Motorkářská svatba. Bere si některá z vás motorkáře?

Ahoj jsou mezi vámi nevěsty co si berou motorkáře? ;-)
Odpovědět
1
2
9
Jááááá, ale už je starší a rozumější. Navíc má nabouranou mašinku a tak si dal říct a pořídí si novou o něco slabší, něco co bych mohla řídit také.
Odpovědět
Ahoj, já si motorkare beru v srpnu a vyrážíme na svatební cestu na motorkách do Rumunska. DOkonce přemýšlíme o tom, že bychom si dali helmy na svatební oznámení, ale nevím, jestli to není trošku trapný :-D Chystáte se propašovat nějaké motorkářské prvky do svatby?
Odpovědět
Já jsem chtěla, ale asi to neklapne. Chtěla jsem aby jsme po obřadu jeli na motorce slavit, ale to asi neklapne. ůčes by se mi totálně zničil.
Odpovědět
Jezdíte oba dva, nebo jen partner?
Odpovědět
Oba, ale já jsem již dlouho nejela, přítel má tu nejsilnější mašinku Hondu CBR 1000, a na tu já nemám řidičák ani si na ni netroufnu. Můžu řídit 350tku. Ty jezdíš?
Odpovědět
Snažím se, ale jsem pořád začátečník :-D budu muset začít pořádně trénovat, abych tu svatebku zvládla :-) včera jsme byli načerpat inspiraci na výstavě a rozhodla jsem se pro Suzuki GS 500, prijde mi pro holku docela dobra, je nizsi a dobre se mi na ni sedi :-) Ty chces nejakou kupovat?
Odpovědět
Mimochodem, přijde vám hloupé nechat si dat na oznameni fotku helmy? Není to trapný?
Odpovědět
Nejdřív se musíme zbavit Hondy a pak něco koupíme, uvidíme. Záleží jak to budeme mít s financemi. Spíš to vypadá, že zvolím auto jako dopravní prostředek na obřad. Mám na výběr ze třech nových. Ty chceš jet na svatbu na motorce? Nevím jak by to bylo s helmou, jestli se musí mít i na tuto příležitost. Ale docela mě to láká.
Odpovědět
Nas nasi byvale motorky zbavil pomerne rychle zlodej ]-( MOtorku na svatbe urcite nevyuzijeme, protoze se bereme asi pet metru od hotelu, kde budeme mit hostinu, takze se na obrad prepravovat nebudeme. Podle me zalezi na tom, jak daleko to je, ale v helme by asi vlasy dostaly celkem zabrat.
Odpovědět
To jo, helma by jim dala pěkně zabrat, a bez helmy je to ještě horší- vím to z vlastní zkušenosti, mám dlouhé vlasy a ráda jsem jezdila bz helmy, ale pak to rozčesávání, no děs. My to budeme mít také kousek, ale i tak se k obřadu dopravím autem, potom budeme mít oběd a po něm se přesuneme k rodičům, kde bude zábava pro všechny, mají velkou zahradu a dvůr, tak to bude ideální. Chceme to mít co nejlevnější. Budeš mít pěknou svatební cestu, já jsem byla na motorce v Chorvatsku, bylo to super. My ještě nevíme jestli někam pojedeme, bereme se v červenci a on studuje dálkově vysokou, tak bude mít zrovna zkouškové období. Tak uvidíme, loni jsme byly na mašině v čechách na dovolené, tak bych ráda letos někam k moři. Ale radši ho nechám, aby se učil.
Odpovědět
A kolik budete mit lidi? My jsme se vcera dopocitali sto deseti, lehce me to vydesilo :-) Ja z te cest mam trochu strach, nikdy jsem takhle dlouhou trasu jeste neridila. Jak jsi to zvladala ty? Trenovala jsi pred tim?
