jsem jen doma. Tak snad by to neměl být problém. Do solárka chodím jen účelově kvůli svatbě, jinak ho považuju za zbytečně vysušující a drahé a zbytečné. V zimě se přimáznu samoopalovákem. Mám hrozně odolnou kůži, musím se smažit hodiny, aby na mě bylo vidět ztmavnutí...Vitiligo mám od malička- po babičce (dědí se přes 1 generaci), naštěstí jen na 1 malinkém místě, tak se snad nerozjede.... Holky, ktere chodi pravidelne, maji casto dost zestarlou kuzi - hlavne kolem oci a v dekoltu a snad si toho vubec nevsimaji...
Odpovědět
1
2
19
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?