Momemt s velkým M, kdy vám došlo, že je to ON

Uvařil Vám čaj když Vám bylo pod psa? Chlácholil po hádce s mamkou? Vymaloval zatímco jste byla v práci? Nebo se prostě usmál a učísl vlasy za ucho, zamával do okna,.... Který moment to byl pro Vás?
Odpovědět
Ahoj, mě to došlo ve chvílích, kdy jsem zase ležela v posteli, nebyla schopná se ani zvednout, zvracela do pytlíku, a M. mi držel hlavu, pak to uklidil, a já brečela, ať si najde zdravější, že by to pro něj bylo lepší, a on mi jen řekl, že jsem blbá, na něco takového myslet....že je hodný, milý, zábavný, chytrý, atd. jsem věděla už dávno, však jsme spolu díky škole byli v denním kontaktu už od školky, ale teprve těžší situace prověřily, že to s ním bude ok ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
když mi bylo opravdu nejhůř přišli jsme o miminko :-( a on mě absolutně podržel byl u mě v nemocnici držel mě za ruku a říkal že to zvládneme...i další dny a dodnes mě drží nad vodou x-)
Odpovědět
tak ja zas, kdyz jsme vic jak tyden lozili po horach a spali v malym stanu na hrebenech a nedostali z toho ponorku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Když plakal, že mě odvážejí do nemocnice.........těch momentů bylo více, ale tento???To byl ON ;-) murynka a blanka: jsou to prostě naše zlatíčka...
Odpovědět
Holky, přesně tak, pokud nejde o život/ zdraví, tak jde o ho... ;-) buďto to vztah posílí nebo jde do kytek, toť můj názor.
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně tak Blani..........papa
Odpovědět
Profilova fotka
tech momentu bylo vic, prvni asi takovy usmevny - kdyz muj pes, takove padesatikilove zlaticko, vlitl cizim lidem na pozemek a jal se prohanet jejich husy (nastesti nic neulovil:-) ) a vybehl chlap a rval na me ze toho psa okamzite zastreli a ja ze se nedoplatim protoze to jsou nejaky specialni strasne drahy husy:-D a muj tehdy jeste pritel obetave chytal zabahneneho psa, uklidnoval rvouciho chlapa a hlavne chlacholil hysterickou a brecici me:-)
Odpovědět
Láska se rodila postupně, ale získal si mě, když mi držel vlasy, abych si je nepoblinkala, když se mi v pravé poledne udělalo špatně uprostřed kolonády ve Františkových lázních z antibiotik, které jsem dostala na obří opar.Jak hezky se ke mě choval a postaral se o mě, poblitou ženskou s oparem. To jsme spolu chodili rok a půl a došlo mi, jakou jsem měla šťastnou ruku při výběru. A těch mometnů bylo i apk víc, které mi to potvrdili. Rozhodně to nebylo o jednom pohledu z očí do očí.
Odpovědět
Profilova fotka
tak ja jsem tech momentu asi taky mela vic, ale ten dulezity byl podobny mabinogi: dostala jsem nejakou strevni chripku, nevedela jsem, kterou stranou se stavet k zachodu... slo to ze me "horem spodem", bylo mi naprosto silene, myslela jsem, ze umru. a on, misto aby byl znechuceny, po mne krasne cistil znecistenou postel a drzel vlasy, abych si je nepoblinkala a rano mi dosel pro snidani a tak uzasne se staral, i kdyz ja se v te chvili citila strasne potupena! to pro me bylo hrozne dobry znameni, ze to neni jen typek do pohody, ze se umi i postarat a nezalekne se!
Odpovědět
Profilova fotka
jinak me taky dostalo (a stale dostava), jak se o me dokaze postarat, kdyz je mi zle... nejvic jsem to asi ocenila, kdyz mi doktor na moje uporne MS bolesti napsal jakysi extrasilny prasek, ale jaksi si neuvedomil, ze bych mela mit asi nizsi davkovani pri svych ani ne 50 kg... Nasledkem toho mi bylo jeste k bolesti bricha navic hrozne, mela jsem pocit, ze omdlim, a bala se zustat sama doma - a kdyz jsem zavolala m. at mi prosim jen zjisti cislo na pohotovost, okamzite prijel z prace domu, aby byl u me a postaral se... Zabitulko, presne tak - je hrozne dobry pocit zjistit, ze se o tebe ten druhy dokaze postarat a ze to bez zavahani udela... :-)
Odpovědět
Já myslím, že to je ten moment, všechny chceme někoho, o koho se v nouzi budeme moct opřít :-) .
Odpovědět
mabi - no já myslím, že já jsem si vybrala fakt dobře. Ovšem o výběru svého muže občas trochu pochybuju:-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Zajímavé je, že se mě přesně na tuhle otázku včera někdo zeptal :-) Moje odpověď zněla, že asi žádný Moment s velkým M nebyl, prostě postupem času sem si bez něj nedokázala ten život představit. Kolikrát mě bylo zle, podpořil mě, řekl, že to bude v pořádku. Prostě poskytl mi takové to "ochranné křídlo", jak já říkám a to je nejdůležitější ;-) I to, že než odjede do práce a já náhodou nevstávám, dojde mi dát pusu na rozloučenou a přikreje mě ještě jednou peřinou, jezdí pro mě k autobusu, zatopí v krbu když mi je zima, pomůže v domácnosti ... a to všechno dohromady jsou "maličkosti" s velkým M, které dělají život a říkají mi, že je to ON x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kauculacek - naprosto souhlasím ;-) . Jsou to ty každodenní věci, kterýma ti udělá radost ;-) Já si ho teda vážím za to, že když je mi špatně, postará se sám o naši malou cácorku x-) . Naposledy mě dostal, když jsme byli na víkend v Praze - chytila jsem tam střevní chřipku, takže jsem nevěděla, co dřív, jestli zvracet či .... a ON mě pak opečovával, staral se o naši holčičku - tehdy 1/2 roční a když jsem měla zimnici tak mi dal nakonec i svou peřinu v noci x-) x-) x-) . A takových zážitku s NÍM je víc..... x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, tak mě to dokazuje prakzicky každý den! Seznámili jsme se na horách, kam jezdíme s partou přátel a oni ho tam pozvali. Prakticky druhý den jsme byli v sobě a to doslova.-)))) Pak už jsme bez sebe neudělali krok. Den před odjezdem jsme dělali takové rozloučení a popíjeli. Nějak mi to nesedlo a ............ celou noc. No a kdo myslíte, že se o mě celou noc staral ?.-) Řikala jsem si: "tak to je konec"! A ono to už pět let trvá a stará so o mě pořád naprosto dokonale .-)
Odpovědět
tak jak psaly holky je to o kazdodennich malickostech..ale takovy ten okamzik byl kdyz drzel v naruci cerstve narozeny miminko a uplne sem si rikala ze je to on :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?