Odpovědět
No my jsme jeli na jedné, tak jsme se střídali. Navíc jsme to měli dost odpočinkové, pocestě jsme často stavěli, navštívili jsme spoustu zajímavostí, které byly po cestě, spali jsme pod širákem, jednou i na seníku, bylo to strašně romantické. Moc se mi to líbilo, nikam jsme nespěchali. Měli jsme trasu dokonale naplanovanou a pak to šlo samo. tak to ti držím palce, aby jsi to zvládla, já jsem radši, když ho mám zasebou na motorce, mám lepší pocit. navíc ani nemáme dvě, motorky :-( . Jinak jestli můžu doporučit vyberte si motorky ve stejné kategorii, aby ty jsi něměla 500 a ov 1000, to se pak špatně sladuje, byl by rychlejší a to je nahouby.
Odpovědět
Článek se načítá
Jo a k hostům, také jich máme hodně, tak plánujeme oběd pouze s rodiči a sestrami a s ostatními to oslavíme nějakým chlebíčkem a zákuskem právě na zahradě u rodičů, a tam teda pozveme všechny kamarády, prostě kdo bude chtít tak příjde. Chci to finančně zvládnout do 30ti tisíc.
Odpovědět
My taky nebudeme mit vytycenou trasu, kam dojedeme, dojedeme. S tema podobnyma kategoriema je to fakt, musime to vzit v uvahu. My to mame s rozpoctem vyrazne napjatejsi, drahy chtel mit vsechny i na obede, takze budeme mit hostinu pro tech sto lidi a mame tym skoro dvacet deti, coz me trochu desi, no uvidime :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky.Přidávám se mezi motorkářky. I když už mám po svatbě. Vždycky jsem moc chtěla jet na obřad na mašinách, ale s odstupem času jsem zvážila všechny pro a proti (účes a helma, dlouhé šaty a moto) a tak nakonec naše mašinky zůstaly v garáži a dali jsme přednost "plechovkám" ;-) . Pro baroch - géesko 500 ti vřele doporučuji - mám ji taky ;-) . Z rozdílných kubatůr bych neměla strach. Ona Sůza nejede špatně (vytáhnu z ní i 180 km/h) na našich silnicích se stejně závratnou rychlostí jezdit nedá a chlap musí být rozumnej - cestovní rychlost je tak max. 120 a to budeš stíhat v pohodě. K těm dlouhejm trasám - něco už mám za sebou - procestovali jsme celý Slovensko a vydržet se to dá, jen trochu tuhnou nohy ]-( . Já jsem dost dlouhá a tak je na mě GSko nízký, ale dá se to vydržett, za ten požitek to stojí.
Odpovědět
Já jsem přemýšlala, že bych měla na mašince řidiče, jen bych já seděla nějak z boku, spíš mám obavu z těch vlasů. nato že budu platit kadeřníka a ten můj si vydupal že musím mít závoj, tak to nejde moc dohromady s mašinkou. Tak vybírám z autíček, mám k dispozici modrou fábii- ta je moc pěkná i na fotkách, bílou Octavii, a pak ještě jedno černé autí za půl milionu, ale nevím jaká je to značka, to už jsem jaksi zapoměla. Všechno to jsou nová autíčka, tak si vyberu jedno z těchto a bude klid. Už se těším na léto, dřív jsem jezdívala i přes zimu, byla jsem děsný blázen a odnesly to moje ramena.
Odpovědět
ahoj holky,no je to problém protože přítel chce abych s ním jela z obřadu na motorce,ale nevim nevim.vlasy budu mít sice rozpuštěný,takže by helma nemusela vadit,ale největší problém jsou šaty.Takže vůbec nevim jak to mam vymyslet.Nemáte někdo nějaký nápad?
Odpovědět
dajdda: záleží jaké chceš mít šaty, radila bych ti nějakou jednodušší sukni, která se dá vyhrnout a chytit. Počítej s tím, že se ti vlasy trochu pochuchají v helmě a jestli do nich chceš nějaké ozdoby, no nevím nevím- právě z toho mám obavu.
Odpovědět
no právě šaty už mám vybraný a mám pod nima obruč,což je na motorku uplně nepraktický.no možná by se dala svléknout,ale bylo by to oblékání svlékání.Budu mu to muset ještě rozmluvit. :-(
Odpovědět
Tak to radši rozmlouvej, kde by ses po obřadě vyslékala? To je blbost. Snad to pochopí.
Odpovědět
jojo budu rozmlouvat.Na motorce si přijede pro mě a pak možná na obřad.Ale musíme sehnat někoho zodpovědnýho kdo se o našeho miláčka postará ;-)
Odpovědět
Pro Janahakova: My jsme Slovensko projeli na jedne motorce a byl to porod. Byt spolujezdcem mi uplne nevyhovuje, mela jsem pocit, ze uz z ni nikdy nikdy neslezu ;-) mam ale strach z narocnyho terenu v Rumunsku, nezpevneny cesty, sterk, pisek a tak. Ale naplanovali jsme si odjezd hned druhy den po svatbe, tak predpokladam, ze budu jeste dostatecne oblbnuta na to, abych se stresovala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jako spolujezdec jezdím nerada - bojím se :-| Jistota je mít řidítka v ruce. My máme s manžílkem každý svou a je to v pohodě.
Odpovědět
Ahoj, tak my jsme taky "motošílenci" :-) Moto svatbu sice mít nebudeme (to by asi naši nerozdýchali), ale chystáme se na svatební cestu na moto do Norska - už se moc těšíme 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj motorkářky i spolujezdkyně. My jsme také posedlí tímto strojem. Svatbu budeme mít tak nějak kombinovanou. Máme v plánu, aby oddávající přijel na mašině(nebo ho někdo dovezl). Budeme to mít na zahradě(včetně obřadu), protože už taky máme naplánováno asi 100 lidí a rozpočet max. 30 000,-. Děláme to ve dvě, a jídlo bude formou rautu, pečené prase, klobásy. Chci to mít veselé a ne upjaté někde na úřadě. POkud budeš mít jednoduché šaty, dá se zvládnout i cesta na obřad na motorce. Horší je to s účesem(ale to už holky psaly) A helmy na svatební oznámení jsou super nápad.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych se taky nebála dát na oznámení helmy :-) .Aspoň každý víc kde je vaše srdce...
Odpovědět
Diky moc za podporu ;-) ted uz nezbyva jen doufat, ze z toho pribuzenstvo neslehne :-) Nejak se nam ale nedari najit oznameni, ktere by nevypadalo jako ze slehacky, nebyly na nem holubicky a srdicka. Koukali jsme na svatbajinak, kde jsou super napady, ale bohuzel jsem na te strance otevrela dotazy a odpovedi a arogance tech lidi, kteri to provozuji mi docela vyrazila dech, takze jsem nejak ztratila chut davat jim zakazku :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Udělej si ho sama. je to nejjednodušší a taky nejlevnější.Stačí barevná tiskárna a nebo si je můžeš nechat udělat ve fotolabu - stejně jako se dělají fotky v digitálu.
Odpovědět
Asi to tak dopadne, taky mi to prijde jako nejelegantnejsi varianta. A propos, koukala jsem do Tveho alba a mela jsi fakt naaadherne saty. Moc se mi libi!
Odpovědět
Profilova fotka
Dík, já se držím hesla v jednoduchosti je krása a podle toho jsem všechno vybírala.A hlavně je praktický, že jsou dvojdílný a korzet už jsem využila s vínovou sukní na ples ;-) . Toho oznámení se neboj, já si ho taky dělala sama, doporučuju na to Corel - není to nějak složitý program (nebo možná je, ale i začátečník jako třeba já to v něm zmákne) a je to i nejlevnější varianta - když nepočítáš čas který tomu věnuješ :-D .
Odpovědět
1
2
9
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?